Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.681
Cevap
89
Favori
244.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en azından içim rahatladı. Peki böyle bir durumda ben ankarada oldugumdan sadece cihazı getirsem veya kargolasam yapabiliyormusunuz yoksa aracımlamı gelmek zorundayım. Araçla gelmek için boş vakit gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

en azından içim rahatladı. Peki böyle bir durumda ben ankarada oldugumdan sadece cihazı getirsem veya kargolasam yapabiliyormusunuz yoksa aracımlamı gelmek zorundayım. Araçla gelmek için boş vakit gerekiyor
    merhabalar,
    E-sys programını ve gerekli dosyaları indirdim ve e-sysyi kurdum.

Token şu anda eksik onu nerden temin edebilirim? ve bilgisayarımı aracımı kodlamak için hazır hale getirmek için yardımcı olabilecek bir yardımsever aramızda var mı :)
  • Merhaba,

Antalya bolgesinde coding işinden anlayan arkadaslar var midir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobackdoor

Merhaba,

Antalya bolgesinde coding işinden anlayan arkadaslar var midir acaba?
    Arkadaşlar iyi forumlar, f30 müzik tesisatı ile ilgili iki sorum var, bilgi verebilirseniz çok sevinirim:

1-) Alpine Hi-fi ses sistemini yurt dışından kendisi getirtip BMW yetkili servisinde taktıran arkadaş var mıdır, garantiden çıkmadan ne kadar mal oluyor?

2-) Harman Cardon ses sistemini de 1.sorumdaki gibi uygulayan var mıdır ve ücreti ne kadara olmuştur?

3-) Cruise kontrol montaj dahil aynı şekilde ne kadardır?

* Cruise kontrol çok da önemli değil benim için, ancak fiyatı uygunsa düşünebilirim diye soruyorum, asıl önemli kısım müzik tesisatı kısmı. Dışarıdan taktırmayı düşünmüyorum açıkçası, bu konuda orjinalden yanayım biraz. :)

• CC icin mert elektronik 400€ demisti 2 hafta once

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_cinar -- 24 Mayıs 2014; 16:35:07 >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    cihazı araç olmadan kodlayıp versiyon atarım burada sorun yok fakat cihaz uygulandıktan sonra duzenleme ve kodlamaya ihtiyac yine olmaktadır. mesela navigasyon yuklendikten sonra bile araçta yeniden kodlamaya gerek duyulan durumlar var şase numaranıza özelliklerinizin eklenmesini gerçekleştirmek gerekli. %90 oranda tüm kodlamayı araç olmadan yapmam mümkün,harita güncellemesi,firmware updatesi,fsc import işlemleri araç olmadan yapabildiğimiz uygulamalar son adımda da şayet araça bağlanabilecek ekipman sahibiyseniz uzaktan internet üzerinden özel bir bağlantı sağlayarak aracınıza final kodlamayıda yapabiliyoruz.
  • navigatepark kullanıcısına yanıt
    Valla herşeyi yapabiliyorsunuz, bu çok iyi oldu benim için, getittirmek hep kafamda soru işareti oluyordu. Artık gönül rahatlığı ile sipariş verebilirim
  • kesinlikle nbt getirtmeyin araclardan cikan, isterseniz orjinal sifir almanyadan getirtebilirim.
    ayriyetten ses sistemide f10-f30 harmankardon-hifi istediginiz urunu almanyadan bmw fabrikasindan getirtebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

kesinlikle nbt getirtmeyin araclardan cikan, isterseniz orjinal sifir almanyadan getirtebilirim.
    ayriyetten ses sistemide f10-f30 harmankardon-hifi istediginiz urunu almanyadan bmw fabrikasindan getirtebilirim.

Hk bize ne kadara maal olur hocam

• bana ozel mesaj atanlara aksam hk icin fiyat verecegim. hepsi sifir fabrika cikislidir.
    digerleri icin mesaj atabilirsiniz hemen fiyat veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Dük -- 25 Mayıs 2014; 19:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Dük

bana ozel mesaj atanlara aksam hk icin fiyat verecegim. hepsi sifir fabrika cikislidir.
    digerleri icin mesaj atabilirsiniz hemen fiyat veririm
    Arkada?lar netten gerekli kabloyu ve esys v50.3 yazylymyny temin ettim pc'ye kurdum fakat token i?ini tam anlayamadym?
    Bu token satan ?ahyslar programy crack'lemi? mi oluyorlar o sayede mi çaly?yyor? Ayryca bu forumda token sahibi olan arkada?larla birlikte kullanamaz myyyz bu token'y? Gerekirse parasyny 2'ye 3'e böleriz daha uygun olmaz my, profesyonel kullanmayaca?yz sonuçta. En fazla 3-5 sefer gerekecek muhtemelen.
  • nobackdoor N kullanıcısına yanıt
    inşallah ben anlamaya çalışacağım yardımsever arkadaşlar sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelom

inşallah ben anlamaya çalışacağım yardımsever arkadaşlar sayesinde
    arkadaşlar iyi forumlar dilerim, gizli menü girişi neredendir araçta, sinyal kolunda bir şeyler yapılıyordu sanırım ama yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: decodinho88

arkadaşlar iyi forumlar dilerim, gizli menü girişi neredendir araçta, sinyal kolunda bir şeyler yapılıyordu sanırım ama yapamadım

Alıntıları Göster
    merak ettiğim konu şu, direksiyona kulakçık ekleyeceğim. Bunun için direksiyonumu değiştirmem gerekiyor ? Yoksa değiştirmeden aldığım kulakçıkları arkaya takabiliyor muyum?
  • Merhaba. F30 316 icin manuel klimayi cift yonlu klimaya cevirmemiz mumkun mu? Maliyeti ortalama ne kadar tutar? Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulakçıkları bulduysanız arkasına eklemek mümkün direksiyonun küçük bir tadilattan geçmesi gerek.
    ayrıca ön sağdaki kontrol ünitesine kablo çekeceksiniz.
    sonra da sportsschalter kodlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukprens54

kulakçıkları bulduysanız arkasına eklemek mümkün direksiyonun küçük bir tadilattan geçmesi gerek.
    ayrıca ön sağdaki kontrol ünitesine kablo çekeceksiniz.
    sonra da sportsschalter kodlanacak.

direksiyon kesiliyor galiba degil mi?
    Ne kadar deger kestirmek, elimde paddle shift var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enrico

Merhaba. F30 316 icin manuel klimayi cift yonlu klimaya cevirmemiz mumkun mu? Maliyeti ortalama ne kadar tutar? Teşekkürler

Cift yonlu derken arka tarafadami?
    Bence imkansiz, hava sistemini nasil getireceksiniz arkaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: enrico

Merhaba. F30 316 icin manuel klimayi cift yonlu klimaya cevirmemiz mumkun mu? Maliyeti ortalama ne kadar tutar? Teşekkürler

Cift yonlu derken arka tarafadami?
    Bence imkansiz, hava sistemini nasil getireceksiniz arkaya?

F30 316 da olan manuel klima yerine dijital sag ve sol taraf ayarli klimadan bahsediyorum. Arka tarafta yapilacak bir islem degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paddle kadar yer kesiliyor. içerden yeri belliymiş zaten rasgele kesilmiyor yani.
    neden değmesin ki sport şanzıman olacak sonuçta kesip yerini boş bırakmayacaksınız ki:)

peddle shiftleri kaça buldunuz?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.