Şimdi Ara

Body çalışma programım ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar futbol ile uğraşmaktayım vücudum sıkıydı zaten o kadar kilolu bir insan değilim.4 aydır idmansızdım bu arada biraz kilo almış olabilirim 2 ay içinde antremanlarımız başlayacak ve bende buna ön hazırlık olarak body salonuna yazıldım.Başlarken 67.5 kilo 1.70 boy - boy yine aynı kilo 68.5 a çıktı anlam veremedim.İlk 2 hafta haftada 3 gün, bu hafta hafta da 4 gün gittim bundan sonra da haftada 4 gün gidecem.

Programım bu ;
    http://e1207.hizliresim.com/z/x/b6srv.jpg

Bu arada programa son 1 haftadır uymamaya başladım ayak bölgesine ara verip No'ları 4 - 11 - 14 - 19 - 25 - 26 - 27 - 33 - ve gerisini dambıllarla çalışıyorum. bunları olduğu gibi yapıyorum 27 No'lu makine 3 tekrardan 3 setli normalde ben 1 tekrar 3 set yapıp 25 no lu makineyi 2 tekrardan 3 set yapıyorum setleri değiştiriyorum yani kendi kafama göre sonra yukarı çıkıp günlük 300 mekik çekiyorum 100 mekikten sonra 2 set adonis çalışıyorum sonra 100 mekik öyle çalışıyorum. Alt karın kası hareketi biliyorum uzmantv den izlemiştim bacaklar havada kendine doğru çekiyorsun o hareketi de yapıyorum 50 kez. Fakat diyet programım yok bu yüzden de karnım doysun mantığıyla bir güzel yiyorum ve hayliyle de karın bölgemde ki yağlanma zaten çok ufak bişe kime sorsam onu eritmen çok zor diyolar bende kafayı taktım buna eritmem lazım. eğer isterseniz resim de çekinebilirim ayakta otururken felan.

Diyet programı yapmalı mıyım ? ve ya yağ yakıcı ilaç mı almalıyım ?

Yağ yakıcıların tehlikeli yanları var mı yan etkileri felan ve ben bunu sürekli kullanmayacağım erittikten sonra kesecem ilacı o şekilde kullanacam yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_coskuun -- 29 Temmuz 2012; 13:48:36 >

• Hardline karnitin kullan senin ilacin o.

Yanliz karnitin kullanmanin puf noktalari var karnitin surekli kullanilmaz vucudun alisir 2 ay kullanirsi 1 ay durursun olayi budur.ben ne bulduysam yiyen biri oldugum icin beslenme konusunda bi futbolcuya oneri veremem malesef.

Programina gelirsek cok hafif bi program cardio ben hayatimda yapmadim daha gerci kilo veririm diye ama su programdan cardioyu cikarsak terlemeden cikarim salondan.ayrica bilmiyorum simdi futbolcusun cevik olman gerek kas seni engelleyebilir o yuzden programin hafiftir belki.ama dedigim gibi benim sadece gogus-omuz calistigim zamanda sen nerdeyse salondan cikmis oluyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Hardline karnitin kullan senin ilacin o.

Yanliz karnitin kullanmanin puf noktalari var karnitin surekli kullanilmaz vucudun alisir 2 ay kullanirsi 1 ay durursun olayi budur.ben ne bulduysam yiyen biri oldugum icin beslenme konusunda bi futbolcuya oneri veremem malesef.

Programina gelirsek cok hafif bi program cardio ben hayatimda yapmadim daha gerci kilo veririm diye ama su programdan cardioyu cikarsak terlemeden cikarim salondan.ayrica bilmiyorum simdi futbolcusun cevik olman gerek kas seni engelleyebilir o yuzden programin hafiftir belki.ama dedigim gibi benim sadece gogus-omuz calistigim zamanda sen nerdeyse salondan cikmis oluyosun

cevabın için teşekkür ederim kardeşim 1 soru daha sormak istiyorum şu göğüsleri üste sağa sola yaymak için hangi makina ve ya aletleri nasıl çalışmam gerekiyor ne kadar çalışmam gerekiyor ? programıma bakarak veya ismini yazarak olmadı resmini atarak :D yazabilir misin rica etsem bilgin varsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_coskuun -- 30 Temmuz 2012; 23:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheRush

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Hardline karnitin kullan senin ilacin o.

cevabın için teşekkür ederim kardeşim 1 soru daha sormak istiyorum şu göğüsleri üste sağa sola yaymak için hangi makina ve ya aletleri nasıl çalışmam gerekiyor ne kadar çalışmam gerekiyor ? programıma bakarak veya ismini yazarak olmadı resmini atarak :D yazabilir misin rica etsem bilgin varsa :)

Resmen gogus calismiyosun programinda oyle diyim sana .

Mesela kendi gogus idmanimi yaziyim buyuk ihtimal kendini parcalarsin ama olsun dene bi
    Pazartesi
    Bench press zincir 4x10
    İncline makine press 3x15
    Lat one dar cekis 4x10 bu tam gogus sayilmaz
    Lat mideye cekis 4x15
    Carsamba ve cumayida gidince yazarim aklimda degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.