Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversitesi Donanım Haber Kulübü (2012 Girişliler Buraya!) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
21
Favori
149.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Dershaneye git hocana söyle sisttemli çalışmak istiyorum biraz açabilir misin =) onlar detaylı anlatırlar.

Dershaneye gitmiyorum nasıl çalışmam gerektigini boğaziçili birinden öğrenmek istedim ama neyse.Teşekkürler yinede

Onlar benden daha iyi bilir. Ben çok çalışmayan bir tiptim. Şans mans götürüyoruz bir şekilde =)
    __

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 20 Ağustos 2011; 22:44:53 >

Orijinalden alıntı: Dopamin.

__

Ne demek la o çizgiler? Ben bilmiyom. Ayrıca nedense bu mesajın değiştirilmemiş halini çok merak ettim(kafasını kaşıyan smiley)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppler_Effect -- 20 Ağustos 2011; 22:53:58 >

Orijinalden alıntı: Doppler_Effect

quote:

Orijinalden alıntı: Dopamin.

__

Ne demek la o çizgiler? Ben bilmiyom. Ayrıca nedense bu mesajın değiştirilmemiş halini çok merak ettim(kafasını kaşıyan smiley)

ahahaha Usta kopardın..

Bir pm atıcaktım yanlıslıkla burayua yazdım :D :D

Tebrik ederim seni ben de mis kazandım

• Saolasın kardeş. Ben de tebrik ederim

Orijinalden alıntı: mertt1257

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257

quote:

Arkadaşlar sizlere sorular sormak istiyorum boğaziçi'ne girmek isteyen biri olarak.

Bu sene 11.Sınıfa geçtim.Kafamda hep şöyle düşünceler var Boğaziçi'ne gidenler daha 9. 10. sınıftan her sınavdan 100 alan kişiler başkaları giremez.Boğaziçi işletme düşünüyorum.Sizlerden bu konuda yardım istiyorum.Malesef şuana kadar her sınavdan 100 alan tiplerden olamadım bu senede orta seviyelerde gezdim teşekkür aldım Ted kolejinde okuyorum.Bu saatten sonra gerçekten sağlam bir şekilde çalışarak boğaziçi'ni kazanabilirmiyim.Nasıl çalışmalıyım çalışırken nelere dikkat etmeliyim?

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

Sakın böyle düşünme.Lise 1 de ilk dönem ortalamam 1.51 idi.Lise 1 bittiğinde ortalamam 2.48 idi.Lise 2-3-4 te ortalamalarım 81,86,85 idi.Okul sonuncusu iken okul 4.sü olarak okulu bitirdim.Türkiye 478.siyim ts2 de.Bu okulu kazanmak istiyorsan dersleri sevmeli,temeli okulda oturtmalı,dershane ile temelin üstünde biriken tozları almalısın.Ve tabii sistemli ve çok çalışmalısın.Temeldeki eksiklerini ekstra çalışmalarla giderirsen bir problem kalmaz. Dershane konusunda 12.sınıfta gitmeni tavsiye ederim,11 de gitmek bana erken gibi geliyor.hem bu şekilde konu tekrarı etmiş olursun.başarılar şimdiden.

Teşekkürler hocam.Peki sizce bu seneden başlamakmı lazım 9 ve 10 un konularına çalışmaya?

Eğer çalışabilirsen elbette çok çok büyük bir avantaj sağlarsın,ama ders notlarını yüksek tutmayı unutma,okul puanı gerçekten önemli.

Hocam malesef 2 senedir derslerim pek iyi değildi bu sene teşekkür aldım geçen sene kötüydü ama giderek iyileşiyorum bu sene hedefim takdir almak seneyede boğaziçi için çalışmak

• quote:

Orijinalden alıntı: batu_boun

quote:

Orijinalden alıntı: Gmzeu

quote:

Orijinalden alıntı: caut

quote:

teşekkür ederim:) ben de güneyde okumak istiyorum aslında malesef asıl kampüsüm kuzey ve 1 sene de olsa güneyde olmak güzel olur:) teşekkürler bilgilendirdiğin için:)

asıl kampüs diye bişey yok ya pdr için, benim eski kız arkadaşımın neredeyse tüm dersleri güneydeydi yani. ayrıca yurtta kalmayacaksan kilyosta hazırlık okumazsın

oo süpermiş yaa sevindim buna teşekkürler:) zaten güneyde okuycam ben büyük ihtimal hazırlığı da..

bir pdr ci olarak güneyde toplasan 5 ders aldım ben ama düşünüyorum ama genelini kuzeyde alıyoruz derslerin. 6. ders varsa da hatırlamıyorum

hadi ya, zaten kendisini pek dinlemiyodum nereye gittiğini bile anlamamışım desene neyse güney de iyidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu_boun

