Şimdi Ara

Bodrumda Nerede Kalınır Ne yapılır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
22.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Yk03

quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

bodrumda genel olarak pansiyon fiyatları kişi başı 30 ytl oda kahvaltı biraz konuşarak indirim yaptırabilirsiniz.
    eğer merkezde istersen barlar caddesine inmeden sağ sokakların hepsinde güzel pansiyonlar var.
    gümbette arka tarafta barlar caddesinde merkezin altında hemen yürüyüş mesafesinde apart ve pansiyonlar var.
    akvaryarlarda ve karaincirde hemen sahilde pansiyonlar var.
    3 yıldızlı bir otelde kalmaktansa pansiyon daha iyi istediği yere gidersin özgür olursun gelir gece yatarsın zaten bodrumda heryere sabah kadar dolmuşlar çalışıyor turgutreis dahil

benim favori yerim karincir daha güzel denizi var pansiyon buldum ben 15 ytl ağustosun son haftası için zaten düşer artık 15 den sonra fiyatlar mutlaka pazarlık yap google da ara neler var neler

Hocam google yaptım zaten1 gün boyunca ama, çok fazla pansiyon namına birşey bulamadım, genelde hep lüks oteller...

3-4 tane buldum onlar da doluydu, yer yoktur, 30 ytl den aşağı yok sanırım kişi başı..

Sen iyi bulmuşsun 15 e, nası bir yer ki orası

Abi yenı uyandım pardon dilek otel haloldumu rezervasyon yaptırdınmı?

bar işinde yardımcı olamam abi ya

Hehe

Evet ya, halloldu yer varmış, rezervasyon yaptırdık :D

Sağolasın

• turistler genelde hangi bölgededir?
  • Ben bodrumluyum.Turgutreisde gezcek yer pek yoktur Bodrumda kalmanı öneririm Pansiyon olarakda Bodrum belediyesinin yanındaki türkkuyusu caddesinde bikac pansiyon var onlara bakabilirsiniz.Alışverişlerinizi bakkallardan pek yapmamaya çalışın çünkü pahalı oluyoGeceleri ise barlar sokağına gidebilirsiniz halikarnas a kadar yürüyebilirsiniz işte denize gircekseniz gümbete gidebilirsiniz orda bedava halk denizi turistlerde fazla olur.Ulaşım içinde dolmuşlara binebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

turistler genelde hangi bölgededir?

abaza mode on
    otele gidecen yavrum otele
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

turgutreise git bence

Denize bile girilmiyor galiba orda...Açılıyosun açılıyosun hala su belini geçmemiş:)
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leite -- 24 Haziran 2008; 15:12:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __éSér__

Ben bodrumluyum.Turgutreisde gezcek yer pek yoktur Bodrumda kalmanı öneririm Pansiyon olarakda Bodrum belediyesinin yanındaki türkkuyusu caddesinde bikac pansiyon var onlara bakabilirsiniz.Alışverişlerinizi bakkallardan pek yapmamaya çalışın çünkü pahalı oluyoGeceleri ise barlar sokağına gidebilirsiniz halikarnas a kadar yürüyebilirsiniz işte denize gircekseniz gümbete gidebilirsiniz orda bedava halk denizi turistlerde fazla olur.Ulaşım içinde dolmuşlara binebilirsiniz.

bütün bölgelerde evler denize uzak mı bodrum da?
    gecen sene gelmiştim öyle gördüm de
  • Ev fiyatları kaça peki ?
  • bodrum pansiyon, apart, otel fiyatlarını doğru veren bi site varmı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

bodrum pansiyon, apart, otel fiyatlarını doğru veren bi site varmı bildiğiniz?

• Kaya Pansiyon Bodrum On numara Pansiyon Bodrum merkezde, garajdan kaleye dogru yururken manavları geçtikten sonraki sağda. Her yere 5 dakikada ulaşabilirsiniz buradan, barlar sokağı, marina, garaj, kumbahçe plajı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.