Şimdi Ara

BOLUDAYIM BEYLER! YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bolu'dayım gezilecek güzel yerler nerelerdir ve oralara nasıl ulaşabilirim? Bir de burada bi havuz varmış oraya nasıl gidebilirim yani hangi otobüsle falan?
    bu arada izzet baysal caddesinde dvd ye film çeken, oyun satan nereleri vardır acaba?

• 7 Göller. Boludan 45 km civarı araban varsa 1buçuk-2 saate gidebilirsin görmeden gelme....
  • hocam gidebilirsem mutlaka gitmeye çalışıcam. öneriniz için çok teşekkürler.
    peki hocam izzet baysal caddesi civarında dvd ye film çeken ve oyun satan yerler nereleri? oralara nasıl ulaşabilirim?
  • izzet baysal uni. de havuz var +abanti gez
  • İzzet Baysal caddesinin bir alt sokağında bolca dvd satan yerler mevcut
  • @veli56
    hocam üni.de ki havuza üni. öğrencisi olmayanlarda girebiliyor mu? ayrıca abant'a da gitmeye çalışacağım.
    @qsen14
    hocam o dvd satan yerler dvd ye benim istediğim filmleri çekiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellathkn

@qsen14

:D senin geldiğin yerde çekmiyorlar mı istediğin filmleri yoksa çok yobaz biyer mi sandın Bolu'yu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsen14

quote:

Orijinalden alıntı: cellathkn

@qsen14

:D senin geldiğin yerde çekmiyorlar mı istediğin filmleri yoksa çok yobaz biyer mi sandın Bolu'yu

yok hocam benim geldiğim yerde de benim istediğim filmleri çekiyorlar ama ne olur ne olmaz bir sorayım dedim ben.

• Bu arada üni'deki havuz için sağlık raporu lazım
  • Karacayirda halka acik bir havuz mevcut. Seanslari ogrenmen lazim gidip
  • Abant'a, Gölcük'e gidebilirsin özellikle Gölcük çok güzeldir.
  • Becikoglunun caprazindaki yoldan asagi dogru inerken siyah&beyaz diye bir filmci var orayi tavsiye ederim
  • @qsen14
    ohooo hocam kim uğraşacak sağlık raporu için zaten bir kaç günlüğüne geldim.
    @Kampec
    hocam dediğiniz yere uğrayacağım birazdan. bu arada karaçayır a nasıl gidebilirim ücretler falan nasıldır? telefon numarası sizde varsa pm den gönderebilir misiniz?
  • @Kampec
    hocam dün sizin uğradığınız yerin biraz aşağısında ki bi' dükkana girdim. 5 tane filmi 5 liraya aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.