< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Boksa başlıyorum tavsiyeleri alıyim?

-
-
Kıllarından kurtul
-
Kollarda ve yüzde pek yok göbekte var sıkıntı olmaz herhalde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000
Kollarda ve yüzde pek yok göbekte var sıkıntı olmaz herhaldeSen rahatsan sıkıntı yok
-
Boksta göbek çok açılmaz herhalde açılırsa sıkıntı
dövüş kulübüne hoşgeldin dövüş kulübünün ilk kuralı dövüş kulübü hakkında konusmamaktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
U0
hocam valla bizim dükkan vardı ankaranın tüm boksörlerini tanırdım sinan abi dahil.
boks yapacaksan merdiven altı bir yere git. ne kadar çakal tip varsa oralarda. dövüşmeyi oralarda öğrenirsin. böyle lüks entel entel yerlere gitme vakit kaybı.
-
Off ya ben de baslicaktim virus olmasa :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boksa başlama bro.
-
Ya değilse?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7hocam valla bizim dükkan vardı ankaranın tüm boksörlerini tanırdım sinan abi dahil.
boks yapacaksan merdiven altı bir yere git. ne kadar çakal tip varsa oralarda. dövüşmeyi oralarda öğrenirsin. böyle lüks entel entel yerlere gitme vakit kaybı.
+1.
-
Hocam bence gitme, boşuna beyin hücrelerini öldürüp kendine eziyet etme daha güzel sporlar var kendi fikrimce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amatör klüpte en fazla sparring olur oda kask dişlik takarlar. gelen adamlarında kilosu az olur hiç sıkıntı olmaz. 12 round maç yapmayacaklar sonuçta.
-
Önce sparring yokmu?
Yeni basliyorum yuksek ihtimal yanimda 2 3 yilliklarda olur yani terimleri bilmiyorum sparring vs mi
Saçma sapan tavsiyeler verme erkek adamda kıl olur he dönmeysen bilemem ama ayı gibi değilsen gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: AltunBey
Saçma sapan tavsiyeler verme erkek adamda kıl olur he dönmeysen bilemem ama ayı gibi değilsen gerek yokNe alaka ? estetik olarak güzel gözükmediği gerçek.
-
Kıl her erkekte olur he fazla olsun demiyorum ama genelde kıl alanlar dönme oluyor bacak kılı mesela ama onun dışında öbür yerler alınır
Ringe çıkmadığın sürece burnun kırılmaz.
Ve eğer istersen 90 yaşına kadar boks yap sen istemediğin sürece ringe çıkmazsın.
En Beğenilen Yanıtlar

dövüş kulübüne hoşgeldin dövüş kulübünün ilk kuralı dövüş kulübü hakkında konusmamaktır
|
Benzer içerikler
- 84.8 ile takdir alınır mı
- cacharel nasıl okunur
- cesaret hapı
- ankara mutlu sonlu masaj
- define bulanların başına gelenler
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X