Şimdi Ara

BMW X1 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
36.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw.com.tr de yeni fiyat listesi açıklanmış. X1 için 3 farklı paket oluşturmuşlar. Advantage, comfort ve premium. Paketlere göre ne aksesuar verdiklerini bilen var mı?

Aynı şekilde 3 serisine de bir dünya paket hazırlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 12 Ocak 2011; 11:34:08 >
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • Türkiye'de olan arkadaşlardan biri X1'in yeni paket donanımları konusunda bilgi verebilirse çok makbule geçer.

Orijinalden alıntı: gbriel

bmw.com.tr de yeni fiyat listesi açıklanmış. X1 için 3 farklı paket oluşturmuşlar. Advantage, comfort ve premium. Paketlere göre ne aksesuar verdiklerini bilen var mı?

Aynı şekilde 3 serisine de bir dünya paket hazırlamışlar.

En dandik markaların bile sitesinde hangi paketin hangi donanımları içerdiğine ilişkin anlaşılır açıklamalar, grafikler varken bmwde olmaması çok garip doğrusu.

Paket 1 (Advantage) / 49.143 Euro
    Paket 2 (Confort) / 52.447 Euro
    Paket 3 (Premium) / 55.751 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 13 Ocak 2011; 10:43:34 >
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.

• Advantage paket
    Eski Turkiye Paketi değil mi ? Bir farkı var mı ?
    Fiyat farkı var mı ?

Orijinalden alıntı: matt3627

Advantage paket
    Eski Turkiye Paketi değil mi ? Bir farkı var mı ?
    Fiyat farkı var mı ?

Advantage paket eski Türkiye paketi ile aynı. Bende 5 Kasım 2010 tarihli fiyatlar var. 48.191 EURO iken 2011 fiyat listesinde 49.143 EURO olmuş. 1000 EURO ya yakın bir zam var gibi.
  • Verdiğiniz bilgiler yararlı olduğu sağolun.

Bu bilgiler ışığında benim aracın donanımı hiçbir pakete uymuyor :) Ne kuş, ne deve :)

Advantage paketle kıyaslamada durum şu:

Benim araçta olmayanlar: elektrokrom iç ayna, yağmur sezici, iç aydınlatma paketi.

Benim araçta olanlar: spor deri direksiyon, park mesafe kontrol arka, sensatec bej suni deri, otomatik klima, radio professional, yolcu havayastığı açma-kapama

Yani sonuçta ben mevcut aracın aynısını Türkiye'den alsam 50.000 Euro mu ödeyecektim?
    Sensatec Bej suni deri döşeme opsiyonu kaç para bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgear -- 13 Ocak 2011; 16:35:51 >

Orijinalden alıntı: topgear

Verdiğiniz bilgiler yararlı olduğu sağolun.

Bu bilgiler ışığında benim aracın donanımı hiçbir pakete uymuyor :) Ne kuş, ne deve :)

Advantage paketle kıyaslamada durum şu:

Benim araçta olmayanlar: elektrokrom iç ayna, yağmur sezici, iç aydınlatma paketi.

Benim araçta olanlar: spor deri direksiyon, park mesafe kontrol arka, sensatec bej suni deri, otomatik klima, radio professional, yolcu havayastığı açma-kapama

Yani sonuçte ben mevcut aracın aynısını Türkiye'den alsam 50.000 Euro mu ödeyecektim?
    Sensatec Bej suni deri döşeme opsiyonu kaç para bilen var mı?

Sensatec Bej suni deri döşeme yanlış hatırlamıyorsam 816 EURO idi.
  • Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için.

saol abi verdiğin bilgiler için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Ocak 2011; 22:39:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 16 Ocak 2011; 22:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Eyvallah techzone kardes. Seni uzaklastirip duruyorlar ne garezleri var anlayamadim.

çoluk çocuk cevap veremeyince hemen şikayet butonunu kullanıyorlar, yöneticilerde görevlerini yapıyorlar abi, durum bundan ibaret..

