Şimdi Ara

Bodrum Oasis Bloom Playstation 3 ve Tabu Cafe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bodrum'da Oasis'te piramit bilardo yanında yeni ps3 ve tabu cafemiz açıldı, daha öncede konu açmıştım ama görmeyenler için bir kez daha yazmak istedim, bütün Bodrum'daki arkadaşları bekleriz.

PS3 OYUNLAR : PES 2009, FIFA 2009, SOUL CALIBUR 4, GTA4, LITTLE BIG PLANET, MOTORSTORM 2 PASSIFIC RIFT VE YAKINDA KILLZONE 2.

Masa üstü oyunları : Tabu, tavla, monopoly, scrable, jenga, okey, satranç, kağıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 21 Şubat 2009; 15:44:44 >

• Foto ??
  • Ya bi türlü çekmeye fırsatım olamdı, ama en kısa sürede koyacağım fotoları.
  • Kardeş hayırlı olsun,Allah utandırmasın;turistlere yönelik güzek bir organizasyonda olur,adamların oyun altyapısı gelişmiş çünkü;ayrıca hobi oyunlarına yer vermen güzel olmuş;ama oyun adetin ve çeşidin çok ama çok az,ya 3-5 oyunla salon mu açılır?
    Benim kardeşimin de var ,abartmıyorum 40 tane ps3 oyun çeşidi var sadece
  • dostum iyi dileklerin için sağol ama burdaki müşterilerin %95 i pes2009 oynamaya geliyolar, böyle olmasına rağmen ben oyunlarımı arttırıyorum, ama gelen müşterileirn ilk tercihi devemlı pes 2009 oluyor.
  • Yazın geldiğimde oynarım artık.
  • @ugr7 tabiki beklerim, oyun için olamasa bile bir çayımı içmeye beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısıyla yazın haziran da falan oradayım
    geliriz

bizde yalıkavakta oturuyoruz.
  • Hayırlı olsun...
  • Arkadaşlar hepinizi beklerim dediğim gibi oyun oynamak için için değil bi çayımı kahvemi içmeye beklerim.
  • Yaz gelsin gelmeyi düşünüyorum. Gelebilirsem özellikle arayacağım sizin kafeyi.

Allah hayırlı,helal kazanç versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

@ugr7 tabiki beklerim, oyun için olamasa bile bir çayımı içmeye beklerim.

Eyvallah.
  • yazın gelirim mutlaka hacı
  • Bekliyorum hepinizi, bu akşamda bi kaç foto ekleyeceğim bi sorun olmazsa.
  • ee fotolar yolda kaza yaptı galiba
  • hacı oasis in en uçra köseşine acmışsın cafeyı ya işler nasıl bi gun geliriz arkadaşlarla pes09 oynamaya :)
  • SS'ler nerde kaldı ya
  • Bodrum'a senede 3-4 defa mutlaka geliyorum. Oasise lahmacun yemege geliyorum alt katta Adanalı mı ne ismi?
    Lahmacunları indiriyim cayini icmeye gelirim hocam. Hayırlı olsun, benimde hayalimde bodrumda bi is kurmak var belli olmaz belki lerde komsu oluruz. Gorusmek uzere.
  • Hocam Allah utandırmasın?

İlerde tavsiye ve görüşlerini yazmanı dolayısı ile güzel haberlerini de bekleriz.

Bu arada dükkanı kaç TL.ye kiraladınız ve eğlence salonunun masrafına ne kadar gitti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar Bodrum'da Oasis'te piramit bilardo yanında yeni ps3 ve tabu cafemiz açıldı, daha öncede konu açmıştım ama görmeyenler için bir kez daha yazmak istedim, bütün Bodrum'daki arkadaşları bekleriz.

PS3 OYUNLAR : PES 2009, FIFA 2009, SOUL CALIBUR 4, GTA4, LITTLE BIG PLANET, MOTORSTORM 2 PASSIFIC RIFT VE YAKINDA KILLZONE 2.

Masa üstü oyunları : Tabu, tavla, monopoly, scrable, jenga, okey, satranç, kağıt.

Pm attım cevap lütfen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.