Şimdi Ara

BMW 520 bile bu hale geliyorsa gerisini boşverin (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Hoh konu vallahi cuk oturmuş

Aynı şey Şahin'e olsa "İşte milletimiz senelerce böyle kazıklandı efendim!!" diyip durursunuz. Hadi bakalım konuya bekliyorum sizleri.

BMW'de ortadan 2'ye ayrılmış

Hadi bakalım

Farkı şu şekilde kavrayalım o zaman.

Resimdeki BMW'yi bu hale getiren kazayı bir Şahin yapsaydı araba ne hale gelirdi?Kaç eşit parçaya bölünürdü?
    İkincisi; Şahin'lerin ikiye bölündüğü kazalara karışan diğer otomobiller neden tek parça halinde kalıyor?

Kaza seviyelerini 1'den 10'a kadar sıralarsak;

Şahin sizi 2.seviye bir kazada korur 3.seviye bir kazada zarar görürsünüz.

BMW sizi 5.seviye bir kazada korur 6.seviye bir kazada zarar görürsünüz.

şeklinde bir örnekleme yapabiliriz.

Sonuç olarak hiç bir otomobil mükemmel değildir, sadece bazılarının tolerans sınırı daha yüksektir.

Çok güzel açıklamışsınız..

Konuyu dağıtmak istemem fakat ben her zaman VOLVO araç alıyorum..

Testlerde ve gerçek hayattaki deneyimlere dayanarak konuşmak gerekirse;

BMW 5. seviyede bir kazada koruyorsa, muadil bir VOLVO 7. seviyeye kadar korur.. 8 ve 9'da ne olur bilinmez..

Yanlış anlamayın lütfen sizin derecelendirmenize göre söylemeye çalışdım..

Fanatiklik olarak almayın VOLVO konusunda konfor, lüks, şekil, hız vb. hiçbir iddam bulunmaz fakat sağlamlık konusunda sonuna kadar savunurum..

3 tane çok ciddi kaza atlattım Allah'a çok şükür hiçbirşeyim yok..Hayatımı VOLVO'ya borçluyum.. Hele ki o 2000 model S40 ile yaptığım kazada... 2000 model hiçbir araç belki beni felç kalmakdan kurtaramazdı.. Kaburgadaki EL-? kemiklerimde 5 adet kırık çıkdı bir tane daha içden kırılsaydı felç kalacaktım.. Teşekkür ediyorum başta Allah'ıma, sonrada VOLVO mühendislerine..

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

quote:

Hoh konu vallahi cuk oturmuş

Aynı şey Şahin'e olsa "İşte milletimiz senelerce böyle kazıklandı efendim!!" diyip durursunuz. Hadi bakalım konuya bekliyorum sizleri.

BMW'de ortadan 2'ye ayrılmış

Hadi bakalım

Resimdeki BMW'yi bu hale getiren kazayı bir Şahin yapsaydı araba ne hale gelirdi?Kaç eşit parçaya bölünürdü?
    İkincisi; Şahin'lerin ikiye bölündüğü kazalara karışan diğer otomobiller neden tek parça halinde kalıyor?

Sonuç olarak hiç bir otomobil mükemmel değildir, sadece bazılarının tolerans sınırı daha yüksektir.

Çok güzel açıklamışsınız..

Konuyu dağıtmak istemem fakat ben her zaman VOLVO araç alıyorum..

Testlerde ve gerçek hayattaki deneyimlere dayanarak konuşmak gerekirse;

BMW 5. seviyede bir kazada koruyorsa, muadil bir VOLVO 7. seviyeye kadar korur.. 8 ve 9'da ne olur bilinmez..

Yanlış anlamayın lütfen sizin derecelendirmenize göre söylemeye çalışdım..

Fanatiklik olarak almayın VOLVO konusunda konfor, lüks, şekil, hız vb. hiçbir iddam bulunmaz fakat sağlamlık konusunda sonuna kadar savunurum..

3 tane çok ciddi kaza atlattım Allah'a çok şükür hiçbirşeyim yok..Hayatımı VOLVO'ya borçluyum.. Hele ki o 2000 model S40 ile yaptığım kazada... 2000 model hiçbir araç belki beni felç kalmakdan kurtaramazdı.. Kaburgadaki EL-? kemiklerimde 5 adet kırık çıkdı bir tane daha içden kırılsaydı felç kalacaktım.. Teşekkür ediyorum başta Allah'ıma, sonrada VOLVO mühendislerine..

Estağfurullah hocam ne yanlış anlaşılması :)

Volvo'yu kendimi bildim bileli severim.Özellikle S80'in yeri çok başka benim için.S80 diyince konfor, lüks, şekil konusunda kendi çapımda iddialı konuşurum.Özellikle Advance ve Executive donanımı için.

Performans iddiası motora bağlı tabii, 1.6D Powershift sadece arabayı hareket ettiriyor stabil bir şekilde.Fazlasına gelemiyor

Ayrıca çok geçmiş olsun, bundan sonraki tercihlerinizde Volvo'daki model seçimlerinizi sürekli bir üst segmente taşırsınız umarım

Orijinalden alıntı: A380

BMW 520 bile bu hale geliyorsa gerisini boşverin

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=534837236559008&set=a.124265277616208.10027.124060244303378&type=1&theater

resmi inadına alıntıladım kusura bakmayın bizim DUSTER iyi prim yapar bu gidişle

bizimkinin fotoğrafına demediğinizi bırakmadınız lannnn çıksanıza ortaya

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

quote:

quote:

Basit bir savunma olmuş. Şahin aynı kazayı yapsaydı ne hale gelirdi? diye sormuşsunuz da sonuç olarak ikiside ortadan ikiye ayrılmış yani. Haticeye değil neticeye bakalım sözü şuan tam size göre

adam gayet güzel açıklamış; mantığa bak basit düşünceymiş.

sen şahin'le ben de 5.20 ile 60 ile duvara girelim kemerler takılı olacak şekilde bakalım kim daha çok zarar görecek.

şahin ile bmw yi kıyaslayan klasik kuş fanatiği

bu bmw ikiye ayrılmış; şahin bu aracın yaptığı kazayı yapsaydı atomlarına ayrılırdı.

Cevap vermekten vazgeçtim artık. Anlatmak istediğimi hala anlayamadınız. Kuş fanatiği de değilim. Ağır Opel taraftarıyımdır.
  • kabine zarar gelmediği sürece bir araç kazadan sonra ne kadar çok ezilirse o kadar darbeyi emmiş olur. 50 km ile giden a aracı duvara vurdugunda en ufak çizik göçük olmadan zınk diye durursa iç kanamadan ölürsünüz. ancak b aracı darbeyi emer ve ezilirse hayatınız kurtulur.

onun için araçların dağılmasını o kadar önemsemeyin. kabin önemli olan husus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=534837236559008&set=a.124265277616208.10027.124060244303378&type=1&theater

marka ne olursa olsun 20 kmh şiddetinde çarpmalarda param parça olur ki bu kaç kmh vurmuş bmw mercedes isterse kralı gelsin

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

resmi inadına alıntıladım kusura bakmayın bizim DUSTER iyi prim yapar bu gidişle

bizimkinin fotoğrafına demediğinizi bırakmadınız lannnn çıksanıza ortaya

aynı duruma başka araba gelse teneke çöp ıvır zıvır derler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.