Yazdıklarınızı okudum. Öncelikle eleştiriler için size teşekkür etmek istiyorum. Olumlu yorumların yanı sıra olumsuz bir yorum da gerektiğine inananlardanım ve eleştirilere her zaman açığım.

Bu yazışmalara ben de birkaç cümle eklemek isterim.

Zaman zaman kendimizi kötü hissedebiliriz ve bu durum performansımızı, çevremize verdiğimiz enerjiyi etkileyebilir. Fakat bu demek değildir ki bu durumun sonuçlarında karşımızdakinin şahsına yönelik olumsuz tavırlar içine girelim. Gayrı ihtiyari olarak bu zamanlarımızda karşımızdakine olumsuz enerjimizi yansıtabiliyoruz.
    Borusan Oto’ da eğer demo sürüş her zaman (demo otomobilimiz bayimizde var ise) yapılır. Demo otomobilimiz olmadığı zaman, showroomumuzun alt katında otomobillerimiz var ise bu otomobiller üzerinden de müşterilerimize tanıtım yaparız.
    Bayimize gelen her misafirimize alıcı ya da alıcı değil gibi düşünmeden eşit şekilde hizmet veririz. Çünkü Borusan Oto İstinye hizmet kalitesinden dolayı diğerlerinden her zaman farklı bir konumdadır.
    Borusan Oto’nun belirlediği bir takım prosedürler vardır ve biz satış danışmanı olarak bunların önüne geçemiyoruz. Sadece bazı durumlarda satış müdürümüz kendi inisiyatifinde gerekli esneklikler sağlayabiliyor. Ayrıca yıl sonunda her satış danışmanının satış destek personeli oluyor ve biz yeni satış yaparken onlar da bizim önceden satmış olduğumuz araçların dosyalarını takip ediyorlar. Her zaman her yerde yanlış olabilir, önemli olan bunları çözüme kavuşturmaktır.Bir yandan da herhangi bir alışverişte az da olsa karşılıklı anlayışa sahip olmak gerekir diye dusunuyorum.

Ben her satış yaptığım araçtan ve memnun musterilerimin beni tekrar tercih etmesi ile para kazanıyorum. Sonuçta ben sizin bahsettiğiniz tavırlara sahip biri olsam veya yanlis bir tarzi surekli olarak musterilerime sunsam, musteri memnuniyetine bu kadar deger veren Borusan Oto bünyesinde iş hayatıma devam edemezdim, edemem.

Sunu bilmenizi isterim ki duygularinizi bildirmeniz benim icin bir gelisim firsati olacak ve gelecekte daha iyi hizmet vermemi saglayacaktir, bundan emin olabilirsiniz. Bunun icin tekrar tesekkur ederim.

Umarım beni az da olsa anlamışsınızdır.

Yine de her zaman BMW konusunda bana ulaşabilirsiniz.

02123593212

• Sayın Okumuşoğlu,

öncelikle görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum... ayrıca aramızda bir Borusan Oto Satış Danışmanı'nı görmek çok çok sevindirici bir olay... BMW başlığı altında boş zamanlarınızda katılımlarınızı görmek isteriz.. olabildiğince cevap vermeye çalışırsanız (tabiiki boş vakitlerinizde) çok memnun oluruz.. benim de size birkaç sorum olacak ancak önce birkaç şeye değinmek istiyorum..

uzun yıllardır Borusan Oto müşterisiyim.. bu zamana kadar sadece 1 aracım başka bir marka idi.. onun dışında Borusan Oto'nun satışını yaptığı BMW ve Land Rover marka araçlar aldım ve almaya devam edeceğim.. bunlar kimseyi bağlamaz ancak konuyu şu noktaya getirmek istiyorum!

aynı şekilde uzun yıllardır Borusan Oto ve Kosifler Oto içerisinde gide gele arkadaş ve dost sahibi olduğum kişiler var ve hepsi ile çok çok iyi ilişkilerimiz var... sadece Borusan Oto çatısı altında da kalmıyor bu durum.. hepsine söylediğim ve hepsinin de bunu onayladığı bir şey var.. "Premium marka, premium hizmet gerektirir!". elbette hepiniz bununla ilgili çok çok iyi eğitimler alıyorsunuz ve bırakın bunu daha iş başvurusundan sonraki aşamada zaten konuşmanıza, tarzınıza, duruşunuza ve davranışlarınıza bakılıyor. işe kabul edilmeniz demek, her ne olursa olsun "premium hizmet verebilecek" ölçüde insanlar olduğunuzunda bir göstergesi.

