Şimdi Ara

BodyGuardZ'da Bedava Kargo (mu var?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Gün Baktım da BodyGuardZ Bedava Kargo ile Yolluyor..
    25Dolar Günlük Kurla 33-36 YTL Yapıyor..
    Siz De Bir Bakın Öyleyse;
    Bedava Kargo ile Alan Varmı ?

• Eed free Shipping dio ama yukarda not war Add $24.95 to qualify for FREE First Class SHIPPING in the U.S. =)
  • Gelir mi Ücretsiz Gelmez mi?
  • gelmez us içi ücretsiz
  • ama international shipping 13$ mış onların yalancısıyım =)
  • Teşekkürler
  • arkadaslar bende invisible shield veya bodyguardz almak istiyorum fakat izmirde bu ürünler, bulmak zor.izmirden yardimci olacak arkadas var mi acaba????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar istanbuldan bi adet bagyguardz aldım.sorunsuz bi alişveriş oldu.''''http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=9378243''''buradan tekrar tsk.ediyorum mehmet bey'e.urunle ilgili olarak ilk soyleyecegim uygulanırken sabirli olunmasi gerektigi ve ozen gosterilerek yapılmasi gerektigidir.uygularken onca ugrasmama ragmen 'cok kotu olmamakla beraber' mukemme bi sekılde yaptıgımı soyleyemem.fazlasıyla baloncuk kaldı ve ne yaptıysam bunlari gideremedim.daha dogrusu daha once forumdan bunların kendiliginden yok oldugunu okumustum.buna guvenerek kaldırıp tekrar yapıstırmadım.umarım soylendigi gibi baloncuklar yok oluyordur.aklıma takılan bi sey daha var.sımdı uygulama tamamen yapıldıktan sonra ve 1-2 gun gecmesine ragmen sokup tekrar uygulayabılır miyiz?hoş oyle bir yapısmış ki sokmez biraz zor olacak gibi.son olarak yenı uygulayacak arkadaslara ozellıkle arka yuzu uygularken cok daha dıkkatlı olmalılar. cunku bu yüzde ince baglantılar var ve yapıskan cok guclu oldugu icin dıkkat etmekte fayda var.

• çok komik bunu ben sattım isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim hazır referansım da varken:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.