Dostlar,uzun zamandan beri kafama takılan bir sorun var.Sakın ola ki Fenerbahçeli forumdaşlar alınmaya üstlerine laf çarpmak gibi bir niyetim yok.
Evet konu Bobo.Hem yönetimin hem de antrenörlerin gözünden düştüyse de şu zamana kadar bizim gözümüzdeydi ama gerek kendine iyi bakamaması gerek hırsının kayboluşu gerek 2-3 ay ortadan kaybolduktan sonra Ali Kuçik'in oynaması bonu bizim de gözümüzden düşürdü.Şöyle bir düşünürsek Bobo'nun Lizbon'a gidileceği konuşuluyor.Ancak son günler Alex'in Türk vatandaşı olması yönünde haberler var.Benim bildiği kanun Türk vatandaşı olmak için 5 sene öncesinden başvurmak ancak Alex'in böyle bir şeyi yok -yanlışsam düzeltin-.Biz Bobo'yu Türk yapmaya çalışırken bu kanu önümüze sürüldü.Eğer Alex Türk oluyorsa böyle bir durumda Bobo'nun da olması gerekir.Eğer böyle bir durum oluşursa zaten Bobo'nun gitmesine gerek kalmaz.
Ancak Alex hakkında yanlış bir şeyler biliyorsam lütfen beni düzeltin.
Alex Türk vatandaşı olabilecek ancak Türk statüsünde oynayamayacak. Kanun'da Türk vatandaşı olduktan sonra 5 sene Türkiye'de kalma şartı var.
Tamam konu kapanabilir beyler dağılın
Booobooooooooo Bobooooooooooooo
Bobo ve telloyla şampiyonluk hayel demiştim 2 yıldır şampiyon olamıyorsa nedeni bobodur seneye de boboyla devam ederlerse %100 yine şampiyon olamaz ( %99 değil )
Beşiktaşın karşı kaleye topu sürecek 1 tane adamı yok ( Q7 en hızlısı ) boboyu izleyince türk insanın nasıl kandırıldığını görüyorum
neredeyse 1 sene olacak beşiktaş maçlarını izlemiyorum çünkü bobo yeteneksiz bir futbolcu yetenekli olsaydı alexden daha fala gol atardı kaç yıl oldu ortalamaya bir bakın
bobo senede 10 tane gol atacaksa gitsin paf takımında oynasın
Portoyla berabere kaldığıız maçta ki şutu geldi aklıma. Bobodan beklenmeyecek bir hamleyle topu çekip vuruşu vs. Ama yetersiz geliyor. Gitmek istediği zaman zorla tuttuk yollamadık. Tam bu sene kırılmadık rekor bırakmaz dedik sakatlığı çıktı. Adam şanssız. Yeteneklerini yansıtamıyor. Gönül ister ki beklentilerimizi karşılaşın da kalsın ancak, kalması ona da bize de zarar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme