Şimdi Ara

Bol Kese

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum yorumlara da alınsın diyor taraftar! Alınsın! Kimler diyoruz, dökülüyorlar;

Atiba'nın genci alınsın diyor mesela,
    Talisso çok iyi topçu bak onu alalım,
    Talisca'nın bonservisini alın, parası neyse veririz.
    Ne Talisca'sı, Lacazette alınsın, boşver Talisca'yı diyor bazıları.
    Gomez ayarında golcü alalım, Cenk topçu değil zaten diyor bir başkası. Hatta Eto'o diyor kendisine dayı diyen şahıs.
    Vida, Vida'sız defans hattımı olur? Alın!
    Bunu diyenlerde genelde biletlerin pahalı olduğundan şikayet eden adamlar. Aynı adamların dilinde şu cümleleri de duyarsınız;

Q7 topçumu zaten? İhtiyarın kılları ağardı. Ozzie zaten küçük takım topçusuymuş mesela. Tolgay çok verimsizmiş. Cenk, golcü değil ki! Takım çok yetersiz....

Soruyorum size, biz kendimizi ne zannediyoruz?

Bunak Hıncal gibi çıkıp "Lyon köy takımı zaten, Eskişehir bile eler bu takımı!" diyebilecek kadar kendimiz mi kaybettik? Neredeyiz?
    FFP pençesinde, sattığından fazlasını alamayan, 1,5 Milyar TL borcu olan iflas etmiş bir Türk takımıyız biz. Hatırladınız mı?
    Hani menemen, hani komidinin üstündeki paralar? Bir şeyler hatırlatıryormu size?
    Kendinize gelin millet! Daha olmadık, gidecek çok yolumuz, çekecek çok çilemiz var.
    Şimdi düşersek, düştüğümüz yerden bizi kimse çıkaramaz. Bir çeki düzen verin kendinize.
    Renk benzerliğinden kendiniz Juve'mi sandınız?
    Pogba gitsin, Higuain gelsin ha!
    DESTUR!
    Derin bir nefes alıp kendimize gelelim.
    Vizyonsuz transferlere devam.
    Bonservissiz Gomez'ler!
    İki yıl kiralık Talisca'lar!
    Bedava Caner, Gökhan ve Babel'ler!
    Bonservissiz beleş futbolcular alınsın, eldekiler (Ozzie dahil) ederinden fazlaya satılsın.

• Uzun zamandır çoğu Beşiktaş'lı arkadaşta görmediğim bilinci ve farkındalığı bu yazıda gördüm, daha doğrusu Türk taraftarının çoğunda olmayan şu bakış açısının olduğu taraftarları görmek beni mutlu ediyor.

Yıllardır alınsın, alalım diyen yönetici taraftar mantığı yüzünden bu hallerdeyiz. Başarı elbette iyi futbolcularla gelir fakat bu futbolcuları alırken, belli plan programdan saparsan başarıyı hayal ettiğin kadro senin kabusun olur.

Yazı çok iyi ve yerinde olmuş dostum,
  • Maalesef herkes böyle düşünmüyor. Belki de Türk futbolunun gelişememe sebeplerinden en önemlisi
  • Töre'yi 15 milyona satacakmışız yerine daha iyisi Aras'ı almışız= U21 takımının en pahalı futbolcusu 22 Milyon Lira havaya uçtu

Allahımmmm Yarabbimmm harika adam Gökhan Inler bedavaya aldık= Adam TR kupasında bile kooşamadı 18 Milyon Lira havaya uçtu

Aboubakar'ı zaten yazmayayım 1 yıllık maliyeti yaklaşık 25 Milyon Lira havaya uçtu

Boyka, Başkan'ın 2 yıldır izlediği müthiş kaleci Boyka şuan Ispanya küme düşme hattında yedek bekliyo = yaklaşık 24 Milyon Lira havaya uçtu

Son yatırım ürünü geleceğin milli tank Altay'ı Matej Mitrovic'e 36 Milyon Liralık yatırım yapıldı

Yazmaktan sıkıldım daha bunun Veli'si Rhodolfo'su Ersan'ı Ba'sı Pedro'su Milos'u 37 yaşlarına kadar uzatılan Tosic'i Quaresma'sı falan var.

