Şimdi Ara

BMW hisseleri emisyon değerleri yüzünden %10 düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya’da işlem gören BMW hisseleri dizel emisyonunun AB standartlardan yüksek çıkması nedeniyle yüzde 10 düştü
    Konuyla ilgili olarak Alman Auto Bild’de çıkan bir haberde BMW’nin bir modelindeki dizel emisyon rakamlarının AB standartlarından 11 kat daha fazla havayı kirletici olduğu belirtiliyor.

Konu VW olunca forum yıkılır ama
    BMW de böyle bir haber çıkınca kimseden tık çıkmaz varın siz anlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 24 Eylül 2015; 14:00:02 >

• Bu hileyi yapmayan firma sanmıyorum ki yoktur.kimisi az kimisi çok vw gibi yapıyolar bu işi..

Son 10 yıldaki emisyon değerleri nerden nereye geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka markalarda da çıkmaya başladı demek..

• olabilir itirazımız yokta foruma bakarsak nası bir algı içerisinde olunduğu görülüyor
    yer gök vw konularıyla dolu yok böyle oldu sonu kötü iflas eder batsın bilmem ne diye düşmanca kinci tavırlar

ki bu tepkiler cok fazla ve dediğim gibi düşmanca ve kinci bir tutumda sergileniyor
    ana sayfada vw konusu görmekten gına geldi sonra fanboy diye damga yapıştırıyorlar
    kişisel olarak rahatsız oldum bu forum vw fanboy ve anti vw cilerden ibaret sankı

kimse sütten çıkmış akkaşık değildir BMW yede patlatırlar bi ceza olur biter ne diyim
  • Yapan tüm firmaların cezalarını çekmelerini diliyorum.İnsanların parasını alıp üstüne zehirlemek... Bunun cezası ağır olmalı.
  • toyota-gm lobisi ...
  • Kim yapıyosa çeksin cezasını,insanlar bi markayı neden deli gibi savunur anlamam.Ya yüklü hissesi var,ya her satıştan belli bir pay alıyor,ya da eltisi veya görumcesi o markanın ceo su Başka açıklaması olamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vwye atıp tutanlar bu konuyada bekleniyor

• Anti vw ciler , passat alacağım paraya 2.el 150 bin km deki önceki sahiplerinin üstünde tepindiği e90 3.20d alırımcılar konuya bekleniyor
  • 3 serisi d premium un süprüntüsü

sınıfında onun kadar ses alan konforsuz bi araç yok nedir bu
    Bavyera motor fabrikası markası takıntıları anlamam

git babalar gibi C class al senelerce sessiz konforlu bin
  • Kaynak nerde ki? Link ekleyelim yoksa haberin malum organının ürünü olduğunu düşünecek herkes :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda BMW F30 320ied kullanıcısıyım, aracım m joy paket..Bundan önce w204 kasa c180 sahibiydim.F30 bakarken Passat b8 ile fazlasıyla arada kalmıştım bana göre ikisininde artı, eksi yönleri var..1.4 tsi 150likti kullandığım bu arada..

Passat +lar

Açıkçası iç tasarım, hayalet göstergeler falan bana göre f30 a göre daha alımlı

İçerideki ses seviyesi çok farklı passat sessiz passatın motoru hem daha sessiz rölantide hemde içeride duyulan ses daha az (belki bu kullanırkenki rüzgar durumu lastik jant farklarındanda öyle gelmiş olabilir)

Benim kullandığım passat 17" jantlıydı şuanki Bmw'm 18" jantlı ve tabiri caizse bmw kütük misali passata göre

Yol tutuş olarak bazı kesimlerden baya tepki görecek olsamda çok daha büyük bi araç olmasına rağmen F30'dan daha iyi yol tutuyor..(sürüşü keyifli demiyorum ama)

Gelelim passatın eksilerine -

Opsiyon listesi,doğuşun sipariş süresi
    140.000'lik bir araç alıp çakma premium'a binmek
    Aracın sanki böyle ben baba arabasıyım der gibi bir durumu olması

Benim passata göre Bmw'yi tercih etme sebebim

Arkadan itiş oluşu, performans olarak passattan çok daha iyi olması, üstüne yazılımla önü çok açık bir motora sahip olması..

