Şimdi Ara

Bodrum Türkbükü 1 - 4 Haziran 3 gece tatil fırsatı sadece 120 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün boyunca sınırsız eğlenceye hazır mısın?

3 gece 4 gün Sınırsız eğlence ve konaklama paketi sadece 120 TL.

Konaklama: Türkbükü Lemon Garden Otel Oda&Kahvaltı
    Yirmi sene önce limon bahçesi içine kurulan Türkbükü’ nün en nadide butik otellerinden olan Lemon Garden tamamen yenilenen ege tarzının sıcaklığını ve sadeliğini hissettiren zevkle döşenmiş odaları,barı,yarı olimpik havuzu ve binbir çeşit çiçek barındıran kuş cıvıltılarının eksik olmadığı bahçesiyle hizmetinizde.Konuğumuzun kendisini ayrıcalıklı hissetmeyi istediğini ve bunu kesinlikle hak ettiğini çok iyi bilen, güleryüzlü, misafirperverlik üzerine vurgu yapan şirin bir aile işletmesidir Lemon Garden. Lemon Garden da hayat büyüleyici bir gündoğumu,çiçek kokuları ve kuş cıvıltıları ile başlar, yeşillikler içinde yapacağınız ev yapımı reçeller ve unutulması zor lezzetler içeren köy kahvaltısı ile devam eder. Lemon Garden akdeniz mutfağının seçkin sofralarından oluşan,her güne özgü farklı tadlarla, bahçe ışıklandırmalarıyla bütünleşen, havuz başında hiç bitmesini istemeyeceğiniz akşam yemekleri sunar. Yenilenen ışıl ışıl barı ile 24 saat kaliteli, ikramlarla dolu bir hizmet verir.

0312 266 44 44

Bodrum Türkbükü 1 - 4 Haziran 3 gece tatil fırsatı sadece 120 TL

• Konaklama konspeti nedir acaba?
  • daha önce burada kaldım, daha butik otelın ne oldugu bılınmedıgı zamanlarda butık otel hızmetı verıyorlardı.
    sabah kapınıza gazete bıle bırakıyorlardı daha sız uyanmadan.

ama yemek konusunda bıraz entel-dantel olma caabsı vardı, ne bılıyım cuba usulu bıralı biftek tarzı şeyler falan. ama guzeldı
  • link veya resim ekler misiniz? ayrıca temmuz ayı için de yapsanız böyle bir kampanya?
  • 2,3 haziran aöf sınavları var oldu mu şimdi bu kampanya
  • link yokmu ?
  • http://www.lemongardenotel.com/

otel burası sanırım.. bana göre zaten ederi budur.. fotoğraflardan anladığım o en azından.. normal fiyatları zaten uçuk.. 90 lira, 110 lira filan.. o fiyata krallar gibi 5 yıldızlı otele gidilir zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

http://www.lemongardenotel.com/

otel burası sanırım.. bana göre zaten ederi budur.. fotoğraflardan anladığım o en azından.. normal fiyatları zaten uçuk.. 90 lira, 110 lira filan.. o fiyata krallar gibi 5 yıldızlı otele gidilir zaten

Turkbukunde gidemezsin. Zorlama pahali biryer. Hicbir ozelligi yok. Yuksek sosyetenin gittigi, isci sinifini gormek istemedikleri bir yer turkbuku.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Turkbukunde gidemezsin. Zorlama pahali biryer. Hicbir ozelligi yok. Yuksek sosyetenin gittigi, isci sinifini gormek istemedikleri bir yer turkbuku.

valla işim olmaz zaten hocam.. sadece şahsi fikrimi yazdım..

• aynı sorun benim içinde vardı :)
    5 haziran girişli rezervasyon yaptırdım.
  • quote:

Turizm sektöründe çalışıyorum o dediğin fiyatlara hiçbir babalar gibi hotel bulamassın 5 yıldızlı emin ol hocam. Bulursan da gitme zaten rezil olursun, çok samimi söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Turizm sektöründe çalışıyorum o dediğin fiyatlara hiçbir babalar gibi hotel bulamassın 5 yıldızlı emin ol hocam. Bulursan da gitme zaten rezil olursun, çok samimi söylüyorum.

hocam sen bir bak sitelere.. kaç lira isteyecekler? ruslar ne kadar ucuza kalıyor biliyorsundur turizm sektöründeysen...

• içinde akşam yemeği de olsaydı da fiyatı biraz daha fazla olsaydı keşke. en azından ne verdiğimizi bilirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gece 4 gün dediğiniz 120 tl mi günlüğü tam anlayamadım ben? yoksa 3 gece için mi?
  • O tarihler oldu mu şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.