Şimdi Ara

bölümde düzenlemeye ihtiyaç varmı...???...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölümde aksadığını düşündüğünüz uygulamaları , geçerliliğini yitirdiğini düşündüğünüz üst konuları veya üst konu olmasını istediğiniz normal konuları buraya iletirseniz sevinirim arkadaşlar...

• Bence sadece Ttnet-Adsl yada kota gibi sorunların paylaşılacağı Üst konu değilde bölüm olmalı. Çünkü bu tür konuların fazlalığı nedeniyle diğer konular arada kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 5 Kasım 2007; 13:43:30 >
  • kotalı-kablosuz kullanıcısı olarak kablosuz ağların güvenliği konusundaki yazıların-paylaşımların düzenlenmesi ve güncellenmesi gerektiğini dile getirebilirim.
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silikon tabancası

kotalı-kablosuz kullanıcısı olarak kablosuz ağların güvenliği konusundaki yazıların-paylaşımların düzenlenmesi ve güncellenmesi gerektiğini dile getirebilirim.
    teşekkürler.

peki şu an bu tarzda paylaşım varmı bölümde ve seviye yeterlmi sizce...???...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Bence sadece Ttnet-Adsl yada kota gibi sorunların paylaşılacağı Üst konu değilde bölüm olmalı. Çünkü bu tür konuların fazlalığı nedeniyle diğer konular arada kaynıyor.

aslında mantıklı bir fikir
    teknik alt yapı olarakda sorun olacağını sanmam fakat bunu ince eleyip sık dokumak lazım zira konu dallanıp budaklanıyor ayırmak ama birbirinden kopartmamak lazım
  • bir moderatör arkadaş imzamdaki anlatıma resim koyarsam üst konu yapacağını söylemişti resimleri özene bezene koydum ama üst konu olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

bir moderatör arkadaş imzamdaki anlatıma resim koyarsam üst konu yapacağını söylemişti resimleri özene bezene koydum ama üst konu olmadı.

bölümdeki yoğunluk nedeniyle tüm konuları üst konu yapamıyoruz elbette bu yüzden düzenleme için sizlerden fikir istedim
    gelen talep ve ilgiye göre yeniden düzenleme kapsamında eğer uygun görülürse elbette sizin konunuzuda üst konu yaparız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

quote:

kotalı-kablosuz kullanıcısı olarak kablosuz ağların güvenliği konusundaki yazıların-paylaşımların düzenlenmesi ve güncellenmesi gerektiğini dile getirebilirim.
    teşekkürler.

network hakkında anlatılanlardan böyle bir bilgiye ulaşmaya çalıştım fakat tatmin olamadım. burda benim kullanıcı olarak seviyemin de düşük olması dikkate alınmalı
  • Bu forumda Telekom'a yapılan bidolu olumsuz görüşler yüzünden diğer konular arada kaynıyor. Ne zaman bu bölümü açsam Telekom'a hakaret, olumsuz görüş içeren başlıklar yüzünden diğer konularla iliglenemiyorum.

Ya bu Telekom ile ilgili şeyler ayrı bir yere toplanmalı ya da "Kahrolsun telekom!!" gibi başlıklar yasaklanmalı...
  • bence network internet ve güvenlik tamamen kendinden bağımsız bir başlıkda olmalı böyle çok karışıklık oluyor hepsi bir arada olduğu için üst başlık yapılan konular çoğalıyor normal konulara yer kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Bu forumda Telekom'a yapılan bidolu olumsuz görüşler yüzünden diğer konular arada kaynıyor. Ne zaman bu bölümü açsam Telekom'a hakaret, olumsuz görüş içeren başlıklar yüzünden diğer konularla iliglenemiyorum.

Ya bu Telekom ile ilgili şeyler ayrı bir yere toplanmalı ya da "Kahrolsun telekom!!" gibi başlıklar yasaklanmalı...

aslında bunlar zaten var
    mesela... http://forum.donanimhaber.com/m_5958651/mpage_1/key_/tm.htm

veya...http://resim.donanimhaber.com/m_5958672/tm.htm

gibi

fakat inceleme veya uzun yazıokuma sevgimiz olmadığından hep gözden kaçıyor...

bu gibi konuları lütfen bana iletin hemen müdahale edeyim ve konu kirliliği olmasın...

