Şimdi Ara

Bodrumda Nerede Kalınır Ne yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
22.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen yine gümbette kal ben heralde sevgilim orda diye beğendim
  • Gümbette yk03 sağolsun bir pansiyon ayarladı ama daha yer olup olmadığı yarın kesinleşecek..

Yer olmazsa diye, başka pansiyon önerileri de bekliyorum arkadaşlar gümbet de,, giden kalan varsa falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Gümbette yk03 sağolsun bir pansiyon ayarladı ama daha yer olup olmadığı yarın kesinleşecek..

Yer olmazsa diye, başka pansiyon önerileri de bekliyorum arkadaşlar gümbet de,, giden kalan varsa falan

Herzaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yk03

quote:

Gümbette yk03 sağolsun bir pansiyon ayarladı ama daha yer olup olmadığı yarın kesinleşecek..

Herzaman

Bi de şu bar olayına el atsa

• quote:

• ben gümbette oturuyorum eğlence düşünüyosan turgutreis uzak kaçar biraz ama tabi arabanla filan geliyosan koymaz tabi. Gece gidebileceğin yerler rock tarzı hoşlanıyosan kule, adamik ve körfezi tavsiye ederim, her telden çalan daha egzantrik yerler düşünürsen halikarnas,catamaran ve hadigari gidebileceğin yerler. Yada gir barlar sokağına kafanın güzel bulduğu yerlere girebilirsin. Canlı müzik düşünürsen ve deniz kenarı minderlerde uzanmak istersen beach club veya cafe delmar iyidir. Fink ve küba nın fiyatları fahiştir. Gümbetteki barlarıda öneririm türk lere çok az rastlanır alini sallasan yabancı turist ama eğlenceli geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 9 Ağustos 2007; 10:18:40 >
  • gümbette bütün restauranlar ve barla gümbette yer alır.
    yürüyerek bile bodrum gidebilirsin.

turgutreis akvaylar veya yalıkavak gibi yerler merkeze uzak ve çok fazla atraksiyon yoktur.
    ben genelde gümbet ve bitezi severim.

3 sene ordaydım.
    bodrum merkezde güzel pansiyonlar var biraz pazarlık yap dedikleri paraları kabul etme
    gümbette ise apartlar hesaplıdır.
    bir kaç kişi gideceksen apartlar daha hesaplı olacaktır.
    içerisinde mutfakda yer alıyor.
    kendin pişir kendin ye misali

aşağı yukarı 1 haftalık tatik 600 900 ytl arasında çıkar sana
    tabi yapmak istediklerine bağlı
    halikarnas ve katamaran disko mükemmeldir.
    bodrum ortaknette awua park var. oraya gidebilirsin.
    çok güzel koylar var günlük tur yapabilirsin.
    denize ise karaincirde girebilirsin çok temizdir.

başka aklında soru varsa cevaplarım

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

ben gümbette oturuyorum eğlence düşünüyosan turgutreis uzak kaçar biraz ama tabi arabanla filan geliyosan koymaz tabi. Gece gidebileceğin yerler rock tarzı hoşlanıyosan kule, adamik ve körfezi tavsiye ederim, her telden çalan daha egzantrik yerler düşünürsen halikarnas,catamaran ve hadigari gidebileceğin yerler. Yada gir barlar sokağına kafanın güzel bulduğu yerlere girebilirsin. Canlı müzik düşünürsen ve deniz kenarı minderlerde uzanmak istersen beach club veya cafe delmar iyidir. Fink ve küba nın fiyatları fahiştir. Gümbetteki barlarıda öneririm türk lere çok az rastlanır alini sallasan yabancı turist ama eğlenceli geçer.

Cevabın için teşekkürler dostum..
    Hayır araba ile gelmeyeceğim..
    Tavsiye edebileceğin pansiyon var mı peki gümbette..

• quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

gümbette bütün restauranlar ve barla gümbette yer alır.
    yürüyerek bile bodrum gidebilirsin.

turgutreis akvaylar veya yalıkavak gibi yerler merkeze uzak ve çok fazla atraksiyon yoktur.
    ben genelde gümbet ve bitezi severim.

3 sene ordaydım.
    bodrum merkezde güzel pansiyonlar var biraz pazarlık yap dedikleri paraları kabul etme
    gümbette ise apartlar hesaplıdır.
    bir kaç kişi gideceksen apartlar daha hesaplı olacaktır.
    içerisinde mutfakda yer alıyor.
    kendin pişir kendin ye misali

aşağı yukarı 1 haftalık tatik 600 900 ytl arasında çıkar sana
    tabi yapmak istediklerine bağlı
    halikarnas ve katamaran disko mükemmeldir.
    bodrum ortaknette awua park var. oraya gidebilirsin.
    çok güzel koylar var günlük tur yapabilirsin.
    denize ise karaincirde girebilirsin çok temizdir.

başka aklında soru varsa cevaplarım

Bodrum merkez de mi kalmayı tavsiye ediyorsun dostum ?

Gümbet te bildiğin önerebileceğin pansiyon-otel var mı?

Karaincir gümbet de değil mi.. Gümbet de plajlar herkese açık bildiğim kadarıyla, seç beğen gir ?

Teşekkürler cevabın için.

