Beyler bolu'dayım gezilecek güzel yerler nerelerdir ve oralara nasıl ulaşabilirim? Bir de burada bi havuz varmış oraya nasıl gidebilirim yani hangi otobüsle falan? bu arada izzet baysal caddesinde dvd ye film çeken, oyun satan nereleri vardır acaba?
7 Göller. Boludan 45 km civarı araban varsa 1buçuk-2 saate gidebilirsin görmeden gelme....
hocam gidebilirsem mutlaka gitmeye çalışıcam. öneriniz için çok teşekkürler. peki hocam izzet baysal caddesi civarında dvd ye film çeken ve oyun satan yerler nereleri? oralara nasıl ulaşabilirim?
izzet baysal uni. de havuz var +abanti gez
İzzet Baysal caddesinin bir alt sokağında bolca dvd satan yerler mevcut
@veli56 hocam üni.de ki havuza üni. öğrencisi olmayanlarda girebiliyor mu? ayrıca abant'a da gitmeye çalışacağım. @qsen14 hocam o dvd satan yerler dvd ye benim istediğim filmleri çekiyorlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: cellathkn
@qsen14 hocam o dvd satan yerler dvd ye benim istediğim filmleri çekiyorlar mı?
:D senin geldiğin yerde çekmiyorlar mı istediğin filmleri yoksa çok yobaz biyer mi sandın Bolu'yu
@qsen14 hocam o dvd satan yerler dvd ye benim istediğim filmleri çekiyorlar mı?
:D senin geldiğin yerde çekmiyorlar mı istediğin filmleri yoksa çok yobaz biyer mi sandın Bolu'yu
yok hocam benim geldiğim yerde de benim istediğim filmleri çekiyorlar ama ne olur ne olmaz bir sorayım dedim ben.
Bu arada üni'deki havuz için sağlık raporu lazım
Karacayirda halka acik bir havuz mevcut. Seanslari ogrenmen lazim gidip
Abant'a, Gölcük'e gidebilirsin özellikle Gölcük çok güzeldir.
Becikoglunun caprazindaki yoldan asagi dogru inerken siyah&beyaz diye bir filmci var orayi tavsiye ederim
@qsen14 ohooo hocam kim uğraşacak sağlık raporu için zaten bir kaç günlüğüne geldim. @Kampec hocam dediğiniz yere uğrayacağım birazdan. bu arada karaçayır a nasıl gidebilirim ücretler falan nasıldır? telefon numarası sizde varsa pm den gönderebilir misiniz?
@Kampec hocam dün sizin uğradığınız yerin biraz aşağısında ki bi' dükkana girdim. 5 tane filmi 5 liraya aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme