Şimdi Ara

Boğaziçi bilgisayar vs ODTÜ bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikisini kıyaslanabilecek misiniz her konuda lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkenti neden eledin?
  • Mühendislik te ODTU ve digerleri vardir. Bunu kabul etmek lazım. Hayırlısı olsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 4 Temmuz 2015; 3:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

bilkenti neden eledin?

Özel düşünmüyorum

• Boğaziçi nin etiketi daha iyi diyorlar doğru mu

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolet -- 20 Temmuz 2015; 4:32:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolet

Boğaziçi daha çok sosyal bilimlerde tercih ediliyor. Mühendislik için bence kesinlikle ODTÜ. Boğaziçince kendini yeterince geliştiremezsin. Yurtdışı imkanlarının da iyi olduğunu duydum. Teknik üniversite olması da önemli detay.Boğaziçi İstanbulda olduğu için puanı daha yüksek. Bilkent ODTÜden daha mantıklı bir tercih geliyor bana özel olduğu için aslında ama senin kararın.

Ama 2 3 tane pc mühendisliğinde çalışan kişi ile görüştüm dedi ki Boğaziçi'nin ismi daha iyidir Boğaziçi yaz sen

• zorluprens1 Z kullanıcısına yanıt
    boğaziçinin ayrı bir etiketi vardır, odtü de işi hakkıyla öğrenirsiniz. ikisinde de pişman olmazsınız. ama ben bu bilgisayar mühendisliğini adam gibi öğrenmek istiyorum derseniz tercihiniz odtü olmalıdır. ben olsam bilkent ya da odtü tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_dh7

boğaziçinin ayrı bir etiketi vardır, odtü de işi hakkıyla öğrenirsiniz. ikisinde de pişman olmazsınız. ama ben bu bilgisayar mühendisliğini adam gibi öğrenmek istiyorum derseniz tercihiniz odtü olmalıdır. ben olsam bilkent ya da odtü tercih ederdim.

Boğaziçi'nin eğitimi çok iyi değil mi

• ben her şartta boğaziçi'ni seçerdim.
    ama amacın mühendis olmaksa, bölümünden devam etmek istiyorsan odtü.
    boğaziçi çok yönlü insan yetiştirir.her konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız adam

ben her şartta boğaziçi'ni seçerdim.

Sonuçta mühendislik okuyorsan neden eğitimi daha kötü olduğuna inandığın Boğaziçi yazarım diyorsun anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens1

quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız adam

ben her şartta boğaziçi'ni seçerdim.

Sonuçta mühendislik okuyorsan neden eğitimi daha kötü olduğuna inandığın Boğaziçi yazarım diyorsun anlamadım

eğitimi daha kötü diye bir şey yok.
    bana göre boğaziçi'nin eğitimi odtü'den daha iyi.
    ama ben bunu bir boğaziçi aşığı olarak yazdığım için objektif olamadığımı düşünüyorum.
    çoğunluğun kanısı mühendislik alanında odtü'nün bir adım önde olduğu. ama sadece ders kitap arasında 5 senelik üniversite hayatı geçmez. bu hususta Boğaziçi'nin artıları kat kat kat kat ağır basar işte.

yanlış bir anlaşılma oldu galiba. boğaziçi bilgisayar bu ülkenin en iyi eğitim veren bölümlerinden biridir. ancak şahsi fikrim odtü bilgisayardan bir adım geridedir. bunu demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_dh7

yanlış bir anlaşılma oldu galiba. boğaziçi bilgisayar bu ülkenin en iyi eğitim veren bölümlerinden biridir. ancak şahsi fikrim odtü bilgisayardan bir adım geridedir. bunu demek istedim.

Sıralama farkının sebebi İstanbul oluşu mu sonuçta biri 1200 diğeri 4390

Eğer idealistsen ODTÜ seçmen daha mantıklı olur bence. İleride yurt dışı düşünürsen kimse aa boğaziçinden mezun demez. Odtü ilk 100 sıralamasındaki tek Türk üniversitesi. Belki bunun etkisi olur ancak bundan ziyade iyi firmalarda hangi üniden mezun olduğuna değil ne kadar bilgi sahibi olduğuna bakılır. Google gibi şirketlerin işe alımları nasıl yaptığını araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolet

Eğer idealistsen ODTÜ seçmen daha mantıklı olur bence. İleride yurt dışı düşünürsen kimse aa boğaziçinden mezun demez. Odtü ilk 100 sıralamasındaki tek Türk üniversitesi. Belki bunun etkisi olur ancak bundan ziyade iyi firmalarda hangi üniden mezun olduğuna değil ne kadar bilgi sahibi olduğuna bakılır. Google gibi şirketlerin işe alımları nasıl yaptığını araştırabilirsin.

Sen olsan hangisini tercih ederdin

boğaziçili arkadaşlar kızmasın ama boğaziçini boğaziçi yapan istanbulda olması ve güzel bir kampüse sahip olması. bu da ilgiyi yükseltiyor. zamanla öğrenci kalitesi arttıkça hocalar da iyileşmiş o kadar. bir itü-odtü lablarının yanına yaklaşamaz bence.
  • Kardeşim geçmişteki örnekleriyle biraz araştır. Eğer tutuyorsa kesinlikle bilkent yaz derim.6 kişilik ekibiyle İstanbul kıyamet vakti oyununu yapmış mevlit dinç bilkent çıkışlı mesela.ha illa bogazici ODTÜ diyecekseniz ODTÜ derim mühendislikte. Verilen eğitim ve yapılan faaliyetler çok daha iyi.mesela mount and blade oyunu zamanında ODTÜ öğrencileri tarafından yapıldı Tübitak destekli, ve milyon dolar ciro elde etti.örnekler çoğaltılabilir seçim senin :)

• bilkent

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.