Şimdi Ara

BODY HAKKINDA BİR SORUM OLUCAKTI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar göğüs çalışmak boy uzamasını durdurur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 23 Ekim 2011; 12:59:44 >

• nasıl bir bağlantı kurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

nasıl bir bağlantı kurdun

adam belki göğüsten esniyor ne biliyon
  • tabiki olmaz ama garanti olsun istersen bodye gittiğinde hergün en az 3-5 dakika barfiks demirinde asılı bırak kendini iyice gerilsin vücut.. öyle öyle uzayan o kadar cok arkadaşım oldu ki
  • bilinenin aksine body , boy uzamasını artırır , sporun her cinsi büyüme hormonu salgısını artırır erngenlik döneminde , boy kısa kalır gibi saçmalıklara inanmayın , boyu kısa olanlar body yapmasada kısa kalma potansiyeli olan insanlardır.
    Spor düzenli ve dengeli yapıldığı ölçüden her zaman yararlıdır , mokunu çıkarıp dengesini bozarsanız (her türlü spor için) o zaman zararı dokunur.
    Kesinlikle body boy kısaltmaz, uzamayı azaltmaz
  • 2 ay once body basladim 3 cm boy attim
  • yaşım 15, aslında bir yandan başlamak istiyorum fakat bir yandan aklıma boy sorunu geliyor. boyum 1.76. uzun değilim zaten. birde bu yaşta body'e başlayarak oyumun öyle kalmasını şahsen istemem. bugün kapı barfiks'i alıp her gün oyalanmak istiyorum. ve + herhün hem boy açısından hemde protein açısından 1 lt süt içiyorum. 3 aydan beri. yaklaşık bi 3-4 aydırda kolayıda bıraktım. şöyle 18 isime kadar birşey yapmak istemiyorum ama böylede cılız ve kassız kalmak zoruma gidiyor ? göğüs bir alternatik olabilir diye burdaki DH ailesinede danışmak istedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Lawyer

quote:

Orijinalden alıntı: JamesFord

tabiki olmaz ama garanti olsun istersen bodye gittiğinde hergün en az 3-5 dakika barfiks demirinde asılı bırak kendini iyice gerilsin vücut.. öyle öyle uzayan o kadar cok arkadaşım oldu ki

18,5 yaşındayım boyum 174 her gün günde 6-7 kere evdeyken doğalgaz borusuna bodydenken de barfiks çubuğuna asılı bırakıyorum kendimi.Bana faydası olur mu? İçimde bir umut var bunu yaparken ve her gün de yapıyorum.

Evet faydası olur. bizim spor salonunda biri vardı yaşı yanlış hatırlamıyorsam 25'di ilk asılmaya başladığında ancak ayak parmak uçları yere deyebiliyordu, 3-4 ay gibi bir zaman sonrasında ayak topuğu bile deymeye başladı yere.. Yani pek yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum, o söylediğim kişi halen devam ediyor hatta asılırken kendine yük takmaya başlamış 10-20 kilogram

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabiki olmaz ama garanti olsun istersen bodye gittiğinde hergün en az 3-5 dakika barfiks demirinde asılı bırak kendini iyice gerilsin vücut.. öyle öyle uzayan o kadar cok arkadaşım oldu ki

18,5 yaşındayım boyum 174 her gün günde 6-7 kere evdeyken doğalgaz borusuna bodydenken de barfiks çubuğuna asılı bırakıyorum kendimi.Bana faydası olur mu? İçimde bir umut var bunu yaparken ve her gün de yapıyorum.

Evet faydası olur. bizim spor salonunda biri vardı yaşı yanlış hatırlamıyorsam 25'di ilk asılmaya başladığında ancak ayak parmak uçları yere deyebiliyordu, 3-4 ay gibi bir zaman sonrasında ayak topuğu bile deymeye başladı yere.. Yani pek yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum, o söylediğim kişi halen devam ediyor hatta asılırken kendine yük takmaya başlamış 10-20 kilogram

Çok teşekkürler bilgi için valla umutlandım şimdi

Ne demek

• up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.