Borusan Otomotiv'de ne kadardır çalışıyorsunuz bilemiyorum ancak işe ne zaman gidiyseniz, o tarihten bu zamana kadar özellikle servis tarafında illaki birkaç "gürültü"ye diyelim şahit olmuşsunuzdur.. şahsen 10'un üstünde "gürültü"yle karşılaşmış birisi olarak sizin ne tip insanlarla karşılaştığınızı çok çok iyi biliyorum.. "KIROYUM EMME PARA BENDE", "BABA PARASI", "GEÇİYORDUK UĞRADIK" ya da "PARASININ HESABINI BİLMEYEN" o kadar çok insanla muhatap oluyorsunuz ki, sizi sanırsam şu forumda en iyi ben alayabilirim.. ancak bir taraftan insan sarrafı olduğunuzu da varsayarak, tüm bunlara rağmen "GERÇEK MÜŞTERİ"yi de kaçırmamanız gerekiyor.. yazınız da çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.. "Ben her satış yaptığım araçtan ve memnun musterilerimin beni tekrar tercih etmesi ile para kazanıyorum." çok doğru.. ancak ne yazık ki bunca adamın(müşteri - müştericik - müşteri adayları) arasında para kazanmak için gerçek alıcıyı kaçırmamanız ve en iyi hizmeti vermeniz söz konusu.. öylesine gelenler özellikle saçma sapan ve anlamsız sorunlarıyla sizi yorarken aynen Onur Bey'in düşünceleri gibi gerçek müşteriyi kırabilirsiniz.. bunun ayarını tutturmak ise gerçekten çok zordur, bende ticaret ile uğraşan bir insan olarak çok çok iyi bilirim.. dolayısıyla size hakta veriyorum. ANCAK;

her ne iş yapıyorsanız yapın, hele hele birde insan ile uğraşıyorsanız; kaliteli, sorunsuz ve mükemmel bir hizmet verme anlayışınız var ise asla ve asla profesyonellikten ödün vermemeniz gerekmekte.. elbette hayatımızın içinde sorunlarımız, dertlerimiz, sıkıntılarımız var. fakat isim vermemek istiyorum ama basit bir markanın altında görev yapmıyorsunuz.. elbette sorun her ne ise can sıkıcıdır ama her müşteri gayrı ihtiyariliği olgunlukla karşılamayabilir ve cıngar çıkartabilir.. dolayısıyla üzüntünüze, sıkıntınıza anında çok daha büyük bir yük biner ve en azından o gününüz rezalet geçebilir..

geleyim sorularıma;

1)www.bmw.com.tr 'de ki "BMW'ni Tasarla" kısmı güncelleme aşamasına girdiği zaman neden çok uzun bir süre sonra aktifleşiyor.. bunu size mi yoksa BMW Türkiye'ye mi sormam daha uygun olur?

2) eskiden zamlar ayda bir kere yapılır ve ay boyunca hep o fiyatlar üzerinden satış yapılırdı. son 1 senedir dikkat ediyorum hep Doğuş Otomotiv gibi anlamsız tarihlerde ya zam yapılıyor ya da kur ile oynanıyor. sebebi nedir?

3) yıllardır şikayetimi dile getiririm ancak hala iplenmiş değil!! demo sürüş araçları neden opsiyon bakımından zengin değil??? keşke ağzına kadar dolu araçlar ile demo sürüşü yapılsa ve insanlar, en basit olarak belirteyim; şu 3 serisine xenon far, kol dayama, spor deri direksiyon ve otomatik klima ekletince aracı "FULL" sanmasalar!!! bu konu ile ilgili hiç fikir belirten ya da şikayetçi olan bir müşteri oldu mu??? eğer bilginiz var ise Borusan Oto'nun bu konuda bir düşüncesi, planı var mı??

yazdıklarımın ukalalık olarak algılanmamasını diler ve çalışma hayatınızda tekrar başarılar dilerim..