• otel olarak bilmiyorum ama gümbette elini sallasan pansiyon ve otele çarpıyo geldiğin zaman biraz pazarlıkla mutlaka bulursun iyi bir yer. Karaincir turgutreisle akyarlar arasında kalır ve denzi güzeldir ben de en çok akyarlarda meteor beach i severim.Gümbet plajı halka açık tabiki özel plajlar genelde göltürkbükü ve gündoğan taraflarında.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: swedy

sen bodrumda mısın

bende bodrumluyumda merak.gif

turgutreis te olur aslında ama ne aradığına bağlı tatil anlayışında

barları gezmek gece hatatıysa gümbet derim yok ben sakinlik isterim dersen bitez ya da turgutreis olabilir

fiyat vereyim sana 4 yıldızlı ehrşey dahil gümbet de 80-90 arası

pansiyon oda kahvaltı yada sadece oda verirler ki, dışarıda daha fazla harcarsın bodrum pahalı bir yer sadviç bile yesen herşey dahilli otele verdiğin parayla aynı olur

bodruma gel,gümbet dolmuşlarına bin,sahil kısmında birçok otel ve pansiyon var ,ne kadar tavsiyede de bulunsak kendi bulduğun daha iyidir

quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

turgutreis te 30 milyona pansiyon var

ben 18inde ordayım gelirsen nişanım var beklerim

merhaba arkadaşım, yok ben sakinlik seven bir adam değilim

4 yıldız oteller de aşar ama beni yav, zaten 2 kişi gelcez, herşey 2 ile çarpılıp, bütçemi delecek yani

• [Deleted by Admins]
  • quote:

sen en iyisi pansiyonlarda kal

karaincir gümbette değil, akyarların orda bodruma 20 km civarı

Öyle yapacam sanırım,http://www.dilekhotelapart.net/index_tr.html

bir yer buldum yk03 sayesinde, rezervasyn yaptırdık, 2 kişi günlük 30+30 = 60 yaptılar en son..

Nasıl
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

oda kahvaltı herhalde 30,00 dimi

videosuna baktım ve güldüm barmenin el kol işaretiyle birilerini çağırmasına

güzel bir yere benziyor fiyatta uygun gümbette olması iyi

git ve eğlen derim,iyi tatiller sana

Evet; oda+kahvaltı 30..

Teşekkür ederim, yorumların için

Görelim bakalım bi gümbeti

• bodrumda genel olarak pansiyon fiyatları kişi başı 30 ytl oda kahvaltı biraz konuşarak indirim yaptırabilirsiniz.
    eğer merkezde istersen barlar caddesine inmeden sağ sokakların hepsinde güzel pansiyonlar var.
    gümbette arka tarafta barlar caddesinde merkezin altında hemen yürüyüş mesafesinde apart ve pansiyonlar var.
    akvaryarlarda ve karaincirde hemen sahilde pansiyonlar var.
    3 yıldızlı bir otelde kalmaktansa pansiyon daha iyi istediği yere gidersin özgür olursun gelir gece yatarsın zaten bodrumda heryere sabah kadar dolmuşlar çalışıyor turgutreis dahil

benim favori yerim karincir daha güzel denizi var pansiyon buldum ben 15 ytl ağustosun son haftası için zaten düşer artık 15 den sonra fiyatlar mutlaka pazarlık yap google da ara neler var neler
  • quote:

bodrumda genel olarak pansiyon fiyatları kişi başı 30 ytl oda kahvaltı biraz konuşarak indirim yaptırabilirsiniz.
    eğer merkezde istersen barlar caddesine inmeden sağ sokakların hepsinde güzel pansiyonlar var.
    gümbette arka tarafta barlar caddesinde merkezin altında hemen yürüyüş mesafesinde apart ve pansiyonlar var.
    3 yıldızlı bir otelde kalmaktansa pansiyon daha iyi istediği yere gidersin özgür olursun gelir gece yatarsın zaten bodrumda heryere sabah kadar dolmuşlar çalışıyor turgutreis dahil

benim favori yerim karincir daha güzel denizi var pansiyon buldum ben 15 ytl ağustosun son haftası için zaten düşer artık 15 den sonra fiyatlar mutlaka pazarlık yap google da ara neler var neler

Hocam google yaptım zaten1 gün boyunca ama, çok fazla pansiyon namına birşey bulamadım, genelde hep lüks oteller...

3-4 tane buldum onlar da doluydu, yer yoktur, 30 ytl den aşağı yok sanırım kişi başı..

Sen iyi bulmuşsun 15 e, nası bir yer ki orası

• turgutreis sakindir kafa dinleyeceksen git cokta sevimli biyer ama kumsalı cok güzel değil
  • quote:

quote:

bodrumda genel olarak pansiyon fiyatları kişi başı 30 ytl oda kahvaltı biraz konuşarak indirim yaptırabilirsiniz.

Hocam google yaptım zaten1 gün boyunca ama, çok fazla pansiyon namına birşey bulamadım, genelde hep lüks oteller...

3-4 tane buldum onlar da doluydu, yer yoktur, 30 ytl den aşağı yok sanırım kişi başı..

Sen iyi bulmuşsun 15 e, nası bir yer ki orası

Abi yenı uyandım pardon dilek otel haloldumu rezervasyon yaptırdınmı?

bar işinde yardımcı olamam abi ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.