Şimdi Ara

BOLU'DA ERKEK EV ARKADAŞI ..ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abant izzet baysal üniversitesini kazandm bu sene gıda mühendisliğinde okuycam .. ben ve 1 kişi daha eve cıkmak istyorm güzel kiralık evler bulundu bile .. sadece ilgilenecek arkadaşlar arıyorum alıntı yaparsanız sevinirim .. ilgilenenlere kendimi tanıtabilirm

• Bu arada eğer 3-4 kişi isteyen varsa da olur oda sayısı yettiği ssürece herşey kabul .. düzenli isek kişi sayısı hiç farketmez
  • Çok düzenliyimdir
    Hekes için en kolay çözümleri bulabiliriz ev konusunda
    makedonya Manastır göçmeniyim
    doğma büyüme istanbulluyum
    vs.vs.

Gerçekten ev arkadaşına ihtiyacım var arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred_94 -- 26 Ağustos 2012; 14:52:49 >
  • gidecek arkadaşlar böbreklerini gazeteye sarsın götürsün zorluk çıkartmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

gidecek arkadaşlar böbreklerini gazeteye sarsın götürsün zorluk çıkartmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

gidecek arkadaşlar böbreklerini gazeteye sarsın götürsün zorluk çıkartmasın

ahahaha

böbrek.avi

beyler
  • Beyler cidden zor durumdayım illa makara yapıcaksak açalım bi konu sabah kadar yapalım ama burda yoluma taş koymayın lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böbrek.avi dalak avi başşak.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasavaskurt

Arkadaşlar abant izzet baysal üniversitesini kazandm bu sene gıda mühendisliğinde okuycam .. ben ve 1 kişi daha eve cıkmak istyorm güzel kiralık evler bulundu bile .. sadece ilgilenecek arkadaşlar arıyorum alıntı yaparsanız sevinirim .. ilgilenenlere kendimi tanıtabilirm

KYK yurduna gitsene. İlk seneden niye eve çıkıyorsun bolu'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

Arkadaşlar abant izzet baysal üniversitesini kazandm bu sene gıda mühendisliğinde okuycam .. ben ve 1 kişi daha eve cıkmak istyorm güzel kiralık evler bulundu bile .. sadece ilgilenecek arkadaşlar arıyorum alıntı yaparsanız sevinirim .. ilgilenenlere kendimi tanıtabilirm

Daha ucuza patlıyo cünkü hesapladm da.. hem her konuda daha rahat
  • quote:

quote:

quote:

Ev arkadaşından pişman olma da. Bence bi yurda git, önce bi çevre yap, çevreye alış. Ondan sonra çıkarsın eve. Bolu'da evde kalıp ne yapacaksın allah aşkına? Kyk'nin aylık yurt ücreti 120 lira her şey dahil. Yemekleri fişli, ev nasıl hesaplı ilk yıldan?

• adam ciddi ciddi bir şeyler soruyor beyinden mahrum bazı salaklarda alakasız cevaplar veriyor. Yok bu dh den iyice tiksinmeye başladım.

edit: Kardeş 2. yerleştirmede boluya çıkma ihtimali var ama şimdiden bişi desem yalan olur. o yüzden şu anlık beklemedeyim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ev arkadaşından pişman olma da. Bence bi yurda git, önce bi çevre yap, çevreye alış. Ondan sonra çıkarsın eve. Bolu'da evde kalıp ne yapacaksın allah aşkına? Kyk'nin aylık yurt ücreti 120 lira her şey dahil. Yemekleri fişli, ev nasıl hesaplı ilk yıldan?

yüksek ücretli yurtlara başvurdum ben o yüzden 2-3 kişi bi eve cıkınca hem imkanlaar coğalıyo hemde en azından kendine ait bi odan oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: >>StoRm<<

adam ciddi ciddi bir şeyler soruyor beyinden mahrum bazı salaklarda alakasız cevaplar veriyor. Yok bu dh den iyice tiksinmeye başladım.

edit: Kardeş 2. yerleştirmede boluya çıkma ihtimali var ama şimdiden bişi desem yalan olur. o yüzden şu anlık beklemedeyim...

eyvallah kardeş sağolasın ya.. aklında bulunsun buralardaym ben hep
  • Öyle internetten ev arkadaşı arama derim. Git ilk sene yurtta kal bir gör çevre edin öyle kalkış bu işlere. Kimin ne olduğunu ne bileceksin? Hiçbir şey olmasa adam iki ay kira öder üçüncü ay çeker gider, çok oluyor bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expresci

Öyle internetten ev arkadaşı arama derim. Git ilk sene yurtta kal bir gör çevre edin öyle kalkış bu işlere. Kimin ne olduğunu ne bileceksin? Hiçbir şey olmasa adam iki ay kira öder üçüncü ay çeker gider, çok oluyor bunlar.

doğru söylüyosun .. zaten 1 ay yurtta kalıcam ama ynede soruşturuyorum ne kadar kısa sürede cıkarsam o kdar iyi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expresci

Öyle internetten ev arkadaşı arama derim. Git ilk sene yurtta kal bir gör çevre edin öyle kalkış bu işlere. Kimin ne olduğunu ne bileceksin? Hiçbir şey olmasa adam iki ay kira öder üçüncü ay çeker gider, çok oluyor bunlar.

doğru söylüyosun .. zaten 1 ay yurtta kalıcam ama ynede soruşturuyorum ne kadar kısa sürede cıkarsam o kdar iyi..

İlk sene evi unut.
  • hocam biz iki arkadaş ewde kalıyoruz ew oldukça geniş ewe 1 yada 2 kişi arıyoruz 3+1 evimiz beşkavaklar mahallesi can sitesi b blok daire 3te ayrıca giden arkadaşımızdan kalan oda eşyalarını yatak kitaplık çalışma masası dolap gibi eşyalar için ücret istemiyoruz ilgilenirsen geri dönersiniz iletişim 05075992565 yada okankzlts@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.