Şimdi Ara

Boğaz manzaralı Nargile Cafe bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar deniz manzaralı olucak boğazda...böyle pek merkezde olmayan ve modern dizayn edilmemiş bir cafe arıyorum...

• Hocam galata köprsünün alt tarafında öyle yerler var onlara bi bak. Köprünün altında yani yada ortaköye de gidebilirsin :)
  • Oba Cafe ye Git Hocam Nargilesi Güzel. Ya da Doğatepe ye Git. Ya da Güzelcehisara Git. Hepsinin Nargilesi Güzel Ama Közleri Hazırdı Geçen Sene Şimdi Nasıl Bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontasa

Oba Cafe ye Git Hocam Nargilesi Güzel. Ya da Doğatepe ye Git. Ya da Güzelcehisara Git. Hepsinin Nargilesi Güzel Ama Közleri Hazırdı Geçen Sene Şimdi Nasıl Bilmiyorum.

ulaşım nasıl hocam,ya hocam benim tam istediğim şu böyle yeşillikler arasında karşıda boğaz,nargile içmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

quote:

Oba Cafe ye Git Hocam Nargilesi Güzel. Ya da Doğatepe ye Git. Ya da Güzelcehisara Git. Hepsinin Nargilesi Güzel Ama Közleri Hazırdı Geçen Sene Şimdi Nasıl Bilmiyorum.

ulaşım nasıl hocam,ya hocam benim tam istediğim şu böyle yeşillikler arasında karşıda boğaz,nargile içmek

O Zaman Güzelcehisara Gidiceksin Hocam Yeşillik İstiyorsan.www.guzelcehisar.com

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visoela

quote:

O Zaman Güzelcehisara Gidiceksin Hocam Yeşillik İstiyorsan.www.guzelcehisar.com

bak burası güzelmiş ,saol hocam acaba fiyatları ne durumda

Düzeltme : Sitede yazıyormuş çok saol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visoela -- 10 Eylül 2010; 11:30:45 >

• Etiler Boğaziçi Üniversitesi giriş kapısı karşısında 4 katlı, güzel manzaralı bir cafe var. Adını hatırlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.