Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölümden çıkanların %90'ı işsiz kalan %10'u da ya polis ya da akademisyen oluyor akademisyen olmak için de inek olmak lazım

Ben böyle biliyorum bölüm tamamen çöp. Boğaziçi olması da kurtarmıyor işi. Fakat geçenlerde biri dedi ki Linkedin'den bak Boğaziçi Felsefe mezunları nerde diye link pls dedim link atmadı. Çünkü yok.

Soruyorum size bu bölümden mezun biri ne olabilr ki max olacağı şey taksim simit centrumda dükkan şefi. O kısma gelmesi için de sokakta bol bol simit satması lazım.

Bilmediğimiz bir şey varsa kanıtlayın 2-3 bir şey öğrenelim.

• ben atarım hocam

hocam kusura bakma geçen de yazdım ama sende bir haller var bırak milletin kazandığı okulları ya
  • Felsefe bölünün iş imkanı olmaz doğal olarak akademik alanda ilerler.Yanında farklı bir alan götürür diploma için değil öğrenmek için Fizik-Biyoloji gibi
    Bir filozoftan çok iyi yönetici olabilir.Her şey olabilir.Felsefe bölümü okuyan kişi filozof mu oluyor bilmiyorum ama bir filozofun en önemli amacı zart zurt değil evreni anlama çabasında olmaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frnhfr -- 2 Eylül 2018; 13:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dücimanuel

https://www.linkedin.com/school/bogazici-university/alumni/?facetFieldOfStudy=100838

ben atarım hocam

hocam kusura bakma geçen de yazdım ama sende bir haller var bırak milletin kazandığı okulları ya
    Burada kim nereden mezun göremedim ss at kanka en az 3 felsefe mezununu klas yerde gösteren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bomboş bölüm aynı senin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

bomboş bölüm aynı senin gibi
    ZAAAAAAAAAAAA xd
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    BOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDABOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDABOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDA

üye olursan daha fazlasını da görebilirsin hocam bu insanlar felsefe mezunu olduklarından değil boğaziçi mezunu oldukları için işe giriyorlar bazı işler uzmanlık istemiyor çünkü...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    milletin bölümlerine laf eden adam felsefeye kalmış yazık sana Xd
  • quote:

üye olursan daha fazlasını da görebilirsin hocam bu insanlar felsefe mezunu olduklarından değil boğaziçi mezunu oldukları için işe giriyorlar bazı işler uzmanlık istemiyor çünkü...
    Hepsi kadın. Sapık boss'lar kızlara yamanmış % 99.

NOT: Ciddiyim böyle bir şey olabilir. 2 tane de erkek göster.

BOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDABOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDA

hocam bütün bölümlerde böyle insanlar var tarih,edebiyat,dilbilim,ingiliz dili ve edebiyatı,sosyoloji hepsinde var hocam...

• quote:

hocam bütün bölümlerde böyle insanlar var tarih,edebiyat,dilbilim,ingiliz dili ve edebiyatı,sosyoloji hepsinde var hocam...
    Kankacım orada koskocam PhD yazıyor yani doktora

4+2+5 sene okumuş adam. Diğeri de master yapmış nerede ? Özel ünide o da eşittir para demek. Dur şu kızlara tekrar bakayım onlar sadece lisans mezunu mu

bilgide yüksek yapan da daha yeni bitirmiş ama adam 2010'da felan shell'e girmiş phd olmadan diğerinde zaten phd farklı bölümde değil dediğim gibi

bir dediğim gibi 600 kişi var hocam böyle :)

BOĞAZİÇİ FELSEFE HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dücimanuel -- 2 Eylül 2018; 14:44:15 >
  • kardeşim bende kız için yazıcam seneye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Linkedin'de nasıl arama yapıyoruz ne yazınca felsefe okuyanlar çıktı boğaziçi felsefe yazdım olmadı

hocam ilk evvel boğaziçi yazıp boğaziçi'nin sayfasına girmen gerekiyor daha sonrası grafikler gelecek attığım fotodaki gibi orada ''ne okudular'' bölümü var oraya istediğin bölümü yazıp mezunları görüyorsun
  • quote:

hocam ilk evvel boğaziçi yazıp boğaziçi'nin sayfasına girmen gerekiyor daha sonrası grafikler gelecek attığım fotodaki gibi orada ''ne okudular'' bölümü var oraya istediğin bölümü yazıp mezunları görüyorsun
    Biraz daha detay katar mısın takip et sayfasındayım
  • quote:

Buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.