Şimdi Ara

Bmwci olmam mercedesi daha az sevmemi gerektirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedesi bmw den daha çok takdir ediyorum çünkü bmwden daha üstün olduğu aşikar zaten fiyatlar da onu gösteriyor ama bmw benim zevkime daha çok hitap ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acacak baska konu mu bulamadin?Nasil bir soru bu?

• Sırf konu açmak için konu açmış arkadaş

• Ondan sonra "Vay efendim, Teoman niye müziği bıraktı?"
    Bırakır tabii...
  • Bende kucuklukten beri bmw ciyim mersonun ic tasarimi daha luks geliyor ama dista bmw ler cok daha sportif bence motor sanziman uyumuda bmw de cok daha iyi mercedes e gore

• Konunun amacı yada bize verdiği bilgi ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifon -- 25 Eylül 2017; 17:7:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifon

Konunun amacı yada bize verdiği bilgi ne?

Çaktırma konu dışına yola çıkmadan önce müşteri topluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede herşey körü körüne taraf tutma olduğu için nefret edip kötülemenizde gerekir yoksa olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

türkiyede herşey körü körüne taraf tutma olduğu için nefret edip kötülemenizde gerekir yoksa olmuyo

Yani bu nasıl bir mentalitedir hocam.. tamam senin favori bir markan olabilir ama onu adeta kendi diktatörünü üstün tutarcasına üstün tutmanın manası nedir.
  • Hiçbişey-ci olmaya gerek yok, hiçbir malın,fanatiği,fanı olmaya gerek yok, bir markaya bağlanmanın mantığı yok, hangisi bedelinin karşılığını veriyorsa ve rakibinden sizce üstünse o alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-Bey

Hiçbişey-ci olmaya gerek yok, hiçbir malın,fanatiği,fanı olmaya gerek yok, bir markaya bağlanmanın mantığı yok, hangisi bedelinin karşılığını veriyorsa ve rakibinden sizce üstünse o alınır

Almanyada forumlardan tanıdığım BMW'ci bir tayfa var.. aralarında türkler de var.. hatta birisinin geniş bir BMW garajı var yazhaneli felan.
    Sana tek diyeceğim oraya git bi çaylarını iç.. fanatizm ve fanlık nasıl birşeymiş çok iyi anlarsın.. Birazcık otomobil hobin varsa kesin BMW fanı olur çıkarsın oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Hiçbişey-ci olmaya gerek yok, hiçbir malın,fanatiği,fanı olmaya gerek yok, bir markaya bağlanmanın mantığı yok, hangisi bedelinin karşılığını veriyorsa ve rakibinden sizce üstünse o alınır

Almanyada forumlardan tanıdığım BMW'ci bir tayfa var.. aralarında türkler de var.. hatta birisinin geniş bir BMW garajı var yazhaneli felan.
    Sana tek diyeceğim oraya git bi çaylarını iç.. fanatizm ve fanlık nasıl birşeymiş çok iyi anlarsın.. Birazcık otomobil hobin varsa kesin BMW fanı olur çıkarsın oradan.

Fan olunca ne oluyor onu anlamadım, bana ne kazandıracak, körü körüne hiçbirşeye bağlanılmaz, insan niye kendini bir markanın savunucusu yada kölesi etsin ki? Kaldı ki ülkemizde araba hobi olmaktan çoktan çıktı, sahip olma ve yürütme maliyetlerinden dolayı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Fan olunca ne oluyor onu anlamadım, bana ne kazandıracak, körü körüne hiçbirşeye bağlanılmaz, insan niye kendini bir markanın savunucusu yada kölesi etsin ki? Kaldı ki ülkemizde araba hobi olmaktan çoktan çıktı, sahip olma ve yürütme maliyetlerinden dolayı..

Onu fan olursan anlarsın. Hobi spor eğlence sosyallik bmw araçlarının sürüş keyfinin, hissettirdiklerinin ve felsefesinin içinde olmak. Bmw araçlarına ve bmw dünyasına büyüteçle bilimsel ve sanatsal olarak bakmak.
    Aracını özelleştirme modifiye etme uğraşılarında bulunmak.
    Tüm bunlar seni bmw fanı yapar farkında bile olmazsın. Boş bir işin içinde olduğunu da düşünmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 26 Eylül 2017; 14:4:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.