Şimdi Ara

Bölgesel Engel Yüzünden İndirlemeyen Xbox360 İçeriklerini İndirmek (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herşey ok ama xbox live a bağlanamıyorum,bağlantı testinde en başta network kısmında hata veriyor

pc nin internet bağlantısı USA chicago gözüküyor bu ok

xbox ve pc de yere ağ bağlantısı otomatik ayarlı

xbox şu ip yi alıyor

IP adress :169.254.196.28
    Subnet mask : 255.255.0.0
    Gateway : 0.0.0.0

pc de ise yerel ağ bağlantısı aşağıdaki gibi

Bölgesel Engel Yüzünden İndirlemeyen Xbox360 İçeriklerini İndirmek

ağ bağlantılarının genel görünümüde şu şekilde

bunu nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 30 Ekim 2011; 12:02:25 >

• free VPN ile ne yaptımsa olmadı,live bağlanmıyor,paralı vpn ile 10 dk da hallettim
  • Durum şu ki;
    Denilenleri yapıyorum. Şu videoda bahsedilen yöntemi de denedim ki burda anlatılan ile aynı şeyler. xbox live testini çalıştırdığımda internet bağlantısına kadar olan kısımları geçiyorum ancak live bağlantısında hata veriyor. Detayına baktığım zaman mtu değerimin 1300 küsür kadar ve daha yükseğine ihtiyacı olduğunu söylüyor. Zaten mtu değerim 1492. Nerede yanlış yapıyor olabilirim.

Not: Vpn bağlantımı vpn1.usaip.eu bunla kurdum. freevpnuk.com buna bağlanamadım.

edit: video

http://www.youtube.com/watch?v=68tahAb2BpE&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duff MC ® -- 1 Kasım 2011; 9:21:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

Durum şu ki;
    Denilenleri yapıyorum. Şu videoda bahsedilen yöntemi de denedim ki burda anlatılan ile aynı şeyler. xbox live testini çalıştırdığımda internet bağlantısına kadar olan kısımları geçiyorum ancak live bağlantısında hata veriyor. Detayına baktığım zaman mtu değerimin 1300 küsür kadar ve daha yükseğine ihtiyacı olduğunu söylüyor. Zaten mtu değerim 1492. Nerede yanlış yapıyor olabilirim.

Not: Vpn bağlantımı vpn1.usaip.eu bunla kurdum. freevpnuk.com buna bağlanamadım.

free vpn bende de sonuç vermedi malesef

paralı vpn ile hallettim

tam çözümü burada açıkladım

http://www.konsol-cular.com/index.php?topic=10179.0 kırmızı tire işaretini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 1 Kasım 2011; 10:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

quote:

Durum şu ki;

paralı vpn ile hallettim

http://www.konsol-cular.com/index.php?topic=10179.0 kırmızı tire işaretini kaldırın

teşeşkkür ederim. akşama deneyip sonuçları aktarırım.

• quote:

Durum şu ki;

Bende de aynı problem oldu. Bilgisayardan VPN bağlanıyor, paylaşımda da bir problem yok.
    Xbox, Internet bağlantı kısmında MTU değeri 1364'den yukarı olmalı diyor. Modemde bu değer zaten 1500.
    Arada bir yerde MTU, 1364'un altına iniyor demek ki. Nasıl çözeceğiz bunu ben de bilmiyorum.

• quote:

quote:

Durum şu ki;

paralı vpn ile hallettim

En son dns için yazdığın sayının ilk rakamlarını yazarmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

En son dns için yazdığın sayının ilk rakamlarını yazarmısın?