Daha dün FFP'den gene ceza yedik hiç kem küm etme borç 1,5 Milyar falan diye yazdım yukarda zararları birini eleştirecekseniz o taraftar olmasın, bunları taraftar almadı bunları yönetim aldı, sadece iyi şeyleri yazarak algı yaratmaya hiç gerek yok dua edelim Şenol Güneş var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Ne guzel de secmece yapmissin oyle. Maliyetlerde, toplam sozlesme ucreti + bonservis. Menejer ucretlerini ssk primlerini falanda toplamissindir heralde. Ne guzel her transfer dogru olsa hayat bayram olsa. Devre arasinda kaleci diye tutturan kisiler boyko maliyetini elestiriyor. Kaldi ki adamdan bir kiralama gideri elde edildi. Yillikucreti dusuk. Aras uzun sakatliktan cikmis bir oyuncu maliyeti dusuk sonucta risk alindi. Bu yil icin tutmadi hocanin dusuncesi ogrenilir gereken yapilir. Allahtan mitrovic var bir de, elestirmek icin yanip tutusanlara gun dogdu. 4.2 milyon euroymus da defansa verilirmiymis. Gecen sene sosa dan gelen bonservisi kullanmasaydik bu sene kullanamayacaktik. Mitrovic piyasasi var. Seneye daha iyi olacak. Bugun mitrovice soylenenler gecen sene twiterda falan marceloya soyleniyordu. Onun icin birakin bu isleri bilenler yapsin. 2 yil ust uste sampiyonluk uefa ceyrek finali bazilarinin tavsiyeleriyle kazanilmadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Ne guzel de secmece yapmissin oyle. Maliyetlerde, toplam sozlesme ucreti + bonservis. Menejer ucretlerini ssk primlerini falanda toplamissindir heralde. Ne guzel her transfer dogru olsa hayat bayram olsa. Devre arasinda kaleci diye tutturan kisiler boyko maliyetini elestiriyor. Kaldi ki adamdan bir kiralama gideri elde edildi. Yillikucreti dusuk. Aras uzun sakatliktan cikmis bir oyuncu maliyeti dusuk sonucta risk alindi. Bu yil icin tutmadi hocanin dusuncesi ogrenilir gereken yapilir. Allahtan mitrovic var bir de, elestirmek icin yanip tutusanlara gun dogdu. 4.2 milyon euroymus da defansa verilirmiymis. Gecen sene sosa dan gelen bonservisi kullanmasaydik bu sene kullanamayacaktik. Mitrovic piyasasi var. Seneye daha iyi olacak. Bugun mitrovice soylenenler gecen sene twiterda falan marceloya soyleniyordu. Onun icin birakin bu isleri bilenler yapsin. 2 yil ust uste sampiyonluk uefa ceyrek finali bazilarinin tavsiyeleriyle kazanilmadi..

Ne yapim abi? Aras U21 takımında oynayıp 1,5 Milyon Euro maaş alıyo sen bana maaşı yazma maaşı uygun diyosun ben ne anlatabilirim sana? Seni neye ikna edebilirim ki? Beşiktaş'ın 1,5 Milyar borcu ne kadar gerçekse benim bunların maliyeti de gerçek.

Bankalar bizden borç tahsil ederken ohh faizi de kat ohh vergiyi de kat diyebiliyor muyuz? Maaşı da ödüyoruz bu sezon %300 artan ve Türkiye'de en yüksek rakamı ödememizi sağlayan menajerlik ücretlerini de ödüyoruz her şeyi ödüyoruz.

Mesela Boyka'nın maaşını biz ödüyoruz sen bana diyorsun ki kiralama bedeli alıyoruz, ben böyle düşünen bir insanı ikna edemem abi bize yanlışa yanlış diyecek taraftar lazım eğer biz hataları söylemezsek yönetim yaptığı yanlışı da doğru zanneder ve hata yapmaya devam eder bunun Beşiktaş'a hiçbir faydası yok.

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    1 milyon euro bonservisle arasi almak hata mi sence? Aras dedigin oyuncu rusyaya kac milyon euroya gitmis sakatlik yasamis degeri dusmus? 1 milyon euro bonservisle daha futbol olarak genc yasta olan bir oyuncuyu almak hatami? Teknik adam begenmez yeterli gormez bu yonetimin ongorecegi birsey mi? Her transfer dogru mu olmali? Boykonun maasini malaga veriyor. Kiralama bedeli aldik. Verilen bonseervis 3.5 milyon euro. Adam uefa finali oynamis dgeini yukseltmis bir oyuncu. Kimi bekliyosun kimi almaliydik veya kulubu bedava vermeye ikna mi etmeliydik boykoyu devre arasi transfer diye tutturan taraftar dgilmiydi. Kimi alacaktik kaleci devre arasil cidden soruyorum. Ospina mi? Takimi satacakmiydi onu? Biliyomusun konustunmu arsenalle? Ospinayla transfer pazarligi yaptinmi? Boyko ulkesi disina ilk kez cikmis bir kaleci uyum saglamakta sorun ysiyor. Her transferde uyum sorunu olabilecegini biliyormusun? Cidden yanlisa yanlis diyelim de goz gore gore yapilan yanlisa yanlis diyelim. Mesela fb den sezeri almalarini elestirdim. Gs den danny alininca elestirdim. Bunlar bariz hatalardi. Bana aras boyko mitrovic transferlerini elestirmem kosullari geregi dogru trnsferler. Mesela oguzhan bu performnsi vermesr belki 400 bin euro oguzhan verilirmiydi diyecektin. Cunku sonuc ustunden degerlendiriyorsun. Sonucu gormeden elestirebiliyorsan mevcut kosullarda daha iyi alternatif uretebiliyorsan elestirmeye devam et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kargam Nasıl[Bol SS]
    13 yıl önce açıldı
    en iyi sucuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazın güzel emeğine sağlık tamamına katılıyorum ama Quaresma imza artığından beri geçen ayrılış davasının intikamını almaya başladı ince ince gibime geliyor. Özellikle imzadan beri takıma gram faydası olmadı.