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim:) ben de güneyde okumak istiyorum aslında malesef asıl kampüsüm kuzey ve 1 sene de olsa güneyde olmak güzel olur:) teşekkürler bilgilendirdiğin için:)

asıl kampüs diye bişey yok ya pdr için, benim eski kız arkadaşımın neredeyse tüm dersleri güneydeydi yani. ayrıca yurtta kalmayacaksan kilyosta hazırlık okumazsın

oo süpermiş yaa sevindim buna teşekkürler:) zaten güneyde okuycam ben büyük ihtimal hazırlığı da..

bir pdr ci olarak güneyde toplasan 5 ders aldım ben ama düşünüyorum ama genelini kuzeyde alıyoruz derslerin. 6. ders varsa da hatırlamıyorum

hadi ya, zaten kendisini pek dinlemiyodum nereye gittiğini bile anlamamışım desene neyse güney de iyidir

eşim sabah yazmış bende alıntı yaptığınız için fark ettim evet bende pdr cilerin genelde kuzeyde ders aldığını biliyorum. psikoloji bölümü güneydeki sosyoloji-psikoloji binasında işliyor derslerini ama bazı ortak dersler dışında pdr ciler new hall da derslerini alıyorlar kuzeyde

• quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Biz kayıt ve ders seçim günü Kuzey Güney ölüyorduk ya. Böyle güzel olmuş. Zamane gençliği işte.

olurmu hocam , simdiki genclik beles gilette sensorlerden , kupalardan , ici para yuklu bankamatiklerden(akbank:) mahrum kaliyor.
    bi sene biri kupa(bardak) dagitmisti,her ogrenci evi agzina kadar bunlardan doluydu :)))
    hayir yikamaya erinip kirleneni atanlari biliyorum :)
    netten kayitta bu promosyonlar mojna? :))
    hey gidi gunler heyyy.

Orijinalden alıntı: k4n44t

yazın adımı oraya boğaziçi böte

Merhaba, öncelikle tebrikler Kardeşim meslek lisesine gidiyor son sınıfa geçti . Ne yazıkki aklı başına bu sene geldi ve yazın çalışmaya başladı şu an da dershaneye gidiyor.Hedefi boğaziçi böte. Benim öğrenmek istediğim siz ne tür okul mezunusunuz sıralamanız nedir ve nasıl bir çalışmayla bu bölüme yerleştiniz.

• Ekleyin Fizik Öğrt.

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

hiç mi yok genetikçi ya

Ben görmüştüm bir başlık altında biri 3 tane mühendisliği vs.. bir sürü gelmesi kesin gözüyle baktığı bölümleri yazmış. Ama altlara yazdığı genetik çıkmış. Onu bul derim. Şok oldumdu galiba başlığı bölümün

quote:

hiç mi yok genetikçi ya

Ben görmüştüm bir başlık altında biri 3 tane mühendisliği vs.. bir sürü gelmesi kesin gözüyle baktığı bölümleri yazmış. Ama altlara yazdığı genetik çıkmış. Onu bul derim. Şok oldumdu galiba başlığı bölümün

o benim

• quote:

quote:

quote:

hiç mi yok genetikçi ya

o benim

Biliyom ki zaten.. Ne tepki vercen diye baktım

• aferin.

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Orijinalden alıntı: the_stig

quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

Orijinalden alıntı: the_stig

quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

Boğaziçi Üniversitesi - Kimya Mühendisliği

kardesim de aynı bölümü kazandı. sıralaman neydi acaba?

8648.

kardeşinin sırası kaçtı?

3600.
    hayırlı olsun

sıralaması çok iyiymiş neden orayı yazdı diye sorsam orada okuyanlara ayıp etmiş olurum ama yine de merak ettim

:) tercih meselesi.
    ayni bolumu ilk 1000den tercih edenler de var. Puana gore tercih yapmak yerine istediginiz bolumu secmeniz geleceginiz icin hayirli olucaktir.

• Tüm arkadaşları ekledim, gruba hoşgeldiniz İmzalarını hala değiştirmeyenler, biran önce değiştirseler çok iyi olur.

Does the scent of soil and beast breathe the life into the animal you hide?
    It's a great illusion one never knows;
    When you think you're really alone, feel the eyes of someone looking in on you...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepnir

Hazırlık sadece Kilyosta mı var?

hayır kuzey ve güney kampüslerinde de var

quote:

Orijinalden alıntı: sleepnir

Hazırlık sadece Kilyosta mı var?

hayır kuzey ve güney kampüslerinde de var

Peki, istersek buralarda görebiliyor muyuz? Veya hangileri daha iyidir?
    When you think you're really alone, feel the eyes of someone looking in on you...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.