Şimdi Ara

Bölüm farkıyla ilgili birşey sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben şimdi Uçak mühendisliği okumak istiyorum samsun 19 mayıs da 50k sıralama istiyo. Birde uçak-uzay var o daha düşük anlam veremediğim bir şekilde birde türkiye de bu bölüm sizce işler mi? genelde uçak mühendisleri uçak yerine kurumlarda mühendislik yapıyomuş Arçelik vs bilmem nede türkiyede çok işlemeyip çoğu yurt dışında yapıyomuş. ve biraz araştırıp japonya'da bi havaalanında çalışan bir mühendisle konuştum bana türkiye de az kazandığını söyledi ve orda şuan türkiye'ye göre 20bin tl çivarında maaş alıyomuş burda bi mühendis 4500-6000 civarı alıyo sizce okumalımıyım. ve geçen sene 50k yaptım ama giremedim. Farklı sorunlardan sizce ne yapmalıyım.



  • Başlıktaki soruyu unutmuşum . Uçak müh ile uçak - uzay farkı nedir? bunu çok araştıramadım. Bilen varsa bi el atabilir mi ?
  • Herkese teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kolombiyar

    Başlıktaki soruyu unutmuşum . Uçak müh ile uçak - uzay farkı nedir? bunu çok araştıramadım. Bilen varsa bi el atabilir mi ?

    İTÜ'deki öğrencilere sorduğumda çok fazla ders farkının olmadığı söylediler ama bu fark sadece İTÜ için de olabilir, diğer üniversitelerde de benzer bölümler olabilir. Hedeflediğin üniversitede iki bölüm de varsa hocalarıyla iletişime geçip farklarını öğrenmen daha faydalı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin DH kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz hocam teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kolombiyar

    Doğru söylüyorsunuz hocam teşekkürler

    Hocam bildiğim kadarıyla uçak mühendisleri THY nda filan iş bulabiliyor (araştırmak lazım onu), uzay mühendisliği geçen sene başında bölüm araştırırken denk gelmiştim. Astrofizikçi hocama bölümü sordum malesef Türkiye'de türksatta çalışıyolarmış yalnız benimki sadece uzay mühendisliğiydi uçak uzay değildi. Ama işte uzay mühendisliği Türkiye de iş sahası yok malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten trde sayılı fakülte var bu bölüme ayrılan iş konusunda bence sıkıntıya düşmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.