Şimdi Ara

Body ci bilgili arkadaşlar gelsin bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar altta izleyeceğiniz videodaki eleman protein sentezinin 48 hatta 24 saat içinde gerçekleştiğini ve kazanacağımızı zaten kazandığımızı daha fazla beklemenin mantıksız olduğunu söylüyor bu doğru mudur ? yani ağırlık yaptıktan sonra en fazla 2 gün içinde kaslar gelişeceği kadar gelişiyor ve sonra yine istediğimiz gibi çalıştırabilir miyiz ? ben ilk defa duyuyorumda bunu. benim bildiğim büyük kasların en az 72 saat dinlenme süresi var

• kendisinde çok işe yaramış baksana

tabii bir çok antrenörün fazla kası olmadıgını dusunursen ilk cümlem geçersiz oluyor ama bu eleman 2-3 yabancı bişe çeviriyor ve bilgisi olmadan yayın yapıyor işte. savaş cebeci yi izle eğitimlilerden biri
  • Vitaminsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbiskuha kullanıcısına yanıt
    ya işte savaş cebecininde bir videou var antreman programı olarak ortalama 20 set falan öneriyor. bu arkadaşta 6 setten sonrasının kası geliştirdiğine dair bir bilgi yok diyor.
  • Ya bu işi niye bu kadar karmaşıklaştırıyorsunuz. Git bas, eve gel ye bu kadar basit yarışmaya hazırlanmıyorsanız. Birkaç basit kural sana
    1- en az haftada 3
    2- bacak çalış yoksa fıs olursun
    3- başta izole çalışma. Deadlift, bench, temel rowing hareketleri... Yok bicepsin iç kısmının orta bölgesini çalıştıran hareket falan. Gerek yok başta. biceps curl yap geç mesela böyle bir durumda.
    4- full body yapın, sonra niye gelişemiyorum diyorsunuz. upper-lower diye böl mesela. Internette örnek upper-lower programı var beni baştan yarattı o

5- her bölgeyi eşit götür.
    6- Yemek ye, aç kalırsan vücut kendini korumak için yağ depolar yağ yakmaz.

O velet kendi kendine reçete falan yazıyo doktorlar bilmez diyip akıl sağlığı yerinde değil. Athlean-x, buf dudes falan var ingilizceleri basit zaten.

Her 1 yılı dolduran antrenör oluyo ayar oluyorum. Uzun zamandır yapıyorum bunu, biri bilmediğim bir şey soruyorsa direkt "bilgim yok" diyorum. Bunlarsa bir yerlerinden eğilmiş bükülmüş bilgileri pazarlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 3 Haziran 2016; 0:39:54 >

• mesela bu videoda savaş cebeci ortalama 20 set öneriyor neredeyse ama ben bu programdan pek verim alamadım. bu sefer ağırsağlamın önerdiği en fazla 8 set antreman programını deneyeceğim

• Kas dinlenip kendine geldiyse tamamdır işte profesyonel değilsen bu işi bu kadar bilimselleştirmenin manası yok. 2 gün bence de yeterli süre ama 2 günde bir aynı kas grubunu çalıştırmaya kalksan diğer kas gruplarına zaman kalmıyor, daha genel çalışırsan daha verimsiz olur.
    Not: Videoyu izlemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.