Şimdi Ara

Bok böceği nerden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bok böceklerinin zırhı bayağı sağlam.çok ince bir telden boynuz yaptım ve siyah silikonla hadiften modifiye ettim.

Bok böceğine monte edip , gergedan böceği diye dövüştürmeyi düşünüyorum veya satmayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doping sayılır bok böceği hükmen mağlup olur federasyon bu konuda çok hassas 4 sene ringlere çıkamaz aman diyim dikkat et
  • Hocam o böcekleri anadoluda yakalamanın büyük para cezası vardı. Ama bana peygamber devesi bulursan senin için yakalarım. Peygamber develeri en büyük hamam böceklerini bile tek seferde avlayabiliyor evimde besleyeceğim büyük akvaryumda. Böcek gördüğüm gibi çıkarıp vurucam masaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

Hocam o böcekleri anadoluda yakalamanın büyük para cezası vardı. Ama bana peygamber devesi bulursan senin için yakalarım. Peygamber develeri en büyük hamam böceklerini bile tek seferde avlayabiliyor evimde besleyeceğim büyük akvaryumda. Böcek gördüğüm gibi çıkarıp vurucam masaya.

İstanbulda varsa tutayım

• Hocam memlekete git tarlada mutlaka görursun

• Dikkat et sokmasın. Sonra mok adam olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 30 Temmuz 2015; 12:31:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bok böceği ender bulunan bir tür değil, her bokun içinden bunlar çıkıyor zaten. Tarlalarda felan çok var. Gergedan böceği bunun en az beş katı, yerle bir eder yani sizinkine modifiye yapsanız bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dur bir düşüneyim... Papatyanın içinden.

• Satıp para kazanacağım diye, satarken ceza kesilmesinde. Hiç mi haber takip etmiyorsun, yasaklandı onları toplamak ve satmak.
  • Gergedan böceği alır yanlız boynuz yapıcakmış arkadaş durum değişebilir boynuzları kullanabilir bok böcekleri gerçekten çok sağlam video çek yaparsan mutlaka

• Miğferin fotoğrafını çeksene

• Bkz: Doğan görünümlü şahin
  • Koyu arayip sordum , aksam serinliginde cikiyolar dedi , inek bokunu yuvarliyolarmis.
    Bende bocek fobisi var ozellikle ustu yesil olanlara..

5 tane soyledim pet siseye koyup yolliyacaklar yaptigim boynuzun ss ni atarkm aksama

• Konu les :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesse79 J kullanıcısına yanıt
    Koyde varmis , inek boklarini yuvarliyolarmis.siparis verdim dayima mat siyah bulursa yolliyacak bocek fobim var ustu yesil sineklerden falan tirsiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.