Şimdi Ara

Boğaziçi bilgisayar müh. mü İTU bilgisayar muh mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • itu teknik üni oldugu için daha iyi mühendis yetiştirir diye düşündümde yinede boğaziçi daha cazip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Burda boğaziçi diyenlerin çoğu kampüsünden dolayı öyle diyor bence teknik ekipmanlar öğretmenler vs araştırmalısın bilkent ve odtü yu unutma

Aynen...sala bogazicini...mis gibi teknik okullar..Olmadi bilkent...burs da veriyor ohhh...

İmza mesaj uyumsuzluğu mu desen ironi mı desen bilemedim

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Burda boğaziçi diyenlerin çoğu kampüsünden dolayı öyle diyor bence teknik ekipmanlar öğretmenler vs araştırmalısın bilkent ve odtü yu unutma

Aynen...sala bogazicini...mis gibi teknik okullar..Olmadi bilkent...burs da veriyor ohhh...

İmza mesaj uyumsuzluğu mu desen ironi mı desen bilemedim

Sssss caktirma, biraderin kritik de yer acmaya calisiyorum

• Bak kardeş kimse yeni mezun adamın eğitim seviyesine bakmaz. Yani bakar ama okul adına göre bakar. Çünkü elinde bir kıstas yok. Kimseye itü teknik olduğu için daha iyi eğitim verir falan desen de inandıramazsın.

Bilkent de teknik okul değil, ama teknik okullardan daha yüksek puanla alıyor.(burslu bölümleri)

Boğaziçi itü den daha iyi isim yapmış bir okul olduğu için iş bulurken daha avantajlı olur gibime geliyor.

Çünkü boğaziçi mezunu olmak demek, itü mezunundan daha yüksek puan yaptım daha zekiyim, beni al yetiştir demektir.

teknik üniversite kavramına takılmayın fazla. üç aşağı beş yukarı aynı müfredatı göreceksiniz zaten
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Peki öyleyse Harvard , stanford mezunu ne diyor ?

dostum iyi güzel yazmışsında öyle bir durum yok 2 side isim yapmış okuldur ayrıca kuzenim boğaziçi bilgisayar 1.likle tavan puanıyla girdi bölümüde 1.likle bitirdi , amerikada master yaptı yıllarca orda çalıştı.Bu birazda kişiyle alakalı mesela o bitirirken kimse amerika derdine düşmedi daha altlarda kaldılar , kişi kendini geliştirebiliyorsa hevesliyse birçok yerde başarır.

Orijinalden alıntı: foremus5

up

bilgisayar mühendisliğine nasıl karar verdin hocam? yani neden bilg
    “Milyonlarca insanın kalbine tartışmasız hakim olmuş birinin hayatını öğrenmek istiyordum. Okuyunca kesin olarak inandım ki, o yıllarda İslamın bir yer kazanmasında kılıcın bir rolü yoktu. Peygamberin tam olarak kendini geri planda bırakması, sözüne sedakati, vicdanlılılığı, onu takip edenlere ve dostlarına özverisi, yiğitliği, korkusuzluğu, üstlendiği görevde Allah`a tam güvenmesi kesin ve yalındı. Bu özelliklerle bir zorluğun üstesinden gelmek için ille de kılıç taşımak gerekmiyordu… Peygamberin hayatını anlatan kitabın ikinci cildini bitirdiğimde, bu muazzam hayata dair daha fazla okunacak bir şey olmayışından dolayı son derece üzgündüm…” Mahatma Gandhi
  • Bilgisayarla uğraşmayı seviyorum çünkü kendimi geliştireceğime inanıyorum tıp bana göre değil oyüzden bende bu mesleği sectim
  • mühendislik teknik üniversite okunur denen arkadaşlar adam bilgisayar mühendisi olucak yani soyut bir alanda çalışıcak bunun için tek ihtiyacı bilgisayarın başına geçip beynini kullanmak hani elektronik makine dese anlarım itünün labaratuvarları çok daha iyi dersinizde bilgisayar için öğretim görevlileri ve ders programı etkilidir bence haksız mıyım yanlış biliyorsam bilgilendirin ?
    Nereye gittiğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin bir önemi yoktur !
  • tabiki boğaziçi dostum itü sanki boğaziçi-bilkent-odtünün bir tık gerisinde gibi duruyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.