Şimdi Ara

Boksörsen gir içeri ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ! Benim bir sorum olacak sizlere,öncelikle bilgisi olmayanlar boş laf yapmasın lütfen,şimdi gelelim soruya boksda GÜÇHIZ mı ? Hangisi daha ağır basar ve seçtiğiniz şıkkın açıklamasını nasıl arttırılabileceğini yazarsanız sevinirim.Bu arada ben 9 aydır boksla uğraşıyorum 1.71 boy 56 kiloyum bana ne önerileriniz olur ? Hedefim 63 kiloya çıkmak fakat sağlıklı olarak.Siklet de artacak fakat çevrenin çok zayıfsın baskısından bıktım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıngıraklıdümbelek kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Güç mü hız mı sorusuna net olarak güç veya hız demek yanlış olur. Çünkü güçlü vurmak için hızlı vurmak gerekir. Senin sikletinde güç değil hız daha ön planda olur. Yani bir ağır siklet gibi vurunca parçalayacak gibi değil de hızlı ve daha çok sersemletecek, rakibe vuruş şansı tanımayacak direkler ve hooklar atman lazım.
  • Cevabınız için çok teşekkürler.Hook dan kastınızı anlamadım ve 60-61 kiloya çıkmak için ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıngıraklıdümbelek -- 4 Nisan 2014; 21:32:33 >
  • hook : kroşe
    jab : direk
    uppercut : aparkat

60 61 kiloya çıkmak için beslenme düzeninizi elden geçirmelisiniz. protein ağırlıklı beslenip kas kütlesi kazanarak 60 a çıkabilirsiniz ki bunun için dikkatli beslenmeniz lazım.
  • Her gün 0.5 lik pet şişede süt,yoğurt peynir yiyorum yeşil mercimek falan bir de karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum kuru yemiş falan

• senin kilonda hız önemli bence ben 75 kg süperorta sikletim bende hem hız hem güc önemli fakat asıl önemli olan senin TARZIN eğer hedefin puanla maç kazanmak vs ise hız ama knockout diyorsan güc diyebilirim kişiden kişiye değişir bu agır basma olayı :)
  • Hem hem hızlı hem de rakibe korku salacak böyle hersem düşerim dedirtecek oynatmayacak yumruklar istiyorum fakat dediğim gibi 60 kg ua da çıkmak istiyorum ama hocalar da kilon iyi diyorlar 😃

• İkiside birbirini tamamlıyo ama ben 3 yumruk atıp adamı sersemleteceğime 1 yumruk atıp devirmeyi tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıngıraklıdümbelek

Selamlar ! Benim bir sorum olacak sizlere,öncelikle bilgisi olmayanlar boş laf yapmasın lütfen,şimdi gelelim soruya boksda GÜÇ mü HIZ mı ? Hangisi daha ağır basar ve seçtiğiniz şıkkın açıklamasını nasıl arttırılabileceğini yazarsanız sevinirim.Bu arada ben 9 aydır boksla uğraşıyorum 1.71 boy 56 kiloyum bana ne önerileriniz olur ? Hedefim 63 kiloya çıkmak fakat sağlıklı olarak.Siklet de artacak fakat çevrenin çok zayıfsın baskısından bıktım artık.

Aşağıdaki kategorileri ziyaret etmelisin :)

Boks,http://www.vucutgelistirmetv.com/kategori/boks
    Kickbox,http://www.vucutgelistirmetv.com/kategori/kickbox-dovus-sanatlari

• quote:

Orijinalden alıntı: çıngıraklıdümbelek

Selamlar ! Benim bir sorum olacak sizlere,öncelikle bilgisi olmayanlar boş laf yapmasın lütfen,şimdi gelelim soruya boksda GÜÇ mü HIZ mı ? Hangisi daha ağır basar ve seçtiğiniz şıkkın açıklamasını nasıl arttırılabileceğini yazarsanız sevinirim.Bu arada ben 9 aydır boksla uğraşıyorum 1.71 boy 56 kiloyum bana ne önerileriniz olur ? Hedefim 63 kiloya çıkmak fakat sağlıklı olarak.Siklet de artacak fakat çevrenin çok zayıfsın baskısından bıktım artık.

hocam, boksla uğraşıyorsan şunu bilmelisin o zaman ; boksta önce gelen tekniktir. teknik, reflekslere doğru olarak yerleşirse arkasından hız da güç de gelir. ama tekniği kavramak gerekiyor dediğim gibi. tekniği ve kondisyonu sağlam olan bir boksör, aynı zamanda hızlı ve güçlü de vurur. teknikten önce hıza veya güce ağırlık vermek demek, ring de sokak ameleleri gibi dövüşmek demektir.

• Çok teşekkürler değerli cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.