Şimdi Ara

Bölüm ve Sınıf Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sınıftayım . Tm öğrencisiyim . Ama seçtiğim bölümden tabiri caizse köpek gibi pişmanım . O kadar pişmanım ki sen git o dilci kafasıyla eşit ağırlığa offff offff ... Bildiğiniz sürünüyorum . Sınıfta da barınamıyorum artık kimse ile de aram iyi değil en yakın arkadaşlarımla da kavga ettim sevmeyenlerimde çok . Zaten psikolojisi bozuk bir insanım . Küçük bir şey olsun aylarca kafaya takıyorum . 1 kere intihar ettim inanın şu an bir daha etmek istiyorum . Şimdi kimseyle aram iyi değil sınıfta yalnızda kalmak istemiyorum bu sınıfta resmen benim mutsuzluğumla mutlu olan ş.....fsizler var . Kaldı ki zaten mat - 2 ' ye dair hiçbir bilgim yok hiçbir şeyde anlamıyorum . Geometri de öyle . 2 senedir 0 alıyorum 1 düşürüyorlar . Hocalarla da kavgalıyım . Hiçbir yeteneğim yok yani bölümümden girdiğim bütün denemelerde de sonuncuya yakın oluyorum . Yapamadığım şeyle uğraşmak istemiyorum . Zaten tm'yi babam istedi diye seçtim . Ama dile geçmek istiyorum . Geçen sene okulda dil 1. siydim dil sınıfını bile geçmiştim . Dili çok seviyorum ve yeteneğimde var sınava dilden girmeye karar verdim sonunda . Yıl sonunu beklemek istemiyorum bölüm değiştirmek için . Bu yüzden tekrar hocanın yanına gittim bölüm değiştirmek istiyorum dedim . İyi de bölümler kalktı dedi sınıf değiştiriyorsun artık falan dedi müdür yardımcısı . Şimdi ben istesem hem sınıf hem bölüm değiştirebilir miyim şu an ? Çok zor durumdayım . Şimdi tm'de geçen sene az daha kalıyordum . Dilim ise çok iyidir dilden girersem sınavı kazanacağımı biliyorum . Seviye açısından sıkıntıya düşmem dil sınıfına gidersem kendime çok güveniyorum . Sınıf değiştirme dilekçesi diye bir şey varmış . Onu da veririm psikolog tanıdıkta var . Ne yapıcam ya inanın psikolojim bozuldu yardım edin .

• değiştir o zaman bu kadar üzülecek,ağlayacak ne var?ben depresyondayım intihar etcem ayaklarını geç artık 18 yaşına gireceksin çocuk gibi davranmayı bırak.kendi kendine bitiremiyorsan git psikologa falan görün.
  • öyle yapıcam da . kolay olur mu geçmek ?
  • yukarı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.