Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
240.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grhnkose kullanıcısına yanıt
    rutracker.org. sitesinden bir araştırın.
  • BMW F20 RDC lastik basınç sensörünü devre dışı bırakmak için kolay bir yol var mı, yoksa obd üzerinden mi kodlanıyor
  • Standart idrive tekerleğini F10 "5" larda olduğu gibi metal çerçeveli ile değiştirmek istiyorum tekerleği aldım fakat çalışmadı kodlama ile ilgili fikri olan var mı? Pinleri aynı.
    Yardım lütfen

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

• benzer olay benim başıma geldi nbt takılırken sonradan kullandığımız i drive tekerleğinde çalışmıyordu her parçayı test ettik sorunu bulamadık sonra anlaşıldı ki üretim tarihine göre haberleşme için kullanılan frekans değerleri değişmiş. kısacası araban ile aldığın idrive tekerleğinin frekans uyumsuzluğu var üretim tarihinden dolayı değiştirmen lazım.
  • Takipteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAPTAIN_34 kullanıcısına yanıt
    Valla ben de çok uğraştım. Aynı dertten muzdaribim live ve internet bi türlü çalışmadı aracımda nbt retrofit yaptıktan sonra.
  • Merhaba konuyu birkaç gündür inceliyorum, diğer forumlardan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, 2012 9. Ay üretilmiş F20 aracım var, ve bagajda combox denilen cihazdan yok.
    Bluetooth üzerinden müzik dinlemeyi aktif yapabilir miyim ve BMW live ve Connected drive aracımda çalışır mı? Bunlara tam anlaşılır bir cevap bulamadım internette. Yardım ederseniz sevinirim.
  • kokoricco kullanıcısına yanıt
    Hocam bende office ve live dahil herşey sorunsuz çalışıyor.Şuan 2 problemim var.Ne yatıysam güncelleme yapamıyorum.Cihaz usb içerisindeki güncelleme dosyasını görmüyor.2. si internet çalışmıyor.Girmek istediğim sayfayı yaxıyorum sol üst köşedeki dönen dünya resmi mavi olmadı gerekirken bağlanmaya çalıştığında kırmızı oluyor...

• Konun üstadlarından bir arkadaşın yardımları ile bütün sorunlar çözüldü.Live,internet,office dahil bütün fonksüyonlar sorunsuz ve harika çalışıyor.Sabırla bana yardımcı olduğu için çok teşekkürederim.Darısı çözemeyen arkadaşların başına.

• Merhaba Arkadaşlar,

Sulu Transfer kaplama. 1. sınıf malzeme ve işçilik ile desen çeşitleri mevcuttur.Kaplanacak malzemeler bize ulaştıktan sonra teslimat süresi 1-2 iş günüdür.Ahşap,plastik,metal tüm yüzeylere kaplanabiliniyor.Çizilmeye ve yıpranmaya karşı çok dayanıklı malzemeler kullanılmakta.İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler...

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

Konun üstadlarından bir arkadaşın yardımları ile bütün sorunlar çözüldü.Live,internet,office dahil bütün fonksüyonlar sorunsuz ve harika çalışıyor.Sabırla bana yardımcı olduğu için çok teşekkürederim.Darısı çözemeyen arkadaşların başına.

bu üstadlardan ben de yardım bekliyorum şöyle buraya bi yazılsa herkes faydalansa ne çok dua eden olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

Konun üstadlarından bir arkadaşın yardımları ile bütün sorunlar çözüldü.Live,internet,office dahil bütün fonksüyonlar sorunsuz ve harika çalışıyor.Sabırla bana yardımcı olduğu için çok teşekkürederim.Darısı çözemeyen arkadaşların başına.

Hocam bizede yol gosterir misin live ve internet konusunda nasil cozdun istanbuldaysan yanina gelebilirim nbt taktirdigimdan beri bmw live ve internet icimizde kaldi calismiyor....

• Satılık 61319316952 (Şalter, Çok fonks.direksiyon simidi) Cruise Control Switch+Deri direksiyon
    Hava yastığı hariç Direksiyon+CC şeklinde
    İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşsın arkadaşlar.

Bu linkten aracınız ile uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz..
    http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?lang=tr&part=9316952
  • En guncel versionlar arkadaslar, bilginize...
    ========================================

BMW PSdZData Full 3.55.0.100 (02/2015) | 34.17 GB

Updates the program files BMW E-Sys for programming, coding, electronic control units new series BMW.

Namely for Fxx series F01 / F02 / F06 / F07 / F10 / F12 / F13 / F16 / F20 / F25 / F30 and so on.
    © BMW AG (program / files are provided for educational purposes)

BMW E-SYS 3.26.1

Year / Release Date: 02/2015
    Version: 3.55.0.100
    System requirements: Minimum BMW E-Sys 3.26.x
    Language: English + German
    License: Freeware

http://tehparadox.com/forum/f51/bmw-psdzdata-full-3-55-a-9360228/

• Bu NBT'yi taktırırsam hangi fonksiyonları çalışmayacak şimdi, mesajları okudum da biraz kafam karıştı epey..
    Live, connected drive, apps falan hepsi OK mi?

Benim araçta da SOS var, çalışmasını istediğim iki fonksiyon var, biri spotify app, ekrandan aramalarımı yapayım playlist'lerimi falan göreyim
    ikincisi de google maps'ten arabaya adres gönderme, o da connected drive özelliği galiba...

NBT çok kapsamlı, çok marifetli bir cihaz, sonradan takılanlarda bütün fonksiyonlar faal mi emin değilim pek...
  • Arkadaslar nbt ve m direksiyon montajlarimiz icin Konyadayiz yarin da Antalyada olacağız.
    0544 527 8976
     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

• merhaba,
    f20 2015 aracım için ses sistemi düşünüyorum. hifi retrofit ve mosconi gladen ses sistemlerini araştırdım. fiyat olarak mosconi baya bi pahalı. hi fi düşünüyorum ama hi fi alternatifi yapılacak bir ses sistemi var mı? yoksa hi fi yi önerir misiniz? tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler..
  • Herkese Selam,

BMW LIVE dili Almanca geliyor bunu nasıl ingilizce/Türkçe yapıyoruz bilgisi olan veya bu sorunu yasayan var mı ?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.