Ben iyi niyetli olan Tosic/Mitroviç dahil kimseyi eleştirmedim ama Quaresma'yı eleştiriyorum. Çünkü adamın niyetinden şüphe duyuyorum geçen gittiğinden beri. Tekrar geldi katkı sağladı ve göze girdi 3 yıllık imza için. Şimdi para yeme zamanı diye düşünüyor olabilir. Umarım form düşüklüğüdür böyle bir durum yoktur yoksa zaman kaybetmeden göndermek zorundayız. Bunu sezon sonuna kadar oynanacak maçlarda göreceğiz. İnşallah yanılıyorumdur.

• Quaresma su macta oynayabilmek icin sakatligi tamamen iyilesmeden sagligini riske etmis oynamis (adrianoda oyle) oyundan cikana kadar elinden geleni yapmis, top tutmus orta yapmis calim atmis bir topu direkten donmus. Ilk macta yokken nasil baski yedigimizi gordun degil mi? Ilk macta quaresma olsa o baskiyi kurabilirlermiydi. Cidden bir insan tuttugu takimin formasi icin ter akitan bir oyuncuya nasil boyle ithamlarda bulunabiliyor anlasilir gibi degil. Ne istiyosunuz heralde quaresmanin yuzu eskidi. Sıkıldiniz mi? Kimi istiyorsun yerine hazard olur mu mesela?

• sezonu kapattı adam. son maçta çok hantal göründü. şutları da zayıf. seneye babel-q7 kalsın yedek töre+ bonservissiz yerli kanat gelsin.

satabiliyorsak satalım diyeceğim ama 34 yaşındaki quaresmaya kim kaç para verir?
  • quote:

Quaresma su macta oynayabilmek icin sakatligi tamamen iyilesmeden sagligini riske etmis oynamis (adrianoda oyle) oyundan cikana kadar elinden geleni yapmis, top tutmus orta yapmis calim atmis bir topu direkten donmus. Ilk macta yokken nasil baski yedigimizi gordun degil mi? Ilk macta quaresma olsa o baskiyi kurabilirlermiydi. Cidden bir insan tuttugu takimin formasi icin ter akitan bir oyuncuya nasil boyle ithamlarda bulunabiliyor anlasilir gibi degil. Ne istiyosunuz heralde quaresmanin yuzu eskidi. Sıkıldiniz mi? Kimi istiyorsun yerine hazard olur mu mesela?

Söylediğin durum fedakarlık yaptığı anlamına gelmez. Ayrıca bu benim görüşümdür. Koca maç 1 pas attı o direkten dönen topta öylesine atılmış bir ortaydı sadece. Niyetiyle yapmadı. Baskı yemedik diyorsan biz başka maç izlemişiz demekki. Neyse dediğim gibi Quaresma imza attığımdan beri rezil top oynuyor 1 gram katkısı yok asıl siz iki hareket için top ezmesine razı geliyorsunuz.

Zamanında Cenk'in kafasına attığı topları, çektiği şutları, ara pasları görmesek süper oynuyor derdik ama artık bu katkıları vermiyor.

Kimi istiyorum diye bir durum yok. Şu gitsin bu gelsin demiyorum ama Quaresma yerine kim oynasa zaten en a böyle oynarız. Bakınız son Ts maçı.
    Penaltıcı lazım anladı oyundan çıktı 2 dakika dayanamadı mı? Yersen.

Neyse polemik yaratmayalım. Bu forumda çoğu bundan besleniyor zaten. Benim görüşüm budur. Katılırsın katılmazsın o sana kalmış. Ama kimi istersin falan gibi kelimelerle bunu tartışmaya çekmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 22 Nisan 2017; 19:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

sezonu kapattı adam. son maçta çok hantal göründü. şutları da zayıf. seneye babel-q7 kalsın yedek töre+ bonservissiz yerli kanat gelsin.

satabiliyorsak satalım diyeceğim ama 34 yaşındaki quaresmaya kim kaç para verir?

