Şimdi Ara

Boksu bıçaklı saldırılarda kullanabilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım kavga değil baştan belirteyim demek sadece ve sadece kendimi savunmak istiyorum.Benim okul ayanların oldugu yerdede yani çok çeşit serseri var ve insan ister istemez kendini bu durumdan koruma ihtiyacı hissediyor ve bende dövüş sporlarını araştırmaya başladım.Wing chun ve ving tsun gerçekten güzel bir spor ama Türkiyede sadece ticari amaçla yapıldıgı ortada hatta gidecektim son anda vazgeçtim biraz daha araştırmaya başladım.herkes boks boks boks deyip duruyordu onuda araştırdım ve boksun gerçekten sokağa biraz daha yatkın oldugunu düşündüm.Fakat sokak tehlikelerle dolu bilemezsiniz boks bıçaklı bir saldırgana gerçekten iyi bir hasar verebilirmi bunu bilemiyorum işte bu konuda sizden yardım almayı düşünüyorum.

NOT=Eskiden 2.5 yıl karateye gittim shotokan karate.1 yıldır karate yapmıyorum o yüzden bacaklarım eski esnekliğinde değil ama bunu evde açma germe hareketleriyle sağlayacagımı düşünüyorum ve böylece karateden aldıgım bilgilerle bacaklarımı,boksta öğrendim hareketlerle ellerimi çalıştırmayı düşünüyorum.

• up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.