Şimdi Ara

Body tavsiyesi (canon 7d, nikon 7000 vs.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortalama olarak ise fiyatlar şöyle
    nikon d7000 (890 dolar)
    canon 7d: 840 dolar (yaklaşık 1500 tl)
    Daha önce nikon d80 ve canon 650d kullandım bir süre. Abd'den 1500 tl civarında bir body getireceğim şimdilik vasat bir lensle bir iki hafta idare ediceğim.
    Dikkat ettiğim bazı hususlarsa:
    Yüksek isolarda gren vermemesi önemli.
    Mümkün olduğu kadar hafif ve kücük olması.
    Tavsiye ediceğiniz modeller var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurdaPunklarVar -- 9 Haziran 2013; 22:03:56 >

• hocam 7d ile d7000 karşılaştırmasında 7d her türlü alıyor siz 7d nin 2. ellerine bakmışsınız 0 olanları 1300usd civarı. eğer yüksek isoda grain vermesin istiyorsanız full frame makinelere yönelmeniz gerekmektedir. türkiyeden nikon d700 yada 5d m2 ye bakabilirsiniz ama mütçenizi aşar bana sorarsanız 7d güzel bir gövde ama d7000 ide görmezden gelemeyiz fiyatını hakkeden bir gövde. eğer yurtdışından alıp orada kullanacaksanız 2. ele birşey söylemeyem ama Türkiyeye getirecekseniz 2. el almamanızı öneririm. ileride sorun çıkarsa sıkıntı olur (2. ellerde eğer çok iyi kontrol edilmeden alınmışsa sorun çıkabiliyor) başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

hocam 7d ile d7000 karşılaştırmasında 7d her türlü alıyor siz 7d nin 2. ellerine bakmışsınız 0 olanları 1300usd civarı. eğer yüksek isoda grain vermesin istiyorsanız full frame makinelere yönelmeniz gerekmektedir. türkiyeden nikon d700 yada 5d m2 ye bakabilirsiniz ama mütçenizi aşar bana sorarsanız 7d güzel bir gövde ama d7000 ide görmezden gelemeyiz fiyatını hakkeden bir gövde. eğer yurtdışından alıp orada kullanacaksanız 2. ele birşey söylemeyem ama Türkiyeye getirecekseniz 2. el almamanızı öneririm. ileride sorun çıkarsa sıkıntı olur (2. ellerde eğer çok iyi kontrol edilmeden alınmışsa sorun çıkabiliyor) başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince :)

nikon d7100 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Bide bunu buldum uygun

• BurdaPunklarVar kullanıcısına yanıt
    eğer bütçem uymuş olsaydı bende d7100 alacaktım. şuan d7000 bakıyorum. kuş fotoğrafçılığı yapmayacaksanız d7100 işinizi fazlasıyla görür sizi memnun eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.