Şimdi Ara

Body'e başladım Program nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibariyle ilk kez body ye gittim. 10 dk yürüme (6kmh), 20 dk bisiklet normal tempo, 4x11 adını tam bilmiyorum ama yukardan bişi kaldırıyosun, 4x11 bench press, 10 dkde bel çevirme yaptım şimdilik bugünlük.

Bana program verirler sanıyordum, ama vermediler. boy:185 kg:90 kilo verme birde kas yapmak istiyorum şuanlık en fazla 1 saat olsun. Ben program hazırlamaktan şimdilik pek anlamıyorum ,Body Building bilenler varsa bana bilgi verebilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 7 Haziran 2010; 19:35:47 >

• benim 3. hafta ortasına 1 antreman kaldı 3 hafta dediklerine benzer şeyler yaptık hocayla konuşursan der 2-3 hafta sonra geçeriz ağırlık çalışmaya diye zaten ağırlığa geçtiğinde hareket falan gösteriyolar programda istersen verirlem kanımca
  • benim için hiç farketmez çünkü bundan önce kürek ve boks yaptım 1 ay öncesine küreği bıraktım ağırlık falan kaldırırım yani.
  • ilk 1 ay adaptasyon programı uygulanır. ikinci ay split sisteme geçilir. kürekçi yada boksör olman fark etmez vücutgeliştirmenin mantığı her adale grubunu izole etmektir boks ve kürekle bunu sağlayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# ve Php aynı anda gider mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.