150.000'i Bmw yerine vosvos'a vermekte çok ironik geldiği için

Ve en önemlisi sport+ a alıp dtcyi kapatıp gaza oturduğumdaki keyfi..

Birde arabanın biraz daha orta yaş genç kesime hitap etmesi..

Bana göre F30'un b8 passatta göre öyle uçar şöyle kaçarlık bi üstünlüğü yok, birebir test etmiş ve bmw kullanıcısı olarak söylüyorum bunu..

Ama ben alırmıyım aynı fiyatlara premium bi markaya binmek istediğim için (ülkemizde prestij'in önemi-ayrıca iş sebebiyle) almam..Ha f30dan şöyle bi 30.000 aşağı olur koşarak alırım..Şu haliyle f30la her zaman rakip hatta en dişli rakiplerinden biri ama ben vosvosa bu paraları vermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cauvr -- 24 Eylül 2015; 15:21:17 >

• Kaynak

• Cauvr C kullanıcısına yanıt
    güzel açıklamışsınız

zaten ortada durum kullanıcı ağzından da duymak da ayrı bir güzel
    Teşekkürler

ama forum halkının geneli arada dacia - Mercedes gibi fark var zannediyor
  • Toyota,Honda ve GM'yi de araştırsınlar da birileri rahatlasın artık. B*k ata ata bir kaldılar.

• bmwye geldi sıra
  • Emisyon yerine motor hacminde hile yapında az vergiyle arabaya binelim
  • Elin oğlu paramızı alıp zehirlesin siz burada bayram günü birbirinizi kırın 2 amblem için.Sonumuz hayrolsun.
  • Satış temsilcileri doldurmuş burayı yine.Bmw de ki süspansiyon arkadan itişi söksen passatı döşersin geri kalanı koymaya da gerek yok.Utanmayıp bir de vw yayın organlarının araç karşılaştırmalarını koyuyorlarŞu forumdaki vw fanboyluğu konuları artık hakikaten baygınlık verdi.Emisyonda sahtecilik yapıyor diye 3 serisiyle passat kıyaslamaya gelmek trollüğün ordinaryus profesörlüğüdürNe ağırınıza gitmiş arkadaş yediğiniz ceza,doğuş maaşınızı veriyor mu veriyor size ne vag ın ne yaptığından plazaya gelenlere dsg yi sorunsuz,passatı da 5 serisinden iyi diye iteleyin bitsin gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 24 Eylül 2015; 16:47:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Satış temsilcileri doldurmuş burayı yine.Bmw de ki süspansiyon arkadan itişi söksen passatı döşersin geri kalanı koymaya da gerek yok.Utanmayıp bir de vw yayın organlarının araç karşılaştırmalarını koyuyorlarŞu forumdaki vw fanboyluğu konuları artık hakikaten baygınlık verdi.Emisyonda sahtecilik yapıyor diye 3 serisiyle passat kıyaslamaya gelmek trollüğün ordinaryus profesörlüğüdürNe ağırınıza gitmiş arkadaş yediğiniz ceza,doğuş maaşınızı veriyor mu veriyor size ne vag ın ne yaptığından plazaya gelenlere dsg yi sorunsuz,passatı da 5 serisinden iyi diye iteleyin bitsin gitsin

Sanırım mesaj banada vag fanı değilim ki üstüne vag araçlarını çok sıkıcı,sıradan bulurum.Passatı beğendim evet ama altınıda okumaya bi zahmet etseniz keşke bu fiyat etiketiyle aynı fiyata f30 varken ben passat almam yazmışım.Hayatınızda binmediğiniz arabalara 2-3 test izleyipte burada 40 yıldır kullanıyormuş ayakları yapmayı bırakın allah aşkına.

Hala vag fanı olduğum düşüncesinde iseniz mesajlarımı incelemenizi tavsiye ederim

Hayatınızda başarılar
    Tşk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.