Şimdi Ara

böle traderlik olmaz olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşalr 3 gün 3 geecdir traderlik yapamaz oldum tam jangana yaklaşıom beni 65+80+70 tiefler karşılama yapıyorlar
    hadi dedim 1 yıldız yapiiim bu sefer yanımdan ayrılmıyorlar onalrın tiefleri bana vuruyor
    siziden yardım istiorum arkadaşalr artık gece rüyaalarımdada girmeye başaldı bu tiefler
    işin garip tarafı tiefleirn yanında hunterler bekliyo
    çok sinirliiym böle oyun olmaz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $WINDLE -- 10 Temmuz 2007; 5:22:26 >

• quote:

ya arkadaşalr 3 gün 3 geecdir traderlik yapamaz oldum tam jangana yaklaşıom beni 65+80+70 tiefler karşılama yapıyorlar

Kervan yapmaya çıkıyorsan bunları da göze alıcaksın.

quote:

artık gece rüyaalarımdada girmeye başladı bu tiefler

quote:

hadi dedim 1 yıldız yapiiim bu sefer yanımdan ayrılmıyorlar onalrın tiefleri bana vuruyor

Pet recovery alıcaksın yanına..

quote:

işin garip tarafı tiefleirn yanında hunterler bekliyo

En çok yaptığım iş buydu.. Arkadaşlarla gece 4-5 suları çıkıyoruz Jangan'a, 2 thief 1 hunter aynı pt'de Dağıtıyoruz ortalığı sonra Öyle hunterları sanma ki sana yardım edicekler Çakal onlar çakal

quote:

çok sinirliiym böle oyun olmaz olsun

Sana tavsiyem git abdest al ondan sonra yeniden dene.

• Evil adama bi gitde PC nin sağ ve sol köşelerine ellerini dayayarak amuda kalk demediğin kalmış
  • Yok abi kesin çözüm abdest
  • trade hikaye oldu artık uğraşma...
  • trade zaman kaybı yapıcaksan hotan-dw yapıcaksın
  • yaw iyi adamlar thief diye bi eşy çıkarsınlar 'biz Türküz bize vurmayın' yada '70 80 thiefler bana neden daldı' yaw neden dalmasınlar oyunun amacı zevki zaten bu sonuçta bi bu oyun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

trade zaman kaybı yapıcaksan hotan-dw yapıcaksın

abi onda da daha fazla guildçe bir kervan yapamioz ya:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThiefKiller

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

trade zaman kaybı yapıcaksan hotan-dw yapıcaksın

abi onda da daha fazla guildçe bir kervan yapamioz ya:(

sende onun yerine lvl kas daha sonra kervan yap
  • yaw arkadaşım bundan kolayı ne var,
    1.1 yıldız çek
    2.atla taşı deve ile degil
    3.evilphoenix in dediginide yap(en önemlisi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vince-deno

yaw arkadaşım bundan kolayı ne var,
    1.1 yıldız çek
    2.atla taşı deve ile degil
    3.evilphoenix in dediginide yap(en önemlisi)

aynen değdimi yapıyorum bu sefer önüme 70+ tief çıkıo atı malalrı fln var dibimden ayrılmıo 1000 tane at potu aldım gene olmuo ona çıkan tiefler direk bana vuruo
    ya şöle arannızda eldoradoda oynayan 70+ arkadaş fln şöle adm akllı bi kervan yapalım parası neyse verriiz orda bi sorun olmasın

• merak etme arkadaşım yeni gelecek büyük updataden sonra thieflere NPC hunterları çıkacak böylece thieflerin NPC thieflerini üstüne saldırtamacakcak

• quote:

Orjinalden alıntı: alipaşa

merak etme arkadaşım yeni gelecek büyük updataden sonra thieflere NPC hunterları çıkacak böylece thieflerin NPC thieflerini üstüne saldırtamacakcak

e ozman arkadaşım ne şeyi kaldı bu işin npc tief çıksın npc hunter kessin hiç bişe çıkmasa daha iyi ben en çokda 3 level olcaktı trade yüzde 99da kaldı
    bide bir şey sorcaktım +5 32 halbert kaça gide rbilen varsa full cirt and blue

• Tradaryiğim 4Lv 1 yıldız 3 yıldız 5 yıldız 1 yıldız yaptım anca %1 yapabildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.