Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.684
Cevap
89
Favori
255.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bakım 30 bin yazıyordu zaten...gelişmiş gösterge panelini kodladıktan sonra usta heralde güncel yazılımla birlikte 12 bine çekilmiş..şu uyarı yazısından kurtulmak için yaptırmayı düşünüyorum
    In love with BMW - F30 M-Sport
    Selftouch |
    Gezi Jet | BookingGo | Hotelz.tv
  • emrmtn E kullanıcısına yanıt
    Emrah kardeşim bizde seni çok sevdik memnun edebildiysek ne mutlu bize. Senin gibi biriyle tanışmak güzeldi.....KM bakım konusunu sana çözücem sen merak etme :)

Orijinalden alıntı: navigatepark

Emrah kardeşim bizde seni çok sevdik memnun edebildiysek ne mutlu bize. Senin gibi biriyle tanışmak güzeldi.....KM bakım konusunu sana çözücem sen merak etme :)

Merhaba,f10 5.20i için nbt fiyatını pmden paylaşabilirmisiniz?

Orijinalden alıntı: Seyyah1973

quote:

Merhaba,f10 5.20i için nbt fiyatını pmden paylaşabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 3.20d kodlanan sport + ile fabrika çıkış sport + arasında ne fark var acaba süspansiyonlar falan mı farklı ..sonradan kodlanan sport + araca yada şanzımana zarar verir mi ?

• emrmtn E kullanıcısına yanıt
    adaptif süspansiyon satın alınmışsa değişiklik yapıyor normal süspansiyonlarda değişen birşey yok diye biliyorum.
    sport + sadece dtcyi kapatıp gaz pedalı tepkimesini kısıtlamıyor.
    yani dtc kapattığınızda araç otomatik olarak comforta geçtiği için sürüş keyfine varamıyoruz.
    sport + bunu engelliyor. yani hem sport hem dtc off. ama dsc yine de açık kalıyor diye biliyorum.
    bu da sınırlı kaymaya imkan veriyor. (diye biliyorum)
    araca zararı yok. lastiklere zararı var :)
    birde dikkatli olmak gerek.
    ama gerçekten çok dikkatli sürmek gerekiyor

Orijinalden alıntı: kucukprens54

ben kodlayıp kullandım
    herhangi bir sorun ya da arıza kodu oluşmadı.
    ama gerçekten çok dikkatli sürmek gerekiyor
    NBT de kullanılan unit ile Harman Kardon Müzik sisteminde kullanılan unit farklı mı? Sorumun sebebi HK de kullanılan Equlizeri NBT içinde aktif hale getirebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kucukprens54

dedğiniz gibi şu an sadece mevcut değerleri aç kapa yapıyoruz ağaç üzerinde.
    o ağaçta böyle yeni bir sekme oluşturabilmek için sanırım kaynak kodlara ihtiyaç duyarız. onu da BMW paylaşmaz diye düşünüyorum.
    zaten kaynaklar olsa da ciddi yazılımcı olmak gerekir bunun için. (diye düşünüyorum)
    Elektrikli katlanır ayna olan araçlarda anahtarla aracı kilitleyince aynaların hemen kapanması için gerekli kodlama :
    Fembody 3053 KOMFORT_SCHLIESSEN Werte = 0F ---> Werte = 00 olarak değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros3

Elektrikli katlanır ayna olan araçlarda anahtarla aracı kilitleyince aynaların hemen kapanması için gerekli kodlama :
    Fembody 3053 KOMFORT_SCHLIESSEN Werte = 0F ---> Werte = 00 olarak değiştirin.

Alıntıları Göster
    connecteddrive servisleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/d8cca6c0-fda5-11e2-9d13-5d6262b3b740/dbbfa180-fda5-11e2-adb4-9ddf49b4d749.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 30 Mart 2014; 10:50:13 >

• quote:

connecteddrive servisleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/d8cca6c0-fda5-11e2-9d13-5d6262b3b740/dbbfa180-fda5-11e2-adb4-9ddf49b4d749.mp4

Alıntıları Göster
    uzaktan araç erişim hizmetleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/4f8dc1f0-fda9-11e2-b97e-739a92091829/52024970-fda9-11e2-931c-899d37467ad9.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 30 Mart 2014; 10:51:30 >

• quote:

uzaktan araç erişim hizmetleri
    http://instance006.caching.dbm.adacorcdn.com/2013/08/4f8dc1f0-fda9-11e2-b97e-739a92091829/52024970-fda9-11e2-931c-899d37467ad9.mp4

Daha önce denemiştim. My BMW yi yükleyemiyorsunuz. Siz yüklediniz mi? Yüklediyseniz nasıl?
    iphone için söylüyorum ülkenizi almanya yaparsanız yükleyebikiyorsunuz. Fakat ben connected drive'a üye olmama rağmen çalışmadı almanyaya mail attığımda sizin ülke için geçerli değil cevabını almıştım.
    Not: aracımda nbt veya herhangi bir connected drive ayarı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redkid778 R kullanıcısına yanıt
    dediğiniz yapılabiliyor.
    ama detayları bilmiyorum VO codingle hk opsiyonlara eklenmeli. sonra normal coding ile ayarlanıyor.
    Baha1R görürse yazar.
    my bmw uygulamasını yükleyebiliyorsunuz. ama ben aracımda çalıştıramadım üyelik falan istiyor.app store den yeni bir hesap açtım abd üzerinden giriyorum oradan my bmw uygulamasını yükleyebilirsiniz.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.