Bildirim
(BÖLGESEL OLABİLİR) BİM VESTEL VTAB 3 LİTE 99 TL..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ankarada da var mı acaba çıkıp baksam mı ki değer mi bu fiyata?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kusura bakmayın ama 5 para etmez bu cihaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gidip bakacaktım ama 0.3 MP Ön / 2 MP Arka Kamera doğru mu bu
haftada 1 fotoğraf çekerim hatta çekmem bile ama çok az be.
_____________________________ İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM. -
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox
Gidip bakacaktım ama 0.3 MP Ön / 2 MP Arka Kamera doğru mu bu
haftada 1 fotoğraf çekerim hatta çekmem bile ama çok az be.
O zaman 500 liraya tablet almanız lazım, o tabletinde ekranı kırılsa 150 200 e değişiyorlar, bu sıfır ürün 99 tl nete sorunsuz girse gayet yeterli fiyat için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xe34, bozuk ürün satmakta üzerine yok,
Spawn. 34, yeni nicki sago_key size bozuk ürün satar, sonra da kusura bakma benim için sorun değildi o arızalar o yüzden söylemedim der... -
Arabade bebek çizgi film izlesin diye bile alinir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
pıyasadakı en çöp tablet sakın almayın _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zenmavi
Arabade bebek çizgi film izlesin diye bile alinir
Bebeğe yazık
3 yasindan once bebekleri tum beyaz camlardan uzak tutunuz. Konuda uzman bir profesorun tavsiyesidir.
Ben ufaklığa aldım servisi ilgili çünkü bozuldu. Lakin makina hiç tatmin edici değil sadece basit oyun ve surf için düşünülebilir. Malzeme de çok kalitesiz
Sendemi Hakmar karşısındaki bimden alışveriş yapıyorsun
oglum 3.tableti atıp kırdı ,youtube dan cizgi film izliyor ,buna yetermi ? _____________________________ naver say never -
Bakmayın hocam milletin çöp dediğine.emin olun yarın bim'in önünde açılışını bekleyecek tipler var bu forumda.bulursanız alın kaçırmayın.ekran kırılsa tamiri nerdeyse bu fiyata.
Vestel alma aldırma vestel ban
_____________________________ -
-
Bu tabletle Digiturkplay'den takılmadan maç seyredebilir miyiz?
çoluk çocuğa tablet nedir ya, youtube demişler şaka gibi
_____________________________ -
Tablet özellikleri:https://www.vestel.com.tr/v-tab-7-lite-iii
1gb ramli tabletleri almanızı önermem, çocuğunuz dahi kullanacak olsa önermem yazık paraya. Uygun fiyatlı şu ürün alınabilir:
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_reeder-a7i-quad-blue-7-in%C3%A7-%C4%B1ps-ekran-%C4%B1ntel-sofia-3gr-1-1-ghz-2-gb-8-gb-android-5-1-tablet-pc-1165852.html
http://www.vatanbilgisayar.com/reeder-a7i-quad-intel-atom-3gr-c3230rk-1-1ghz-2gb-8gb-disk-7-cam-bt-and5-1.html
z8300 işlemcili iwork8 da alabilirsiniz hem android hem windows işletim sistemli 207 TL kargo dahil
https://tr.aliexpress.com/item/Cube-iwork8-Ultimate-8-Tablet-PC-OS-Android-5-1-Windows-10-Intel-X5-Z8300-Quad/32658640395.html?spm=2114.010208.3.1.NbwhnD&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10056_10065_10055_10068_10054_10069_10059_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=49d478d3-4751-464c-902b-525caa17a159
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Ekim 2016; 14:34:55 >_____________________________
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android