Şimdi Ara

BnB mi ? ExTrEmE mi ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "ael2" abi ne server miş ya bunnari okuuyunca birden aklıma moonstar serveri geldi turk serveri ama şuan c 4 e geçis yapıor sanırsam bi fikrim yok ben yaklısık 2- 3 aydır belkide daha fazla süredir oynamiorum en son extremede account açtım ben açtıgımda orda 2 server vardi hatırlıorum biri low rate dieri high rate .
    simdi diorum hangisinde oynasam bnm ole pata küte lvl atlamak diil saglam bi şekilde uraşacak lvl atlamam gerekio bnb oynuordum orda turk bulmak samanlıkta igne aramak felan....extreme'i şimdi görüorum baya ii gidio turkde fazla bnm account düşmüşmüdürki şu saatte l2extreme 'de giremiorum sitesine giriş yapılmıo yeniden başlamanın vakti geldi die düşünüorum bnb mi extreme mi ? bnbde tek giriş var .. extreme se istediim tarzda hangi server var o 4unden hangisinde başlıım saglam saglam gidimm

yardımLaR İÇin ŞiMDiDEN TesEkKürLErR

• 4 server'in 2si yüksek rate li
    Titan ile KAstien Yüksek Rateli (35X)
    Diğer 2 si Düşük Rateli (7X) isimlari aklıma gelmedi kusura bama
  • l2 de oyna makınaları yenı guncelledıler... en son 1 hafta once servera remote access alıcaklardı sanırım o da olmustur..arada serverlar gocuyor ama uzun zaman almadan gerı acılıyor... 4 tane serverları var 7 ve 35 olmak uzere 1500 kısı gırıs yapıyor her bırıne...

Tempest
    Dark Elf 7x
  • hmm arkadaslar cok saolun sanirim tempestte devam edicem orada turkte coktur zaten... uzun uzunca ıoynarım ki 7x bile fazla bence :Pp bnb oynamış biri olarakktan ilk orada başlamıştım :S

herşey için saolun
  • günaydın arkadaşım
    benim de tempestte KuzeyTR isimli 17 level orc charım var
    yavaş ama zevk alarak oynuyorum ben bu tür oyunlarda yeniyim ama bayağı zevkli oyunmuş
    serveri tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4x mi yoksa 2008 mi ?
    8 ay önce açıldı
    Mi 14 pro vs mi 13t pro
    geçen yıl açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.