Şimdi Ara

Boğaziçi'nin YGS ile alan bölümleri TYT ile almayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Boğaziçi araştırma üniversitesi oldu. Kurallara göre araştırma ünilerinde yüksekokul bulundurulamaz. Her bölüm fakülte içine alınacak ve dolayısıyla TYT ile almayacaktır.

Edit: Nereden biliyorsun diye merak edenler için, ben sırf bu bölüme girmek için mezuna kalmıştım dolayısıyla sürekli araştırma içindeyim. Ablam da Boğaziçi'nin bir diğer yüksekokul bölümü olan Uluslarası Ticaret bölümünde. Onun aldığı bilgiler ve açıklamalara göre gidişat bu yönde gibi duruyor. Aksi halinin olması düşük ihtimal ama imkansız da değil tabi devletin işi belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Ekim 2017; 16:49:40 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle bir şey.Rakip elemek için üfüyorsun bi yerlerinden.

Boğaziçi düşünmüyordum ama senin inadına orayı yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylesi daha iyi olabilir. Umarım YBS ve UT TM'ye geçer.
  • david12 D kullanıcısına yanıt
    Ne kadar seviyorsunuz insanları linç hedef göstermeyi. Ben kendim belirsizlikte zor odaklanıyorken çalışmaya insanlar da aynısını yaşamasın, TYT ye bel bağlamayı bırakıp TM ye hazırlansınlar diye bunu buraya yazıyorum. Ki yine de belirtiyorum kesinliği olmasa da yüksek ihtimalli bir şey.
  • Sizce tm olsa kaç k'dan kapatır? Uluslarası ticaret ve yonetim bilisim sistemleri

• Bence 10k dan kapatır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PumpUpJam

Ne kadar seviyorsunuz insanları linç hedef göstermeyi. Ben kendim belirsizlikte zor odaklanıyorken çalışmaya insanlar da aynısını yaşamasın, TYT ye bel bağlamayı bırakıp TM ye hazırlansınlar diye bunu buraya yazıyorum. Ki yine de belirtiyorum kesinliği olmasa da yüksek ihtimalli bir şey.

taaa 2010 senesinden beri geçecekti ama değişen bişi olmadı bu sene bilgisayar öğretmenliği mf'ye geçti o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 1 Kasım 2017; 9:19:45 >
  • olamaz elendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 1 Kasım 2017; 12:49:18 >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    2010 senesinden beri geçememesinin nedenini ise, YÖK'ün sürekli kontejyan arttırma isteğini reddettiği için fakülte içine almasına izin vermemesiydi. Şimdi ise araştırma üni. seçildiği için fakülte haricinde bir şey bulunduramayacağı denmiş bizzat okuldaki hocalar tarafından.
  • yksyksyks Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi farklı sıralarda olabilir ama ybs eskiden 2k ile filan kapatıyordu biliyorsanız. Şimdi hukukla falan filan aynı sırada olacaklar ve sırayı belirleyen öğrenciler olacak. O kadar yüksek olmasa da 10k nın altına düşmez ybs gibi. U.ticaret bu sene çok düştü nedense o yüzden sağlıklı yorum yapmak zor.
  • KAYNAK?????

• İlk mesajda yazdım hocam.
  • PumpUpJam P kullanıcısına yanıt
    Onun aldigi bilgi ve aciklamalar kimden geliyor ? Fuzuli seyler

• Ankaradaki YÖK toplantısına giden hocaları söylemiş ablamın. Yüksekokul olarak kalsa bile 2.sınavla alınacağı kesin demiş.
  • david12 D kullanıcısına yanıt
    Sende boğaziçini kazanacak kapasite var mı ki ? Artık ygs-5 ygs-6 puan türü yok . Bir tane eşit ağırlık puanı var o da yksden alıyo

Bunu anlamayacak kadar şey misiniz? Şİmdi ağzımı actırtcak bana.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sinirlendirmeyim. Allah korusun yazarsa girmek istediğim son kontejyanı kapar kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PumpUpJam

Ankaradaki YÖK toplantısına giden hocaları söylemiş ablamın. Yüksekokul olarak kalsa bile 2.sınavla alınacağı kesin demiş.

Geçmiştede aynısı söyleniyordu hocalar tarafından hatta öss zamanlarında söylendi... Araştırma üniversitesinin mantığı ne onu çözemedim? Birde fen sosyal yapmadan ygs bölümlerine girilmesi çok garip olacak

• Yukarı.

• Bu ygs ile alan 4 yıllık bölümlerin durumu ne olur acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.