• quote:

Orjinalden alıntı: hammer8

bence network internet ve güvenlik tamamen kendinden bağımsız bir başlıkda olmalı böyle çok karışıklık oluyor hepsi bir arada olduğu için üst başlık yapılan konular çoğalıyor normal konulara yer kalmıyor.

üst konu yoğunluğunun önüne geçebilmek için yukarıda ikinci verdiğim linkdeki gibi bir uygulama yaptım daha önce,zamanında yeterliydi...
    şimdiki yeterliliğini ve ihtiyacımızı anlamak için bu konuyu açtım zaten...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

network hakkında anlatılanlardan böyle bir bilgiye ulaşmaya çalıştım fakat tatmin olamadım. burda benim kullanıcı olarak seviyemin de düşük olması dikkate alınmalı

bu konuda elbette ki kullanıcıların kendisininde yardmına ihtiyacımız var...bu tarz çalışmaları yapan arkadaşlar benimle irtibat kurup düzenleme ve üst konu taleplerini iletiyorlar ve ortak hareket ediyoruz genelde...

• Ağ kurulumu ile ilgili açılan bu konu "üst konu" olmalı.. Çünkü ağ kurmalı ile ilgili çok soç konu açılıyor.. Elimden geldiğince bu linki veriyorum ve oldukça da yararlı oluyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_14964373/mpage_1/key_//tm.htm#14964373
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Ağ kurulumu ile ilgili açılan bu konu "üst konu" olmalı.. Çünkü ağ kurmalı ile ilgili çok soç konu açılıyor.. Elimden geldiğince bu linki veriyorum ve oldukça da yararlı oluyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_14964373/mpage_1/key_//tm.htm#14964373

• verdiğiniz linkler gerçekten çok faydalı oldu. teşekkürler. bazen arkadaşlar benim gibi tam araştırma yapmadan yılıyorlar. vakit oldukça araştırma yapmak gerekir.
  • ado ileri networking bölümü istiyoruz artık cross kablo baglamak nasıl internetim çalışmıyor gibi konularla muhattap olmak istemiyoruz ileri networking soruları cisco nortel apache iis local dns kurmak yonetmek ve smtp ile ilgili bir bolum istiyoruz

quote:

bölümde aksadığını düşündüğünüz uygulamaları , geçerliliğini yitirdiğini düşündüğünüz üst konuları veya üst konu olmasını istediğiniz normal konuları buraya iletirseniz sevinirim arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: newbieburalarda

ado ileri networking bölümü istiyoruz artık cross kablo baglamak nasıl internetim çalışmıyor gibi konularla muhattap olmak istemiyoruz ileri networking soruları cisco nortel apache iis local dns kurmak yonetmek ve smtp ile ilgili bir bolum istiyoruz

quote:

bölümde aksadığını düşündüğünüz uygulamaları , geçerliliğini yitirdiğini düşündüğünüz üst konuları veya üst konu olmasını istediğiniz normal konuları buraya iletirseniz sevinirim arkadaşlar...

peki sizce forumdaki potansiyel nedir bu konu ile ilgili...???...
  • wireless antenler, router lar,dns ler ,mail serverlar,internet bulundurma hizmetleri,çözülemeyen normal network sorunları(move),lan switch yönetme,wireless local ağ ve bir çok bunun gibi konular ileri networke girer ve baya bir var konular eğer başka neleri koyabiliriz dersen bunları tek tek arastırıp bulmam gerekebilir kabaca bunlar ilk etapta olabilir hemde mesaj kalabalığını önlemiş oluruz bu bölümle ilgili..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: newbieburalarda

ado ileri networking bölümü istiyoruz artık cross kablo baglamak nasıl internetim çalışmıyor gibi konularla muhattap olmak istemiyoruz ileri networking soruları cisco nortel apache iis local dns kurmak yonetmek ve smtp ile ilgili bir bolum istiyoruz

quote:

peki sizce forumdaki potansiyel nedir bu konu ile ilgili...???...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.