Şimdi Ara

böbrek nakli oldum beyler (fotolar geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Narkoz'un etkisiyle insanlar neler yapabilir?
  • Geçmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam bütün konu dışı çok sevinmiştir eminim en kötü günün böyle olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

umudum gerçekleşti sonunda. dün akşam yoğun bakımda ameliyata girdim. bugün akşam 5 de yoğun bakımdan çıkarılıp hasta odasına alındım. hastanede ne zamana kadar kalacağım belli değil. hasta odasından internette yardırıp vakit geçiriyorum.

İşte senin gibi kardeşlerimizin umudu olan bir doktor şu an kaçma şüphesiyle hapiste. Ayrıca bu işi Türkiye'ye getiren insan. Transplantasyonda dünyada yaşayan en iyi 2. doktor ve Türk. Geçmiş olsun.

Allah Allah ne adamsiniz her konuyu siyasete cevirme cabasi surda kardesimiz mutlu bir gununu paylasiyor sen hemen atlamissin acaba neden iceri almislar o adami yaz da herkez bilsin.Burdan nasilsa kimse bilniyor sallayalim oltayi tutar elbet demek kolay tabii

Siyaset değil bu ayrıca konuyla tamamen alakalı. Belki o hekim içerde olduğu için ameliyat olabilecek 10 kişi olamadı. Çok riskli hastaları o ameliyat ediyordu çünkü. Siyasi parti ismi de yazmadım isim bile vermedim. Her akşam gitse karakola imza verse gündüz ameliyatını yapsa bunun sana ne zararı var? Hatta evinin önünde araç beklesin ama adam hayat kurtarsın. Bırakın bu korkuyu artık merak etme kimse indirmez senin başkancığını koltuktan zorla.

Sen gecistirecegine o hekim neden icerde tutuluyor onu diyiver hele

Suçu henüz açıklanmadı. Bu yüzden içerde tutulması yasal değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

Kanka bisi dicem, kuş uçuyor mu? ameliyattan hemen sonra? yani hep merak etişimdir

uçar belki kanka

• Geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun sağlıklı senelere inşallah
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

umudum gerçekleşti sonunda. dün akşam yoğun bakımda ameliyata girdim. bugün akşam 5 de yoğun bakımdan çıkarılıp hasta odasına alındım. hastanede ne zamana kadar kalacağım belli değil. hasta odasından internette yardırıp vakit geçiriyorum.

İşte senin gibi kardeşlerimizin umudu olan bir doktor şu an kaçma şüphesiyle hapiste. Ayrıca bu işi Türkiye'ye getiren insan. Transplantasyonda dünyada yaşayan en iyi 2. doktor ve Türk. Geçmiş olsun.

Allah Allah ne adamsiniz her konuyu siyasete cevirme cabasi surda kardesimiz mutlu bir gununu paylasiyor sen hemen atlamissin acaba neden iceri almislar o adami yaz da herkez bilsin.Burdan nasilsa kimse bilniyor sallayalim oltayi tutar elbet demek kolay tabii

Siyaset değil bu ayrıca konuyla tamamen alakalı. Belki o hekim içerde olduğu için ameliyat olabilecek 10 kişi olamadı. Çok riskli hastaları o ameliyat ediyordu çünkü. Siyasi parti ismi de yazmadım isim bile vermedim. Her akşam gitse karakola imza verse gündüz ameliyatını yapsa bunun sana ne zararı var? Hatta evinin önünde araç beklesin ama adam hayat kurtarsın. Bırakın bu korkuyu artık merak etme kimse indirmez senin başkancığını koltuktan zorla.

Sen gecistirecegine o hekim neden icerde tutuluyor onu diyiver hele

Suçu henüz açıklanmadı. Bu yüzden içerde tutulması yasal değil.

arkadaşım kıvırıp durmasana neden içeri alındı soyle işte.Ama sen söylemiycem diyorsan ben buraya yazarım çekinmem.O bahsettiği doktor Mehmet Haberal dır.Yani ergenekon davasında potadaki isimlerden biri.Bugün hükümeti devirmek için örgüt kurmak ve üyesi olmak ayrıca Bülent Ecevit e başkent hastanesinde yanlış-eksik tedavi uygulayarak başbakanlık yapamaz raporu vermeye teşebbüs ettiği için içeri alındı.Bunu ben demiyorum bunu dönemin DSP Grup Başkanvekili Emrehan Halıcı diyor.

Neyse fazla uzatmayalım arkadaşın bu mutlu gününde

• Şükürler olsun. Bi kaç dk önce doktorum sontayı çıkardı ve sorunsuz ciş yapabiliyom artık :) Taburcu olmam belli olmadı şuan.

• Kime böbrek avi yaptın ?

Geçmiş olsun.
  • Biraz biriktir çişini sonra hepsini birden yap rahatlama hissi mükemmel Uçan kuşlar, martılaar şarkısınıda söyleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Kime böbrek avi yaptın ?

Geçmiş olsun.

sağol

• Lanet olsun. Çok ağladım, acı çektim ve sinir krizi geçirdim öğlen çıkarılan sonta yüzünden. Bir süre sonra acayiyip dayanılmaz ağrılar meydana geldi. 1 saattir acılar içinde kıvrandım. Çok yalvardım doktorlara ağrının yok olması için tekrar sonta takmaları için. Sonunda taktılar ve şiddetli sancılarım geçti. İntihar teşebbüş edecektim. Allaha da çok isyan ettim affets4n beni.

• dün taburcu oldum. fotoğraflarım gelecek.

• fotolar yüklenmiştir.
     böbrek nakli oldum beyler (fotolar geldi) böbrek nakli oldum beyler (fotolar geldi) böbrek nakli oldum beyler (fotolar geldi)

• ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    kendi sayfama bakarken geçmiş konuna denk geldim, para mevzusundan dolayı kızmıştım masrafın olmayacak diye neyse bir bakayım diye prfiline girince haberi gördüm çok sevindim, hangi hastahanede oldun?

ömür boyu kullanman gereken ilaçlar olacak, bu ilaçlarda kutunun içindeki son hap bitene kadar bekleme son kutu kalınca hemen yazdır, bazı yerlerde kota uygulamasından dolayı ilaç hemen bulunmuyor, ilaçları hep aynı yerden al, o zaman eczane sen koşturmadan senin yerine koşacak, malum milyarlık ilaç alacaksın, normalde eczacılar odasına telefon edip nerede ilaç varsa oraya gitmen gerekiyor, bazen çok uzak yerde çıkıyor küçük şehirlerde belki sıkıntı olur, geçmiş olsun.
  • reco nasılsın açtığın konular aklıma geldi bir bakayım dedim görmüyodum uzun zamandır.nasıl durumlar var mı sıkıntı bu konuyuda yeni gördüm.
  • Geçmiş olsun hocam
  • Böbrek gazeteye sarılı mı geldi yoksa bim poşetinde mi ?

Şaka bir yana hadi geçmiş olsun. O bekleme süreci zor olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.