xboxa girdiğim dns i diyorsan, PC nin kablolu ağ bağlantısı hangi ip yi almışsa o giriliyor xbox dns kısmına,2. dns ide 8.8.8.8 yapabilirsin
  • video daki taktiği uygulayınca hata kodu aldık.olmadı.8007274c
    vpn ayarı(1günlük alınır.),bilgisayar xbox bağlantısı olaylarını geçiyorum.bakın yapın.
    ince nokta kablolu ağın bilgisayar üzerindeki ip verisi.hem gateway hemde 1. dns e girilerek okeylenecek.
    kablo ağ bağlantısı :(xbox-pc arasında) yapılınca xbox üzerindeki ip ve subnet ,manual girileceği zaman aynı kalacak,değiştirilmeyecek.
    vpn9.usaip.eu ben bunu kullandım ingiltere ayarı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 1 Kasım 2011; 19:01:22 >

• vpn1.usaip.eu gibi VPN servislerinden beleşe vpn alanlar: eğer MTU hatası alıyorsanız nedeni,
    vpn'nin bazı kısıtlamalar, hız sınırları vs. koymasındandır.
    Aynı vpn'e paralı bağlanınca (1 hafta 4 dolar.) ilk seferde hatasız bağlanıp, BF3 için online pass satın alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalybur -- 2 Kasım 2011; 1:07:25 >
  • Evet sorunu 1günlük vpn satın alarak çözebildim. ama usa değil uk ipsi ile girdim.
  • MGS HD Collection'ın Avrupa versiyonu 2012'ye ertelendi sanırım. Amerika versiyonu bu aralar çıkacak indirilebilir olarak. Konsolum PAL, sanırım bu yönteme ihtiyaç duyacağım doğru mudur?
  • quote:

arkadaşlar herşey ok ama xbox live a bağlanamıyorum,bağlantı testinde en başta network kısmında hata veriyor

pc nin internet bağlantısı USA chicago gözüküyor bu ok

xbox ve pc de yere ağ bağlantısı otomatik ayarlı

xbox şu ip yi alıyor

IP adress :169.254.196.28
    Subnet mask : 255.255.0.0
    Gateway : 0.0.0.0

pc de ise yerel ağ bağlantısı aşağıdaki gibi

ağ bağlantılarının genel görünümüde şu şekilde

bunu nasıl düzeltebilirim ?

bende aynı hatayı alıyorum pc de xbox da ip almıyor
    varmı çözebilen?

• @LaNcEt ayarları bu şekilde dene.
     Bölgesel Engel Yüzünden İndirlemeyen Xbox360 İçeriklerini İndirmek Bölgesel Engel Yüzünden İndirlemeyen Xbox360 İçeriklerini İndirmek
    okeyle sonra xboxı kapat tekrar aç.

• @arkas teşekkür ederim ilgin için
    sorunu bende xbox forumdan bir arkadaşın yardımıyla çözdüm sınırlı ip alanlar manuel ip girmesi gerekiyor
    pcde 1. sıraya 192.168.0.1 2.sıraya 255.255.255.0 diğerlerini boş bırakıp ok tıklayıp çıkıyorsunuz.
    xbox üzerindende network settingse gelip otomatik olan ip alımını manuel yapıyorsunuz orada 1. sıraya 192.168.0.2 2. ye 255.255.255.0 3. yede 192.168.0.1
    done tıklayıp çıkıyorsunuz ve dns ayarlarından primer dns e 83.64.10.218 yazıyorsınız done tıklayıp işlemler tamamdır

• Ben herşeyi yaptım ıpm avusturyadan görünüyor paylaşıma açtım ama xbox a baglanmak istedigimde ya görmüyor yada xbox live da ünlem çıkıyor lütfen yardım edin battlefield online pass alamadım bi türlü.,

Laptopsuz yaptıgım için olmuyormuş laptopsuz yöntemini bilen pm atarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 9 Kasım 2011; 20:29:35 >
  • google a vpnreactor yazın,siteye girin.bf 3 multi ordan aldım.

starter olanlar yapamaz baştan söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

google a vpnreactor yazın,siteye girin.bf 3 multi ordan aldım.

starter olanlar yapamaz baştan söyleyim.

Starter ne vpn starter mı yoksa silver mı.
  • win7 starter da paylaşım sekmesi yok,ultimate felan olması lazım.
  • Ben bir türlü yapamıyorum yardım edin ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.