Şimdi Ara

Bölüm değiştirme ile ilgili acil soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Başkent Üniversitesi Mühendislik fakültesinde öğrenim görmekteyim bölüm değiştirmek istiyorum fakat gitmek istediğim bölüm LYS'de TM ile öğrenci alan bir bölüm. Ben zamanında LYS'de edebiyat sınavına girmedim ve şimdi bu, bu bölüme geçiş yapmama engel olur mu merak ediyorum. Eğer fikir sahibiyseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: skrillex_

Arkadaşlar ben Başkent Üniversitesi Mühendislik fakültesinde öğrenim görmekteyim bölüm değiştirmek istiyorum fakat gitmek istediğim bölüm LYS'de TM ile öğrenci alan bir bölüm. Ben zamanında LYS'de edebiyat sınavına girmedim ve şimdi bu, bu bölüme geçiş yapmama engel olur mu merak ediyorum. Eğer fikir sahibiyseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sorunu anlamadım moruk.Eğer üniversitede bölüm değiştirmek istiyorsan bunun belli kuralları var.Ne bunlar; aldığın derslerin okulun oran olarak ne belirlediyse o oranda uyuşması gerekir.Belli bir ortalaması belirlenmiştir onu geçmen gerekir.Alttan dersin olmaması gerekir.Okul içinde yapacağın değişiklik Ösym sınavını bağlamaz senin direkt okulla olan durumuna bağlıdır.He diyorsan ki ben Lys'ye gireceğim bu sefer de senin üniversiteni bağlayan bir durum oluşmuyor.Girersin sınavlara alırsın puanını kaydolursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.