Şimdi Ara

Bodrum da otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışına açtıktan sonra bu bölümü gördüm arkadaşlar Ağustos'un 18 inden 6-7 gün tatile çıkmayı düşünüyorum Bodrum tercihim daha önce otellerde kalan ve tavsiye edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var Bütçede günlük 120 lirayı aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gökhan bey geçen hafta bodrum ortakentte Sofabed otelde 1hafta konakladık. Oda kahvaltı konseptindeydi. kalite ve hizmet konusunda çok memnun kaldık. Oteli kendi sahipleri işletmekte ve müşteri memnuniyetine önem vermekteler. Tatil için ayırdığınız bütçeye de uygun görünüyor. biz iki kişi olarak temmuzun ilk haftası konaklamıştık havuzu var denize 3 dk uzaklıkta restorantlara yakın. surf yapma imkanınız var. Kafa dinlemek için sakin güzel huzurlu bir mekan, tavsiye ederim.
  • gozde_33 G kullanıcısına yanıt
    Sağolun bakıp değerlendirecem, Ortakent mevki olarak nasıldı peki çıkıp gezilebilecek bir yer mi

• Bizim konakladığımız otel yani sofabed hotel yahşide kalıyordu. buraya yakın olan en ünlü sahil camel beach ayrıca denizi mavi bayraklıdır ve Bitezden sonra en uzun sahile sahiptir bu bölge. Otelin arka sokağında restorantlar bulunmakta ve aradığınız hemen hemen herşeyi orada bulabilirsiniz. Balık restorantları tatlı yiyebileceğiniz mekanlar, akşamları canlı müzikler ve şezlonglarından yararlanabileceğiniz restorantlar bulunmakta. Mesela biz Fink beach ve Güzel restoranta gitmiştik. Aşırı bir kalabalık yoğunluk olmaması şezlong bulamama gibi sıkıntılar yaşamadık :)
  • gozde_33 G kullanıcısına yanıt
    Sizi etkilemiş anlaşılan bu tatil, biraz araştırdım tercih edilebilir teşekkürler öneriniz için

• Bodrumu çok seviyorum Ortakent/yahşiye ilk defa gitmemize rağmen memnun ayrıldık bizim için güzel bir tatildi o yüzden rahatlıkla tavsiye edebilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ölüdeniz Otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.