Şimdi Ara

Boğaziçi Universitesi Kilyos Kampusu Hakkinda Bilgiler ve Sorular (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ηihat

Eğer Güney kampüsünde hazırlık okuma imkanımız varsa hangisini tercih etmek mantıklıdır? Yani imkanın varsa güneyde oku mu dersiniz yoksa kilyos iyidir boşver güneyi mi dersiniz?

Kilyos'un ulaşım ve diğer faktörler açısından eksiği çok, fakat üniversite yönetimi orayı hareketlendirmeye çalışıyor. Ben Kilyos'ta kalmıştım, pişman olmadım. Hastalanınca doktor,hastane bulmak zor; alışveriş yapmak zor; yemek seçeneği az ama değişik bir deneyim. Tuhaf ama öyle

İlla ki güney kampüste kalacağım diyorsan bir şey demem tabii ki. Güney'in hazırlıkta tadı farklı. Güney'de hazırlık gören arkadaşlarım da çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whittaker

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Eğer Güney kampüsünde hazırlık okuma imkanımız varsa hangisini tercih etmek mantıklıdır? Yani imkanın varsa güneyde oku mu dersiniz yoksa kilyos iyidir boşver güneyi mi dersiniz?

Kilyos'un ulaşım ve diğer faktörler açısından eksiği çok, fakat üniversite yönetimi orayı hareketlendirmeye çalışıyor. Ben Kilyos'ta kalmıştım, pişman olmadım. Hastalanınca doktor,hastane bulmak zor; alışveriş yapmak zor; yemek seçeneği az ama değişik bir deneyim. Tuhaf ama öyle

İlla ki güney kampüste kalacağım diyorsan bir şey demem tabii ki. Güney'in hazırlıkta tadı farklı. Güney'de hazırlık gören arkadaşlarım da çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi.

Tesekkur ederim. Yani ben illa Guneyde okuyayim demiyorum da guneyde okuma imkanim da var. Hayirlisi artik tesekkurler yeniden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlığı kilyosta okumama diye bi sansimiz var mi? Guneyde okumak daha cekici geliyor beni ve kilyos cok uzak.

Peki bu secimi biz mi yapiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

Hazırlığı kilyosta okumama diye bi sansimiz var mi? Guneyde okumak daha cekici geliyor beni ve kilyos cok uzak.

Ben de bunu merak ediyorum. Kilyos fikrine her ne kadar ısınsam da yurtların karma olduğunu öğrendiğimde orda okuyamayacağıma karar verdim. Tercih meselesi tabi ama ben kesinlikle rahat edemem.

İstanbul içi başka bir yurda çıkıp ana kampüste okuma şansım var mı? (güney ya da kuzey farketmez zaten çok yakınlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: fzk

quote:

Hazırlığı kilyosta okumama diye bi sansimiz var mi? Guneyde okumak daha cekici geliyor beni ve kilyos cok uzak.

Ben de bunu merak ediyorum. Kilyos fikrine her ne kadar ısınsam da yurtların karma olduğunu öğrendiğimde orda okuyamayacağıma karar verdim. Tercih meselesi tabi ama ben kesinlikle rahat edemem.

İstanbul içi başka bir yurda çıkıp ana kampüste okuma şansım var mı? (güney ya da kuzey farketmez zaten çok yakınlar)

Karma, yalnız kat ayrımı var. İkinci yurtta ilk 2 kat erkeklerin son 2 kat kızların. Birinci yurt daire şeklinde olduğundan böyle bir ayrım yok.

Kilyos'ta okumak için Kilyos yurtlarında kalmak gerekiyor zaten. Kilyosta kalmayacaksanız Kilyos'ta okumazsınız. İleriki sene okulun yurtlarına geçmek isterseniz herhangi bir önceliğiniz olmaz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

quote:

Karma, yalnız kat ayrımı var. İkinci yurtta ilk 2 kat erkeklerin son 2 kat kızların. Birinci yurt daire şeklinde olduğundan böyle bir ayrım yok.

Kilyos'ta okumak için Kilyos yurtlarında kalmak gerekiyor zaten. Kilyosta kalmayacaksanız Kilyos'ta okumazsınız. İleriki sene okulun yurtlarına geçmek isterseniz herhangi bir önceliğiniz olmaz sadece.

