Bildirim
BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİ MÜH. 2015 GİRİŞLİYİM- istediğini sorabilirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kaçtan kaça çektiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
lys mata nasil calistin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Büyük bir tasavvuf adamının benzetişiyle, zifirî karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin bir gençlik...
-
Gazi,marmara gibi ortalama universitelerde mezun olan mezunlarin iş hayatı ve maaşları nasıl oluyor
Ygs1 701
Ygs2 470
Y-mf4 509. Yani ygs2 ye bakarsan gerileme oluyo ama çok oynamamış zaten:D
Mat2'ye nasıl çalıştım?
Öncelikle bize okulda 9,10,11. Sınıflarda zammbak soru bankası aldırıp çözdürürlerdi, yani önceki senelerden temelim sağlam. Son sene simetrden çalıştım ilk olarak, ygs den sonrasına bi integral kalmış olması lazım. Sb olarak fem sb çözmüştüm sadece, pazar günü ygs bitince pazartesi başlamıştım, onu da hızlıca bitirmeye baktım. Okuldaki hocanın integrali bitirmesiyle ben de simetrileri bitirdim. Bi yandan yüzdeyüz yayıncılık limiti bitirdim, ardından türevini, mayısın sonlarına doğru da integralini ve trigonometrisini. İşte mayısta başlamıştım seri denemelere, ilk olarak kapsül, sonra denge çözmüştüm. Apotemiyi de almıştım ama ara ara toplam beş tane çözdüm. Bi de yine arada palmenin beşlisiydi yanlış hatırlamıyosam onu çözmüştüm-güzel değildi önermem- ve böylece 44doğru 2yanlış geldi ama yanlışların bir kaçı acayip kolay sorular, sınavda o sıralar dikkatim dağılmış ve gitmiş. Boşlarımdan en az biri integraldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam ilk seri denemeler için kapsül sizce iyi mi yoksa daha basit bi denemeden mi başlayalım hatırlıyorsanız öneriniz ne olur kaç yer de sordum konu açtım adam akıllı cevap gelmedi.
Lys fizik için hangi yayınları kullandın ve nasıl bir çalışma yöntemi izledin? Şimdiden teşekkürler.
Bence iyi, yani kapsüller kolay oluyo zaten genelde, başlangıç için soru tipleri görmek adına güzel derim
Hocam tebrik ederim öncelikle
mezuna kalmayı düşünüyorum ygs için
Bu sene istediğim sonucu alamadım ygsden,lysde çekme ihtimalim yok
Şimdi ygs ve lysyi birlikte mi çalışayım yoksa yaz ortasına kadar lys çalışıp ygsye o zaman mı başlayayım?
Bunu boun ie için mi diyosun yoksa başka bir yer için mi? Bence sen lys kasmaya devam et şuan, sonra lysne gir ve sonucuna göre karar ver, bi bakarsın başka bi fırsat çıkar karşına. Lys'den sonra sonuç kötü gelip de mezuna kalmayı düşünürsen de ikisine beraber çalışmanı öneririm, ama ygs nin gerçekten bi anlam ifade etmediği kimse bilmiyo galiba, yani maksimum 40% etki ediyo ki lys nin ne kadar önemli olduğunu gösteriyo bu da bize. Yani lys n sağlamsa bırakma derim şuan. Mezuna kalırsan da lys ağırlıklı çalış, ygs çünkü 'ne kadar çalışsan da olmayabilir' tarzında bi sınav
Sağol ayrıca:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovamaltine -- 31 Mart 2016; 13:52:11 >
İlk olarak şunu söyliyeyim, fizik en sevmediğim ve korktuğum, zorlandığım dersti.
Konu olarak Lys simetriden çalıştım, dalgalar konusunda zorlandım ve fem beyaz ve mebden de çalıştım.
(Okulda biz yine 9,10,11deyken fizik güvender konu anlatımlı bitiriyoduk her sene için)
Sb olarak da femi çözdüm ama hepsini değil. Bi de maltepe yayınlarının sbsini almıştım dersanedeki hoca çok övdüğü için ama onda da toplasan 5 test ya da bikaç fazla çözdüm.
Deneme olarak dersane denemelerini ve zamanları çözdüm, feme gidiyodum.
Kapsül tarzı bişey almadım.
Son hafta femin 6lı mı 9lu mu ne bi setini aldım onların birazını çözdüm.
Sınav sonucum 25d 5y.
Sınav sabahı meb kitabını kurcalıyodum resimlere fln bakıyodum, bu ne biçim şey ya çıkmaz dediğim şey son sorumdu.