TechZone

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Ocak 2011; 5:24:57 >

• M paket
     BMW X1

BMW X1

BMW X1

• oooo.. bak bu çok güzel duruyor işte hayran kaldım diyebilirim

1. Web tasarımı hakkında bilgim maalesef yok, ama ben ilgili birime talebinizi ileteceğim.

2. Her ay değişen bir fiyat politikamız olmamakla beraber, genel olarak model yılı geçişi olan Ağustos ayında ve yıl başında fiyat değişimleri oluyor. Liste fiyatının haricindeki fiyatlar ise danışmana ve bayii inisiyatifine bağlıdır. Yani fiyatların her ay değişiyormuş izlenimi yaratması tamamen ikili ilişkilere dayalıdır. Ayrıca biz diğer markalar gibi TL odaklı fiyat listesi değil günlük değişen € bazlı fiyat listesi yayınlar ve tekliflerimizi ona göre veririz.

3. demo otomobil değişim sürecinde elimizdeki en dolu otomobili ya da o anki demo şartlarına en uygun otomobili seçmek durumundayız. Çünkü bazen otomobil bulmakta bile sıkıntılar yaşanabiliyor. Dolu kavramı listede olan tüm otomobil donanımlarını almaya kadar gidebilir. Ama Türkiye şartlarında dolu kavramı genelde büyük çoğunluğun dolu otomobil kavramıyla örtüşüyor maalesef. Kimine göre bi-xenon olan otomobil dolu kimine göre ise TV olan dolu sayılabilir. O yüzden biz şartlar içinde en dolu olan yada temin edilebilen seçimlerden yanayız.

İyi günler

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: borusan13

Tekrar merhaba,
    Biraz yoğun olduğum için sorularınıza hemen cevap veremedim.

1. Web tasarımı hakkında bilgim maalesef yok, ama ben ilgili birime talebinizi ileteceğim.

2. Her ay değişen bir fiyat politikamız olmamakla beraber, genel olarak model yılı geçişi olan Ağustos ayında ve yıl başında fiyat değişimleri oluyor. Liste fiyatının haricindeki fiyatlar ise danışmana ve bayii inisiyatifine bağlıdır. Yani fiyatların her ay değişiyormuş izlenimi yaratması tamamen ikili ilişkilere dayalıdır. Ayrıca biz diğer markalar gibi TL odaklı fiyat listesi değil günlük değişen � bazlı fiyat listesi yayınlar ve tekliflerimizi ona göre veririz.

3. demo otomobil değişim sürecinde elimizdeki en dolu otomobili ya da o anki demo şartlarına en uygun otomobili seçmek durumundayız. Çünkü bazen otomobil bulmakta bile sıkıntılar yaşanabiliyor. Dolu kavramı listede olan tüm otomobil donanımlarını almaya kadar gidebilir. Ama Türkiye şartlarında dolu kavramı genelde büyük çoğunluğun dolu otomobil kavramıyla örtüşüyor maalesef. Kimine göre bi-xenon olan otomobil dolu kimine göre ise TV olan dolu sayılabilir. O yüzden biz şartlar içinde en dolu olan yada temin edilebilen seçimlerden yanayız.

İyi günler

Teşekkürler

eğer bilgi alırsanız ve bilgilendirirseniz sevinirim...

• X1 xdrive20d aracımdan son derece memnunum. Bir konu hariç: Hoparlörler.

Araçta BMW Professional Radio-CD var. Ancak anladığım kadarıyla Önde iki, arkada iki olmak üzere 4 hoparlör mevcut
    Yan aynaların bağlantı noktalarındaki tweeter yuvaları boş.
    Biraz daha iyi ses alabilmek için ne yapabilirim?

Daha kaliteli 4 adet co-axial hoparlör alıp orijinal yuvalarına taksam? İşe yarar mı?

Önerilerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.