Şimdi Ara

BMW i3 TR Fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçende bağdat caddesinde siyah i8 in yanından geçtim.

Şanslı günümdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

320iED varken, bunu bu fiyata kim alır merak konusu. Hatta ve hatta az bir şey dolu temiz 320d parası.

Benim gibi yakıtı dert edenler alacaktır, çevreye önem verenler alacaktır.

136.000TL verip ekonomi yapmak.

Ekonomi yapmak isteyen gider 50.000TL'ye HDİ veya DCI motor alır, gider 1.2 atmosferik alıp LPG takar, ekonominin kralını yapar.

50bine araba alacan 5 yıl sonra arabanı tekrar 50bine satacağını farzet 138bine alacağın arabayıda o fiyata satacağını farz et(değer kaybı yada artış her iki araba içinde aynı olacak hemen hemen) yakıt parası cebinde kalıyor bence süper tasarruf elinde parası olan ve kafası çalışan adamın yapacağı iş

• Test etmistim bu araci. Ayaginizi gazdan cektiginiz gibi fren etkisi hissediliyor aracta o biraz ilginc gelmisti. Bir de oturma pozisyonu cok yuksekteydi benim icin, kendimi kamyonet kullaniyormus gibi hissetmistim. Traction controlu kapattiginizda cok ufak gaza dokunuslar bile araca aci vermek icin yeterli olabiliyor. Ayrica gercekten atik bir araba, kalkarken e92 320d ile kapistik, hic beklemedigim sekilde ezdirmedi kendini bir anda ileri dogru firladi. Cevredekilerin bakislari ustunuzde oluyor yalniz, dikkat cekmeyi sevmiyorsaniz tavsiye etmem.(basta gorevlinin anlattiklarinin yalan oldugunu, bu arabaya kimsenin donup bakmayacagini dusunuyordum ancak oyle degilmis en ‘cool’ tipler bile goz gezdirmeden edemiyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.