****yani meb kitaplarına iyi çalışın.
Fizikte yöntem olarak bi konu anlatımlı kitap ve defter alıp çalışmaya başlayabilirsin. Konuları iyice kavraman önemli. Ben yazarak çalışan birisiyim, önemli yerleri, formülleri vs not tutmanı özet çıkarmanı tavsiye ederim, bi tane düzgün defterin olsun kısaca.
İlk konudan başla çalışmaya, anlamadığın yerlerde zorla, pes etme, başka kaynaklara geç yardım al, anlattır hocana arkadaşına. Konuyu bitirip hazmedince sorularını çöz. Fem sb zordu bence, simetri de ona nispeten daha az ama yine de zor. Daha kolay bi sbden başlayabilirsin. Konu konu böyle ilerle.
Bak mesela ben ygs den önce bi ara, optiği halledeyim, hem ygs hem lysde çıkıyo dedim ve üç gün fln optik çalıştım. Simetriden çalıştım olmadı fem beyaza geçtim, mebe baktım,zorladım kendimi, formülleri teker teker uyguladım, +-sini öğrendim iyice, aynaya yaklaşırsa nolur, ne zaman kısalır vs hepsi için şekiller çizdim ettim ve hallettim. Yani bu benimle alakalı tabii ama genelgeçer olan şey birinin konuyu iyice kavraması gerektiği, ezber yapılan bi ders değil yani fizik.
Bu arada ben kapsül mapail çözmedim dedim ama çiz çözün, diğer herkes hem kapsül hem denge çözdü bizim sınıfta.
-
Valla hiç bilmiyorum, o ünilerden mezun olan işletme ekonomicilerden daha fazla diyebiliriz ama desek?
Hocam merabalar hedef boun endustri uzun zamandir ama ygs de ilk 1 e giremeyince biraz moralim bozuldu genel olarak 1 gunun nasil geciyordu kac saat ders vs soyleyebilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayırlısı -
Bu siealar lys netlerin nasildi ve gunde ortalama verimli gecirdigin ders saati neydi ? Lys adina sadece mattan korkuyorum korkacak bir sey var mi yoksa herkeste olan hafif bir korku mu ? Sagolasin.
İlk bir derken bir k yi kastediyosun dalga geçmiyosun di mi:D iyi de ygsde bir k ne olcak ki, arkadaşım 2k mı neydi, cerrahpaşa ingilizcede... Bi günüm nasıl geçiyodu, yani bu çok geniş bi soru ama şöyle diyebilirim, genelde belli konu hedeflerin olurdu belirlediğim, onlara çalışırdım, bi günde bir/iki ders çalışırdım. Okul varsa okuldan sonra 4 saat fln(okul 4te bitiyo). Yoksa 7-8 saat heralde. Lys sağlamsa ygsyi sorun etme
Bu siralar lys netlerin nasildi ve gunde ortalama verimli gecirdigin ders saati neydi ? Lys adina sadece mattan korkuyorum korkacak bir sey var mi yoksa herkeste olan hafif bir korku mu ? Sagolasin.
Neden işletme değil de Endüstri yazdın?
(endüstri kötü olduğu için gibi anlaşılmasın, ikisi de tertemiz bölümler vallaha)_____________________________ -
Eğer mezun değilseniz ve okula fln gidiyosanız ders çalıştığınız tüm saatler verimli olsun. Ama okul olmayınca insan yorulabiliyor, yine de 8 saat civarı olmalı, yani verimsiz olma lüksü yok bence.
Ben okula giderken 4 saat civarı, gitmediğim zamansa 7 diyebilirim.
Mattan korkmana gerek yok, şuanki netlerin kaç ki? Mat2ds önemli olan çok soru tipi görmek, gerçekten. Bunun için bi sb yetmez, ayrıca çıkmış soruların kopyası olan denemeler de yetmez. Yani denge denemeler tamam iyi güzel zor sorular var ama bir sürü çıkmışların aynısı var, türlü kaynaklar gerek. Sen çöz, gerisini düşünme.
Bu sıralar netlerim nasıldı? Güzel soru. Fizik 15 civarıydı, kimya 20 gibi, biyo da 20 gibi. Geo 25e yakın, mat da 35-40 arası 40a yakın. Yani fizikte büyük gelişme gösterdim, geoda 12.sımıftaki elips tarzı konularım eksikti, matta integral ve türevin çoğu. Kimyada organik, biyoda da ilk sistemler hariç yoktu.
-
Geo keyf
Benzer içerikler
- ösym çağrı merkezi'ne ulaşamıyorum
- telegram liseli
- fem dershanesi
- istanbul ticaret üniversitesi yorumlar
- boun ybs
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X