Şimdi Ara

Boğulma Tecrübesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi yüzme bilip, açıkta boğulma tehlikesi atlatan var mı? ben 5 yaşından beri yüzüyorum, genelde tek başıma açılırım ve çok erken saatlerde ya da çok geç saatlerde girdiğimden genelde tek oluyorum, öğlen girsem bile benim açıldığım kadar açılan olmuyor pek, olsa da yaşlı amcalar oluyor, hep düşünüyorum burada boğulsam kurtulma şansım çok düşük, farkına varan da olmaz diye, tecrübe edenler varsa, nasıl gerçekleştiğini, nasıl kurtulduklarını anlatırlarsa güzel olur.

• Pek yuzmeyi bilmem, bilsemde o kadar acilmazdim. Sen yinede acilma, yarin obur gun gazetelerde gormeyelim seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede acilma yada yaninda mutlaka biri olsun tek gitme

• Haftada bir kez boğulmazsam rahat edemiyorum

• Zaten hareket etmesen bile su seni üste atıyor bir insan neden boğulur ki anlamıyorum...
  • Bacağına kramp girmesine yada tansiyonunun düşmesine bakar eğer yanında arkadaşın varsa bu senin ve onun için daha tehlikeli olabilir ama kurtuluşunuzda olabilir benim kuzenim ayağına kramp girdiği için benim üzerime çıkıp beni boğmuştu zar zor durumu ele aldım babam kurtardı anlatabildim mi?

• fazla acilma artisligin luzumu yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istediğin kadar yüzme bil o tansiyon düştümü o gözler karardımı mıçarsın kafa yerinde olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Zaten hareket etmesen bile su seni üste atıyor bir insan neden boğulur ki anlamıyorum...

Aynen hocam, bende hiç yaşamadığım için anlam veremiyorum ama ailemden yaşayanlar var gerçi onlar Karadeniz'de yaşamışlar, ben Marmara'da giriyorum denize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bacağına kramp girmesine yada tansiyonunun düşmesine bakar eğer yanında arkadaşın varsa bu senin ve onun için daha tehlikeli olabilir ama kurtuluşunuzda olabilir benim kuzenim ayağına kramp girdiği için benim üzerime çıkıp beni boğmuştu zar zor durumu ele aldım babam kurtardı anlatabildim mi?

Şimdiye kadar hiç kramp girmedi yada tansiyonum düşmedi ama kan şekerim düşebilir doğru diyorsun, öyle bişey olsa garanti boğulurum.
  • Beni başkası boğuyordu valla

• bir kez yaşadım iskeleden atladım megersem atladıgım yer kayalıkmış yere basamıyordum boguluyordum bagırdım birtane abi geldi kurtardı yanındaki kız arkadaşı artık bir kola ısmarlarsın dedi bende insanlık borcunu ödemiştir diye aklımdan geçirdiğim için ısmarlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

fazla acilma artisligin luzumu yok

Fazla açılmamak lazım aslında, haklısınız ama alışkanlık olmuş çocukluktan bu yana, eskiden arkadaşlar ile yarış yapardık kıyıdan durmadan ne kadar açılacağız yada tek nefeste ne kadar yüzeceğiz diye, büyüdük arkadaşlar denize girmek yerine karı kız kesmek için plaja gelir oldu, ben spor amaçlı girdiğimden ve denizde kendimi daha özgür hissettiğimden, tek başıma girer oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.