Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversitesiyle ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçinde okuyan arkadaşlara bir sorum olacak, okulda hangi kız yurdu daha iyi şartlara sahip? Internette kuzey güney 1.2.3.4 superdorm gibi seçenekler var, fiyat farki vs sıkıntı değil, kalan öğrenciler hangisinden daha memnun onu merak ediyorum.
    Ayrıca bu yurtlarda kalındığı takdirde sabah kahvaltısı akşam yemeği vs nasıl sağlanıyor? Daire tipi olanlarda öğrenciler mutfaklarinda kendileri mi yapıyorlar?
    Yurtta kalmayı tavsiye etmeyenler nereden eve çıkıyor genelde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.

• Diğer sorularına cevap verenler illa çıkar ama şunu demek istiyorum, eğer eve çıkacaksan sakın ama sakın okula en yakın diye çoğu öğrencinin tercih ettiği hisarüstündeki gecekondulara 2bin+/- TL kira verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 4 Ağustos 2020; 23:43:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınıf yükseldikçe seçim hakkı elde ediyorsun

1. Kuzey
    3. Kuzey
    Güney kız

Bu 3ü kızlar için

1. Kuzey 6 kişilik odalar, kat lavabo tuvaleti
    3. Kuzey 6+6 kişilik oda dan oluşan daire, her dairenin kendi lavabosu var, duşu vb
    Güney kız, ( görmedim ama , muhtemelen büyük odalar, kat banyosu ) ( güney erkeği gördüm güzel bence )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superdorm bu saydiklarinizdan iyi midir hocam, kardeşim derece yaptığı için superdormda ücretsiz konaklama bursu veriyorlamis, orası nasıldır bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Sınıf yükseldikçe seçim hakkı elde ediyorsun

1. Kuzey
    3. Kuzey
    Güney kız

Bu 3ü kızlar için

1. Kuzey 6 kişilik odalar, kat lavabo tuvaleti
    3. Kuzey 6+6 kişilik oda dan oluşan daire, her dairenin kendi lavabosu var, duşu vb
    Güney kız, ( görmedim ama , muhtemelen büyük odalar, kat banyosu ) ( güney erkeği gördüm güzel bence )
    Superdorm bu saydiklarinizdan iyi midir hocam, kardeşim derece yaptığı için superdormda ücretsiz konaklama bursu veriyorlamis, orası nasıldır bilginiz var mi?

• Orası en iyisi
    Özel yurt orası 15 bin tl den başlıyor
    Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kardeşine verecekleri daire tipi yurt, ortak alan var 4 kişilik. 4 kişinin kendine ait ufak odaları var.

zaten superdorm haricindeki yurtlarda ilk senesinde parayı verseniz bile bu tek kişilik oda imkanı yok. diğer yurtların tek kişilik odalarında lisansüstü öğrenciler veya son senesinde olanlar vs. kalıyor.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    4.kuzey nasıl hocam ? Bir de konaklama bursundan İstanbul’da kalanlar faydalanabiliyor değil mi ?

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    ilk 100sen evet faydalanıyorsun
    4. kuzey daha iyi
    orası biraz karışık 1+1+1.. diye de var 4+4 de var
    ilk 100e 4 kişilik oda veriyorlar diye biliyorum
    3. ve 4. kuzey daire tipi, yani kat banyosu değil, her dairede duş var

güzel yani 2. kuzeyde çile çekmiyorsun vb
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.