Şimdi Ara

BMW 94 MODEL 3.18İA ÇALIŞMIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e36 kasa 3.18 bmw aracımı yeni aldım otomatik vites. gecen gün orjinal alarmı devreye girdi. alarmı susturduk fakat simdi arac calısmıyor. ne yaptıysak olmadı. en son beyin kendini kilitlemiş dediler beyni tamire gönderdik gitti geldi. bu aksam yine denedik araba calısmıyor. marş basıyor fakat arac calısmıyor cok magdur durumdayım. bulundugum yerde bmw ustasıda yok. şuan ateşleme olmadıgını ve pompanın calısmadıgını söylediler yani bobine ve pompaya elektirik gelmiyormus. aksam aracı bıraktıgımda hiç bisi yoktu sabah geldim alarm ötmeye basladı ve o saaten beri calısmıyor lütfen acil yardım bekliyorum

• Kutup başlarını kontrol et. Vurdurunca çalışıyorsa kutup başlarını değiştir
  • oncelikle bu yaziyi daha ciddi bir elektrik sorunu olmadigini, sorunun basit oldugunu varsayarak yaziyorum.

orjinal alarm olduguna emin misiniz? valet dugmesi ile mi susturdunuz alarmi? (surucu ya da yolcu tarafinda konsolun altinda olur) eger bu dugme varsa alarmi kapatmanizi saglayacaktir. eger yoksa alarm baglantilarini gecici olarak bir ustaya sokturmeniz ya da kendiniz ecu dan sokmeniz lazim.

orjinal ya da farketmez, tahminim alarm sistemi fob u ya da anahtari tanimiyor. bu durumda motorunuzu kilitler ve calistirmaniza izin vermez. alarmi tekrar programlattirmaniz lazim.

ama sorun ecu daysa, gecmis olsun. masrafi bol olacak. degilse alarmin baglantilarini kesin ya da kestirin, sorun cozulecek.
  • öncelikle ilginiz için teşekkürler arkadaşlar

to1g4

yazıyı okumadın sanırım.. araç hem otomatik hemde ateşleme yok !!!

Namessar

ilgi niz için teşekkür ederim

araçta bahsettiğniz alarmı kapatma düğmesi yok. alarm ise orjinal fabrika çıkışı immoblizer emsali denebilecek bir alarm. araçta immoblizer yok
    her neyse aracın beyni değişti , bobin değişti , alarm ve merkezi kilit tek ünitede olduğu için o modülde değişti. yine çalışmadı sorun 5 paralık bir röleymiş..
    ne işe yaradığını bilmiyorum pek ama ustanın dediği beyne giden elektriğin rölesiymiş.. neyse sorunum düzeldi. şu anda sorun yok araç nerdeyse 10 gün yattı.. ama sonunda halloldu.. ayrıntılar burda

http://forum.donanimhaber.com/m_40258551/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.