Şimdi Ara

BMW M Colored Kidney Grille Stripe Decals ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar birkaç araçta gördüm hoşuma gitti. Aşağıdaki sitede 13$'a satılan şerit bantlardan Ankara'da yada Türkiye'de (internetten) nerden bulunabilir? Sanıyorum aynı renklerde (kırmızı, mor, mavi) herhangi bir bant ile de bu iş yapılabilir ama onu da bulamadım mor bant satmıyor kimse

http://www.bmwdecals.com/BMW_M_Grille_Stripes_Decals.html

• mor bant ne hocam?

kırmızı, lacivert ve turkuaz rengi.. Ankara'da gmg garajda yaptır.. Ben benim arabaya yaptırdım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • morun bir tonu ama o rengin hex koduna baktığınızda -ki bu kod 2B115A'dır-, laciverte en yakın mor tonu olarak bilinir.. Dolayısıyla bu kod ile çıkan bir şeye mor demek için tarihçeyi bilmek gerekiyor ve sanırım siz M renklerinin neden böyle olduğunu biliyorsunuz..

hex kodlarına baktığımızda bu kod ile özel folyo ürettirmek gibi bir şansımız olmadığı için (ürettirirsiniz de o kadar masrafa ne gerek var ) koyu parlement ya da parlak lacivert olarak bu rengi temin edebilirsiniz nereye giderseniz gidin..

sizin söylediğiniz bantlar aslında araçları kaplamak için kullanılan folyolar.. bu folyoları büyük bir I harfi şeklinde kesip, ızgaraların üstüne yapıştırıp daha sonra kenarlarını maket bıçağı ile traşlıyorlar.. bu işlemden sonra fixleme dediğimiz hadise (ısı tabancası) tutarak o zemine iyice yapışmaları sağlanıyor.. saç kurutma makinası ile de yapılabilir.. Böylece aracı yıkatırken basınçlı su geldiğinde bir tarafından yırtılma, sudan dolayı atıp kendini bırakma gibi sorunlar yaşamıyorsunuz..

Ben ankara şaşmaz sanayi'de nevaform'a 20TL para vererek yaptırttım.. Fixlemeyi unutmuş akıllılar.. 3 gün sonra arabayı yıkamaya verdim malum bu lacivert (yani morun bir tonu olan renk ) alttan atmış ve yırtılmış.. istanbul'a gittiğimde atatürk sanayi sitesinde folyocars'ta sıfırdan tekrar yapıştırdılar ve fixleme yapmadan, 35 derece sıcağın altında direk güneşin altında yanarak öyle bir yapıştı ki basınçlı sudan gram etkilenmiyor.. ha üstten ya da alttan 2 tırnak atsanız bırakır kendini o ayrı konu.. GMG şart değil.. kendiniz bile alıp yapabilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

ebay da satılıyor. bende izmir de cok arastırmıstım. Beklemek istemiyorum. İzmirde bu işi yaptıran var mı 3. sanayi de nerede olabilir.
    Tr ye gelmesi yakındır :)

http://www.ebay.com/bhp/bmw-e92-accessories

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passenger air bag off tuşu? :S
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.