Zamanında Chelsea maçında adamların sağ açığıydı sanırım adam seke seke oynadı almadı direktör. Şimdi bu adam oyundan çıkmasa zaten geri çekilmişiz , kaçan penaltıların birini çekse iyi miydi kötü müydü? Kenardan izledi bir de... Biraz akıllı adam bunları görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 22 Nisan 2017; 20:1:20 >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Var hocam var.. Bilinçli taraftar da çok, ama yaygara yapmıyor. Bugün 35k kombinenin en az 17K sı, ortada stad yokken 3 yıl önce sırf takımına katkı sağlamak için kombine alan arkadaşlar. Yukarıda bahsettiğim tayfa ise bu vefalı taraftara çekirdekçi diyen, tezahürat yapmayı bilmiyor diyen beleşçi tayfa. Boş konuşan, YD ye çlldırt bizi Başkan diye tempo tutan iyi gün dostları.. Var hocam, ben ümitliyim.
  • Fedakar adamdan bahseden Gs'nin UEFA finalinde kolu sarılı oyuna çıkan Bülent Korkmaz'a bir baksın👍

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorma kendini, bende bloklu o arkadaş. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil zaten. Yapılan icraatların sadece kötü taraflarını öne çıkarıp, şahane mabedimizi o yoklukta bize kazandırmış olan yönetime bu kadar acımasızca eleştiride bulunmak kötü niyetin göstergesidir. Gomez gibi bir değeri, sadece bize değil Alman milli takımına kazandırmış bir organizasyonu yöneten adamların hata yapma hakkı da vardır. Benim de canımı sıkan bazı tutumlar oldu, en basiti gazoz kupası meselesi, sonra tek büyük çıkışı. Bunlar gereksiz, dilimiz döndüğünce eleştirdik de zaten, ama toplamda bakıldığında bu yönetim başarılıdır. Hele diğer iki büyük İstanbul takımı ile karşılaştırırsak çok iyidir, kafana takma. Blokla geç.
  • Ben senin gibi düşünmüyorum, Q7 herşeyi yapar ama art niyetli olamaz. Ben samimiyetine inanıyorum. Mecbur kalmasa çıkmazdı. Ayrıca lig var, çok daha önemli. Unutmayalım! Ben aksine takdir ediyorum. Adriano mesela, adam hiç kendini riske etmiyor. Bu iki aşırı tecrübeli büyük futbolcu bize daha çok lazım. Final olsa haklısın, ama henüz çeyrek final. Bu maçta zorlayıp bir ay sakat kalsa dahamı iyi?
  • quote:

Bir de turk lirasi ile yazmis daha cok gorunsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Ben senin gibi düşünmüyorum, Q7 herşeyi yapar ama art niyetli olamaz. Ben samimiyetine inanıyorum. Mecbur kalmasa çıkmazdı. Ayrıca lig var, çok daha önemli. Unutmayalım! Ben aksine takdir ediyorum. Adriano mesela, adam hiç kendini riske etmiyor. Bu iki aşırı tecrübeli büyük futbolcu bize daha çok lazım. Final olsa haklısın, ama henüz çeyrek final. Bu maçta zorlayıp bir ay sakat kalsa dahamı iyi?

Elbette öyle de geçen seneki ve bu sene başındaki Quaresma'yı artık göremiyorum sahada. Daha önce de yazdığım gibi inşallah beni yanıltır. Sonuçta aslolan Beşiktaş'tır.
  • Hem tartisma istemiyorum diyorsun hem de kendi capinda laf sokmaya calisiyorsun bu mesajda. Oyundan cikma isareti falan mi yapti quaresma. Ben gormedim. Adriano yapti mesela hoca cikardi. Sakatliktan yeni cikmis oyuncu 120 dk kaldiramadi hoca kendi istegiyle oyundan aldi. Almasa quaresma ne zaman sorumluluktan kacmis. Napoli mcinda penaltiyi sen mi attin? Iki haraket yapiyormusta biz inaniyomusuz beyfendi yemiyormus top eziyormus. Sen anliyorsun senol hoca anlamiyor mesela. Ne yani her topu ayagina alan 3 sn de pas mi vermeli. Futbol bu kadar basit yani? Ne guzel ya herkes salliyor bu ulkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Bir de turk lirasi ile yazmis daha cok gorunsun diye

Euro veya Dolar olunca borcumuz daha mı az olacak ki Türk Lirası yazınca fazla olsun? IQ'su 3'ten fazla olan herkes bunları mesela etmez zaten. Mesela konuyu açan 1,5 Milyar Lira borç yazmış, kafanda mahkemeyi kurdun beni yargıladın aynısını neden ona yapmıyorsun? Insanları yargılayıp peşin hüküm kesmeyi bilirsiniz ama adaletli olmak mahallenizden geçmez, ne günlere kaldık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.