Şimdi Ara

boğaziçi bilgisayar vs cerrahapaşa tıp vs boğaziçi ekonımi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirttiğim bölümler arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim bilgisayar mühendisliği ya da ekonomi okursam ilerde pişman olur muyum

• boun bilgisayar seç not isteyeyim
  • ekonomi ne iktisat ya da isletmeyi mi diyorsun?
  • iktisattan bahsediyorum işletmeye malesef puanım yetmiyor
  • Ekonomi ne derken

Bölüm değil mi

İktisatın diğeri adı ekonomiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 11:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktnu99

iktisattan bahsediyorum işletmeye malesef puanım yetmiyor

o zaman bilgisayar muhendisligi..
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    iktisat zaten ekonominin arapçası
  • Bölümlerin puanlarını göz ardı edip seç bence.. mesela tıp illa herkes tarafından beğenilen bir bölüm diye onu seçmek zorunda değilsin. Gözünü kapat, kendini on yıl sonra nerede görmek istiyorsun? İnsanların sana nasıl hitap etmesini istersin? Nasıl bir iş yeri, nasıl arkadaşlar hayal ediyorsun? Eve gelince işi bir kenara atıp dinlenebilecek misin?

Seni diğer insanlardan ayıracak, ismini marka yapabileceğin bir meslek seç. Burada cevap veren herkes üç meslekten birini kendine göre seçecektir. Mesela bana göre pc mühendisliği en cazibi çünkü istediğinin yöne çekebilirsin, kendi adını kaliteni ortaya çıkarabilirsin. Ayrıca okulun imkanları ile yurt dışı fırsatlarını da iyi değerlendirebilirsin. Ama her şey sana kalmış. İnsanlara faydam dokunsun bana minnettar kalsınlar diyorsan tıp seç. Bir şirkette üst düzey yöneticilik vs düşünüyorsan, prestij sahibi olmak istiyorsan ekonomi seç. Şimdiden kolay gelsin

• takanze kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • https://tanitim.boun.edu.tr/sites/tanitim.boun.edu.tr/files/lto_program_2017_a3_0.pdf
    Burada bölümlerin tanıtım tarihleri var imkanın varsa istediğin bölümlerin tanıtım günlerine git derim.
  • hocam arada kalmanizi anliyorum nasil olsa hepsi cok yakin şeyler bilgisayar ve tıpın zaten neredeyse tüm dersleri ayni e ekonomininde bi hayli tıp ve bilgisayarla ortak noktasi var sizin yerinizde olsam bende arada kalırdım ilk 500 e girip gercekten sizin gibi insanları görmek sevindirici hocam
  • Ekonomi
  • Bilgisayar
  • Sıralamanız kaç hocam ?
  • ahmetgms123 A kullanıcısına yanıt
    boğaziçi bilgisayar vs cerrahapaşa tıp vs boğaziçi ekonımi
  • boğaziçi bilgisayar
  • boun econ ya da bilgisayar
  • Boun bilgisayar
  • Bilkent bilgisayar yazardım ben olsam
  • eekrcl E kullanıcısına yanıt
    Neden bilkent
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.