Dün konuştuğum birisi Kilyos'ta okuyup evde kaldığından ve de güneyde ya da kilyosta okumanın kurlara göre belirlendiğinden bahsetmişti.O yüzden tereddüte düşmüştüm ben de. Ama konuştuğum kişi bu yılın mezunlarındandı. Yani o zamandan bu zamana değişmiş olabilir. Eğer dediğiniz gibi tek şart kilyos yurdunda kalıp kalmamaksa içim rahatladı

• quote:

Dün konuştuğum birisi Kilyos'ta okuyup evde kaldığından ve de güneyde ya da kilyosta okumanın kurlara göre belirlendiğinden bahsetmişti.O yüzden tereddüte düşmüştüm ben de. Ama konuştuğum kişi bu yılın mezunlarındandı. Yani o zamandan bu zamana değişmiş olabilir. Eğer dediğiniz gibi tek şart kilyos yurdunda kalıp kalmamaksa içim rahatladı

Hayır kurlarla bir alakası yok. Güneyde hangi seviyeler varsa Kilyos'ta da o seviyeler var. Herhangi bir farklılık yok.
  • quote:

quote:

Hayır kurlarla bir alakası yok. Güneyde hangi seviyeler varsa Kilyos'ta da o seviyeler var. Herhangi bir farklılık yok.

Anladım çok teşekkür ederim

• Bilginize, 1. Kilyos birkaç yıldır pek karışık bir yurt değil arkadaşlar. Yurt ilk kat ve çatıdaki TV Odası/Study dışında birbirinden bağımsız iki blok halinde ve bloklara göre ayırılmış durumda. Gerçi daire tipi olduğundan karışık olsa da pek fark olacağını düşünmüyorum, bir apartmandan pek bir farkı yok yurdun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulun dışından gelen her öğrenciye yurt imkanı tanınır diyor. Ben İstanbul içindeyim ama kilyos çok uzak zaten karşıda oturuyorum ne yani, şimdi kilyosa mı gidip geleceğim? Böyle bir saçmalık olur mu ya yurt çıkma imkanı var mı sizce?

• quote:

İstanbulun dışından gelen her öğrenciye yurt imkanı tanınır diyor. Ben İstanbul içindeyim ama kilyos çok uzak zaten karşıda oturuyorum ne yani, şimdi kilyosa mı gidip geleceğim? Böyle bir saçmalık olur mu ya yurt çıkma imkanı var mı sizce?

Güneyde görürsün hazırlık derslerini.

• quote:

quote:

İstanbulun dışından gelen her öğrenciye yurt imkanı tanınır diyor. Ben İstanbul içindeyim ama kilyos çok uzak zaten karşıda oturuyorum ne yani, şimdi kilyosa mı gidip geleceğim? Böyle bir saçmalık olur mu ya yurt çıkma imkanı var mı sizce?

Güneyde görürsün hazırlık derslerini.

süper

• yurtların sitesinde 1.ve 2.yurdu kız erkek diye ayırmışlar,öyle bir ayrım var mı yoksa hala karışık mı?
  • Evet beklenen haber benim için, ayırmışlar

• Saçmalığın böylesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptisch

yurtların sitesinde 1.ve 2.yurdu kız erkek diye ayırmışlar,öyle bir ayrım var mı yoksa hala karışık mı?

Güney kampüsteki 1. Erkek, 1.Kız yurtlarına mı diyor acaba diye şaşırmıştım ama sonradan gördüm. Ayırmışlar ciddi ciddi saçmalığın daniskası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 8 Temmuz 2014; 16:43:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sceptisch

yurtların sitesinde 1.ve 2.yurdu kız erkek diye ayırmışlar,öyle bir ayrım var mı yoksa hala karışık mı?

Güney kampüsteki 1. Erkek, 1.Kız yurtlarına mı diyor acaba diye şaşırmıştım ama sonradan gördüm. Ayırmışlar ciddi ciddi saçmalığın daniskası.

Bir kaç gün önce siteye girdiğimde kilyos yurtları için karma yazıyordu doğru. Fakat bugün girdiğimde ayırdıklarını öğrendim. Yani artık karma değil, gelişmelerden haberdar olmak gerek

• 2.yurt erkek yurduymus,bütün cevapları okudum.Yurt su anda nasıl bilginiz var mı?

• Istanbul da yasiyor ailem ,ikametgahimi baska bir sehre aldirip Kilyos'da yurtta kalmaya baslasam disiplin sucu mu olur ortaya ciksa?

• görebildiğim kadarıyla atm durumdan bahsedilmemiş atm var mı ? nakit taşımak sıkıntı oluyor biraz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.