BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe (7. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun hocam. Arabanızı bayi de görmüştüm. Ben de 445'e 2.18i executive opsiyonlattım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar bu aralar yeni fiyat alan varmı m paket için
-
2.18i sl + exe 445
2.18i m 447,
2.16d sportline +exe 470(gri)
2.16d m + exe beyaz 495
Eylül fiyatları. (Liste üzerinden %5 indirim vardı)
Arkadaşlar, araçtan genel olarak memnunum ancak bazı asfalt tiplerinde çok ciddi yol sesi duyuyorum. Aracın ses izolasyonunda sorun olduğunu düşünmüyorum ama nedense bazı yollarda katlanılmaz bir uğultu yaratıyor yol sesi.
Bir de herhangi bir çukur ya da tümsek de biraz sert bir ses duyuyorum, konforda sorun yok ama TAK diye biraz şiddetli bir ses çıkıyor araç çukura girdiğinde.
Bu iki konuda ( özellikle yol sesi ) yardımcı olabilecek var mı ne yapılabilir? -
Aracınızın lastiğinin ebatı, markası nedir? Üzerindeki Bridgestone turanzaları mic. ps4 ile değiştiren memnun kalan oluyor...
-
Android auto yüklü geliyor
fabrika çıkışı lastikler var, ps4 için runflat mi olacak yine lastikler ?
-
Android auto var bende de ama denemedim. Screen mirroring çalışmıyor diye biliyorum, bi ıyguşama ile çalışabilir belki onu araştırmadım. Spotify ve itunes dan müzik açtım. Youtube uygulaması çıkmıyor ekranda. Maps ve spotify kullandım bi kaç günde. Kendi navigasyonu da güzel onu deniyorım. Ama sesi kart bi amca var değiştiremedim sesi henüz.
Rft olması lazım. Yedek lastik koyacak yer yok zaten. Varsa da bilmiyorum.
Android auto kablosuz çalışıyor. Screen mirroring samsungda sorunsuz çalışıyor
Merhaba, Cumartesi günü BMW2 Gran Coupe 2,18i + executive siyah renk aracımı aldım. İlk izlenimlerim:
Beğendiğim özellikler:
1- Araç premium hissiyatını veriyor. Malzeme ve işçilikler çok iyi.
2- 10,3 inçlik multimedya ekran mükemmel. İdrive 7 Çok hızlı çalışıyor . Spotify,apple music, fizy, youtube music,fizy, apple maps, google maps yüklü geldi. Siri ile arama yapılıyor, navigasyona komut veriliyor, şarkı açabiliyorsunuz. Kontrol kumandası hızlı çalışıyor. Bu sistem tek kelime ile mükemmel.
3-Android auto ve screen mirroring var. Screen mirroring iphone larda çalışmıyor.
4- Araç performansı çok iyi. 160 a çıktım ama 100 le gidiyormuş gibi hissettim.
5- Sürüş dinamiklerini çok beğendim. Frenleme, hızlanma, viraj kabiliyeti, Direksiyon hissiyatı çok iyi.
6- Konforu ve yalıtımını da beğendim. Rüzgar sesi , yol sesi ve motor sesi almadım.
Beğenmediğim özellikler:
1-Aracın hayalet göstergesi çok basit duruyor. Renk dışında başka bir değişim yok. Mercedesin ekranı gibi farklı widgetlar olsun isterdim. Yazılımla değiştirebilirse çok iyi olur.
2-10,3 inçlik multimedyada flashdiske yüklediğiniz videoları araç sabitken izleyebiliyorsunuz. Ancak hareket halinde görüntü gidiyor. Youtube olmaması çok kötü. İphone u jailbreak yaparsanız car Bridge uygulaması ile youtube yüklenebiliyor.(başka çözümü bilen varsa söylerse sevinirim.)
3-Arka koltukta 1,80 den uzun biri rahat etmez ve ortaya 3.kişi olarak sadece çocuk sığabilir.
4-Ambiyans aydınlatması daha iyi olabilirdi. Çok basit kalmış. Mercedesteki aydınlatmaya yaklaşamamış bile.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
-
Merhaba ben de bugün borusan istinyeden 216 dizel sportline executive aracımı aldım. Araç bayide hazır haftaya teslim edilecek paspas aldınız mı araçlarınıza aldıysanız link atar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstünde velur paspas var. Bayiden hediye istedim paspası bekliyorum.
Hayirli olsun oncelikle.Bende niyetlendim bu araca kaca mal oldu arac size acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende pazartesi 218i m paket aracımı teslim alıyorum
Hayırlı olsun. Executive Var mı? Siz kaça aldınız? Kredi kampanyası devam ediyor mu?
Tesekkur ederim
Yok executive.. m paket istedim en uygunu 440 a aldım mineral gri
Evet 0,99 kredi kampanyası vardı ondan da yararlandım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X